7
Klima Temizleyici kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Carpex Klima Temizleyici Sprey 250ml

254 TL

Ürün Bilgileri

Carpex Klima Temizleyici Sprey 250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Carpex Satıcı Ünvanı: MİRO KOZMETİK HİJYEN DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621048181000012 Vergi Kimlik Numarası: 6210481810
    Bu ürün Carpex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri Klima Temizleyici aynı zamanda klima sistemini dezenfekte eder, böylece sağlıksız hava solumanızı önler ve iç ortamı daha temiz ve ferah hale getirir.klima sistemine uygulandığında, içerisindeki aktif bileşenler klima evaporatörü, hava kanalları ve filtrelerde biriken kir ve mikroorganizmaları temizler. Zamanla klimada oluşan mantar, bakteri ve pislikleri temizler. İstenmeyen kötü kokuların oluşmasını önler. Isıtma ve soğutma sistemlerinin daha etkili kullanılmasını sağlar. Havayı ve ortamı kirletmez. Önemli Notlar Klima temzileyici Spreyi klima sisteminin hava girişine doğru uygulayın. Yaklaşık 10-15 cm uzaklıkta tutarak spreyi hava girişine püskürtün. Ürünü fazla kullanmamaya dikkat edin.Spreyi püskürttükten sonra, aracınızın iç mekanını klima sistemi çalışırken 10-15 dakika boyunca kapalı tutun. Bu süre boyunca temizleyici sistemin içerisinde dolaşarak bakteri ve kötü kokuları giderir.Bekleme süresi tamamlandıktan sonra, klima sistemi çalışırken aracın içerisini havalandırın. Bu, temizleyici ve kokuların dışarı çıkmasını sağlayacaktır.
Geri Bildirim Ver