Casio Erkek Kol Saati MTP-VD01D-2BVUDF

1.793 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Casio Erkek Kol Saati MTP-VD01D-2BVUDF

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İsviçre Saat Satıcı Ünvanı: EYYUP KIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5618251844400020 Vergi Kimlik Numarası: 5560166806
    Bu ürün İsviçre Saat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Casio Mtpvd01d2bvudf Erkek Kol Saatinbsp Ürün Kodunbsp MTPVD01D2BVUDFnbspnbsp Barkodunbsp 4549526186653nbspCasio MTPVD01D2BVUDF 2 yıl resmi Türkiye distribütör garantilidir

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali İyon Kaplama
  • Kordon Materyali Çelik
  • Su Geçirmezlik 3 ATM
  • Ek Özellik Takvim
  • Mekanizma Analog & Dijital
  • Kasa Renk Gri
  • Cam Tipi Mineral
  • Cam Şekli Düz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Casio Erkek Gri Kol Saati Mtp-vd01d-2bvdf ile Benzersiz Kombinler

Erkek gri kol saati ürünü eşsiz ürün içeriği ile yüksek düzey performans sergilerken bununla birlikte modern bir görünüm oluşturur. Estetik formu ile birlikte yüksek kalite yansıtır ve aynı zamanda pek çok kişiye etkili bir işlev yansıtır. Geniş bir kullanım alanı oluşturan bu 2bvudf kol saati ürünü, Casio markası tarafından büyük bir özen gösterilerek tasarlanır ve uzman kadroları aracılığı ile oldukça iyi ürün modeli ile piyasada yerini alır. Göz kamaştıran görünümü ve kaliteli mekanizması açısından oldukça dayanıklı olan erkek kol saati, gri rengi ile sıklıkla tercih edilen mtp-vd01d-2bvudf ürün modeli olarak gözler önüne serilir. Pek çok farklı giyim tarzına uyumlu yapısı ile birlikte estetik bir duruş sunarken erkeklere özel bir yapıda tasarlanır. Casio mtp vd01d erkek kol saati, piyasanın en gözde ürün modelleri arasında kullanıcılarının büyük ilgi odağı olmaktadır.

  • Kaliteli Mekanizma
  • İşlevsel Özellikler
  • Modern Tasarım

Casio Mtp-vd01d-2bvdf Erkek Gri Kol Saati ile Etkili Performans

Dış tasarımı ve içeriğinde kullanılan dayanıklı materyaller sayesinde yüksek potansiyel oluşturmakta bununla birlikte modern bir çalışma sistemi sergilemektedir. Casio mtp-vd01d-2bvudf erkek kol saati, özel formülü sayesinde geniş bir kullanıcı kitlenin ilgisini çekmeyi başarır. Bu sayede işlevselliği açısından özle malzemeler ile hazırlanır. Üretim aşamasından kullanıcıların beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen bu ürün modeli, yüksek performans açısından da dikkat çeker. Birbirinden farklı kullanım alanlarına sahip olan erkek kol saati ürünü, yaygın olarak birçok kullanıcının vazgeçilmezleri arasında yer alır. Özel olarak tasarlanmış olup asil bir görünüm ortaya koyarak pek çok kişinin dikkatini çeker kordon, kadran ve kasa rengi ile oldukça estetik bir yapı ortaya koyar. Casio erkek gri kol saati mtp-vd01d-2bvdf ürünü, pek çok giyim tarzına uyumlu bir tasarım sunar. Modern görünümü ve ince işçiliği sayesinde yüksek potansiyel oluşturur. Erkek kol saati ürünü, analog ve dijital mekanizması açısından büyük oranda performans sunar.

Modern Tasarımı ile Erkek Gri Kol Saati

Kol saati kullanan bireyleri farklı bir boyuta taşır ve iyon kaplama özelliği ile dirençli bir yapı oluşturur. Casio saat modeli, bu sayede dış materyali ve kaliteli açısından verimli bir ürün yansıtmakta bununla birlikte uzun ömürlü kullanım imkanı oluşturmaktadır. Casio erkek saati, çelik kordon materyali ve oval formu açısından kol üzerinde estetik bir duruş yansıtır. Bu özel form ile kol üzerinde yakışan bir tasarım yansıtılır ve erkek gri kol saati mtp-vd01d-2bvdf kullananlara göre etkileyici bir görünüm sergilediği gözlemlenir. Modern tasarımı ile yüksek işlevselliği görülen bu saat ürünü, etkili mekanizma sunarak yüksek verim oluşturur ve farklı tarzı ile erkek gri kol saati mtp-vd01d-2bvdf avantajlarına rastlanarak pek çok kişinin zevkine uyumlu bir yapı sunar. Erkek gri kol saati ürünü klasik görünüm yansıtırken çeşitli kombine ürün seçenekleri ile spor bir görünüme uygun bir şekilde kullanım sağlar. Casio Mtp-vd01d-2bvdf erkek gri kol saati mtp-vd01d-2bvdf yorumları, olumlu yönde ilerleme sunarken kol saatinin ideal formu ile kaliteli ekran tipi özelliğini yansıtarak üst düzey performans ortaya koyar.

Casio Mtp-vd01d-2bvdf Kol Saati Uygun Fiyatlarla

Oval tasarımı ve mineral cam özelliği ile oldukça kaliteli bir ürün sunmakta bunun sayesinde çizmelere ve çabuk kırılmalara karşı dirençli bir yapı oluşturmaktadır. Erkek gri kol saati mtp-vd01d-2bvdf özellikleri ve kasa materyali sayesinde kol üzerindeki kullanışlı yapısı ile dikkat çeker. Üzerinde bulunan takvim özelliği ile zaman yönetimi açısından kolaylık sağlayan bu ürün modeli oldukça konforlu kullanım alanları sergiler. Erkek gri kol saati ürünü, 5 ATM su geçirmez özelliği ile farklı kullanım alanları ortaya koyarken su altında da yüksek verim sunmaktadır. Geniş bir kitlenin ilgi odağı olan kol saati, ideal boyutları sayesinde 41-45 mm kasa çapı ile hafif bir ürün yansıtmaktadır. Kullanım alanlarına göre değişiklik gösteren ürün özellikleri, iç mekanizmasına bağlı olarak çeşitli performans ortaya koyar. Casio erkek gri kol saati mtp-vd01d-2bvdf fiyatı, ürünü ve özgün tasarımları ile üstün kalite sunarak piyasanın enleri arasına girmeyi başarmaktadır.