1
Dökme Çay kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Çaykur Tiryaki Çay 1000 gr X 3 Adet

454,50 TL
(151,50 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
16 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
472,50 TL
16 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
474,95 TL
16 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
474,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çaykur Tiryaki Çay 1000 gr X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bolkoy Satıcı Ünvanı: RECEPOĞLU TÜKETİM MADDELERİ GIDA DAĞITIM TAŞIMACILIK YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619014391200017 Vergi Kimlik Numarası: 6190143912
    Bu ürün Bolkoy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çaykur Tiryaki Çay 1000 gr x 3 Adet
Geri Bildirim Ver

Çaykur CAY-SET-02 3 Adet 1 Kg Tiryaki Çay

Çaykur 3 adet 1 kg Tiryaki çay, Rize'den toplanan bitkiler kullanılarak imal edilmiştir. Bu ürün hem rengi hem de tadı ile sizi kendine hayran bırakacak olan bir içecek hazırlamanıza imkân tanır. Yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak üretilen ürün, uzun bir süre boyunca muhafaza edilebilir. Çaykur CAY-SET-02 3 adet 1 kg Tiryaki çay, tek seferde birden fazla paket almanıza olanak tanır. Bu, özellikle gün içinde sürekli olarak demli bir içecek tüketmek isteyen bireylerin ihtiyacının karşılanmasını sağlar. Bu ürün, özel toplama ve harmanlama işlemlerinin sonucunda size ulaşır. Kalitesini bunlardan alan siyah çay, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

  • Miktar: 1 kg
  • Set İçindeki Ürün Sayısı: 3
  • Tür: Siyah çay

Çaykur 1 Kg - 3 Adet Tiryaki Çayın İçeriği

Çaykur 1 Kg - 3 Adet Tiryaki Çayın İçeriği

Çaykur 1 kg Tiryaki çay, katkısız içeriği sayesinde öne çıkar. Bu ürün, hijyenik bir ortamda imal edilmiştir. Her yaştan birey, herhangi bir şüphe duymadan bu lezzetli siyah çayı tercih edebilir. Bitkilerin toplanma, harmanlanma ve işlenme süreci, çayın lezzetini ve aromasını belirler. Bu ürün, insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratabilecek herhangi bir madde barındırmaz. Siyah çaylar, 4 aşamalı bir işlemin sonucunda kullanıma hazır hâle gelir. Öncelikle bitkinin üzerindeki fazla nem alınır. Daha sonra ise yapraklar kıvrılır ve oksidasyon işlemi başlatılır. Kurutma aşamasına gelindiğinde ise bitkinin üzerinde biriken nemin tamamen alınması hedeflenir. Oksidasyon esnasında içeceğin rengini ve kokusunu belirleyecek olan unsurlar ortaya çıkar. Çaykur 3 adet 1 kg Tiryaki çay, herkes tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Çaykur 1 Kg - 3 Adet Tiryaki Çay Lezzetli mi?

Çay, antioksidan özelliğe sahip olmasıyla bilinir. Bu bitkinin içinde kafein ve tanen bulunur. Bu bileşenler, hazırlanacak olan içeceğin sertlik derecesini belirler. Çaykur 3 adet 1 kg Tiryaki çay, lezzeti sayesinde öne çıkar. Bu ürün, doğru demlendiği takdirde tadı damakta kalacak olan bir içecek hazırlama imkânı tanır. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için öncelikle kullandığınız suyun kireçli olmamasına dikkat etmeniz gerekir. Bu noktada arıtma cihazları aracılığı ile elde ettiğiniz suyu kullanabilirsiniz. Çay, farklı damak tatlarına hitap edebilen bir içecektir. Bu, ortaya değişik hazırlama tekniklerinin çıkmasına neden olmuştur. Bireyler hem soğuk hem de sıcak su kullanarak bu benzersiz içeceği servise hazır hâle getirebilir. Bu noktada göz önünde bulundurulması gereken yegâne unsur, kişilerin damak tadıdır.

Çaykur 1 Kg - 3 Adet Tiryaki Çay Kaliteli mi?

Çaykur 3 adet 1 kg Tiryaki çay, doğru saklama koşulları dikkate alınarak muhafaza edilirse uzun bir süre boyunca taze kalır. Bu ürünün ambalajı, bitki yapraklarını zararlı dış etkenlere karşı koruyacak şekilde geliştirilmiştir. Bu, aşırı nemin ve sıcaklığın kargolama sürecinde ürüne zarar vermesini engeller. Rize'den toplanan bitkiler kullanılarak üretilen Çaykur 3 adet 1 kg Tiryaki çay, günün her saatinde afiyetle tüketilebilir. Lezzetini ve içimliliğini her zaman için koruyan ürün, pek çok farklı kişinin favorileri arasında yer alır. Kahvaltı yaparken, keyifli bir sohbet esnasında veya akşam buluşmalarında bu içeceği tüketebilirsiniz. Dilerseniz siz de Çaykur 3 adet 1 kg Tiryaki çay yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu, diğer kişilerin ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenmenize imkân tanır. Lezzeti ile öne çıkan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.