CVS Dn 8001 Pop Star Mısır Patlatma Makinesi

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CVS Dn 8001 Pop Star Mısır Patlatma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEKAZE STORE Satıcı Ünvanı: KADRİYE SOYUTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7770662875
    Bu ürün BEKAZE STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağsız mısır patlatma makinesi güvenli, güçlü, ısıya dayanıklı ve dayanıklı birinci sınıf PP malzemelerden yapılmıştır. Tek seferde 16 bardak mısır üretir.
  • CVS DN 8001 pop star mısır patlatma makinesi yüksek kapasiteli tereyağı eritme özelliğine sahiptir. 1200 W güç ile çalışır.
  • Mini mısır patlatma makinesi hem yağlı hem de yağsız olarak kullanım gerçekleştirebilmeniz için uygundur. Böylelikle isterseniz mısırınızı yağlı bir şekilde patlatabilir ya da yağsız bir şekilde patlatarak temiz bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ev tipi mısır patlatma makinesi ile mısır patlatırken mutfaklarınız daima temiz kalır, ayrıca işlem sonrası makineyi de kolayca temizleyebilirsiniz. Her daim pratik çözümler bulan makine ile hayatınızda da kolaylaştırabilirsiniz.
  • CVS DN 8001 popstar mısır patlatma makinesi alt kısmında bulunan ve kaymasını önleyen ayaklar sayesinde mısır patlatma işlemi süresi boyunca herhangi bir kayma durumu söz konusu olmaz. Böylelikle siz başında beklemesiniz dahi herhangi bir olumsuz durumun meydana gelmesini önler.
  • CVS yağsız mısır patlatma makinesi iç hacmi son derece büyük olup tüm aileye yetecek kadar mısırın patlatılmasına yardımcı olur.
  • CVS yağsız mısır patlatma sayesinde yağsız mısır patlatarak sağlığınızı koruyabilirsiniz.
  • CVS DN 8001 pop star mısır patlatma makinesi DN 8001 kompakt gövde sayesinde kolayca saklanabilir.
  • Kırmızı mısır patlatma makinesi 26x12x11.5 cm boyutları ile oldukça ergonomiktir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Kapasite 0-5 Kişilik
  • Yağsız Kullanım Var
  • Güç (Watt) 1200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

CVS Dn-8001 Pop Star Mısır Patlatma Makinesi

Sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz gecelerde film ya da dizi maratonu yapıyorsanız atıştırmalık olarak mısır patlağı isteyebilirsiniz. CVS DN 8001 Pop Star kırmızı mısır patlatma makinesiyle sinema geceleri çok daha hareketli geçebilir. Mısır patlatmayı zahmetsiz hale getiren bu cihaz, etrafın temiz kalmasına da yardımcı olur. CVS DN 8001 Pop Star mısır patlatma makinesi yağsız çalışma özelliği sayesinde sağlıklı bir atıştırmalık yapmanız için idealdir. CVS DN 8001 Pop Star mısır patlatma makinesi kırmızı kompakt ve şık tasarımıyla dikkat çeker. Kırmızı gövdesiyle mutfağınızın vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alır.

  • Ürünün ölçüleri: 26x12x11.5 cm
  • Yağsız kullanıma uygundur.
  • Yaklaşık 16 bardak patlamış mısır yapabilme kapasitesi

CVS DN 8001 Mısır Patlatma Makinesinin Özellikleri

CVS DN 8001 Mısır Patlatma Makinesinin Özellikleri

CVS DN 8001 Pop Star kırmızı mısır patlatma makinesi son derece donanımlı bir üründür. Bu cihaz sayesinde dilediğiniz her an mısır patlatabilirsiniz. Makinenin boyu 26 cm, eni 12 cm ve derinliği 11.5 cm'dir. İdeal ölçülerdeki bu ürünü saklamak oldukça kolaydır. İşiniz bittiği zaman cihazı dolaba ya da büyük bir çekmeceye rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. CVS DN 8001 Pop Star kırmızı mısır patlatma makinesi yüksek kapasiteli bir cihazdır. Bu ürünle art arda 16 bardak patlamış mısır yapılabilir. Cihaz yağsız kullanım için uygundur. Bir bardaktan daha fazla mısır patlatacağınız durumlarda art arda pişirme yapmadan 10 dakika beklemeniz tavsiye edilir. Böylelikle CVS mısır patlatma makinesi soğur ve mısır tanelerinin ideal oranda patlamasını sağlar.

CVS DN 8001 Kırmızı Mısır Patlatma Makinesi Kullanışlı mıdır?

CVS DN 8001 Pop Star kırmızı mısır patlatma makinesi son derece kullanışlı bir üründür. Cihazı çalıştırmak çok kolaydır. Belirtilen hazneye mısır koyup ürünün fişini prize taktıktan sonra yan tarafta yer alan kırmızı tuşa basmanız yeterli olur. Kısa sürede bir bardak atıştırmalığınız hazır bir hâle gelir. Cihazın önüne küçük bir kase koyduğunuzda patlayan mısır taneleri bunun içine dolar. Ürünün şeffaf kapağı sayesinde etrafa mısır sıçramaz. Böylelikle pratik ve hijyenik biçimde atıştırmalığınızı hazırlarken mutfağınız da temiz kalır. CVS DN 8001 Pop Star kırmızı mısır patlatma makinesi kaymaz ayaklara sahiptir. Bunlar sayesinde makine çalışırken yerinden kıpırdamaz. Atıştırmalığınız hazırlanırken cihazın yanında beklemenize gerek kalmaz. CVS DN 8001 Popstar mısır patlatma makinesinin sıcaklık koruma özelliği vardır. Mısır tanelerinin hepsi patladığında cihaz otomatik olarak kapanır ve yiyeceğin ısısı bir süre muhafaza edilir.

CVS DN 8001 Pop Star Mısır Patlatma Makinesi Nasıl Temizlenir?

CVS DN 8001 Pop Star kırmızı mısır patlatma makinesini temizlemesi son derece kolaydır. Bu ürünü sadece bezle silebilirsiniz. Mısırı yağsız ve tuzsuz patlattığınız için cihaz çok kirlenmez. Dilerseniz kâğıt havlu da kullanabilirsiniz. CVS DN 8001 Pop Star kırmızı mısır patlatma makinesinin bakımı çok basittir. Bulaşık makinesinde ya da elde yıkamadan kısa sürede temiz bir cihaza kavuşabilirsiniz. Her kullanımdan sonra cihazı düzenli olarak temizlediğiniz takdirde ürünü yıllarca kullanmak mümkün olur. Bu ürün 1200 Watt motoruyla art arda pek çok kez mısır patlatabilir. Evde kısa sürede film gecesi düzenlemek için CVS Pop Star'ı tercih edebilirsiniz. Temizliği ve kullanımıyla kullanıcıları tatmin eden CVS DN 8001 ürünü patlamış mısır sevenlerin favorisidir. Kırmızı rengi ve kompakt tasarımıyla göz alan kullanışlı mısır patlatma makinesini Trendyol'dan birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Ürünün kalitesi ve kullanımı hakkında belirtilen görüşler için CVS DN 8001 Pop Star mısır patlatma makinesi kırmızı yorumlarını da okuyabilirsiniz.