D&P Perfumum L13 Kadın Parfüm EDP 50 ml

320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

D&P Perfumum L13 Kadın Parfüm EDP 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DP PARFÜM Satıcı Ünvanı: D-P PARFÜMÜM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265067775100028 Vergi Kimlik Numarası: 2650677751
    Bu ürün DP PARFÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biber,Frezya,Elma,Manolya,Ebegümeci, Yasemin,Kediotu,Gül,Sandal ağacı, Tütsü,Sedir ağacı

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

D&P Perfumum 869854401026 L13 Kadın 50 ml Parfüm EDP

D&P Perfumum L13 EDP 50 ml kadın parfüm, hoş kokusuyla pek çok kişinin favorileri arasına giren bir üründür. Markanın hassas üretim süreçlerinden geçen parfüm, uzun süren kalıcı kokusuyla da beğeni kazanır. 50 ml içeriğe sahip olan şişe formu, uygulama ve taşıma esnasında pratiklik sağlar. Böylece ürünü, gittiğiniz her yere yanınızda taşıyarak gün içinde parfüm tazeleme işlemi yapabilirsiniz. Özgür ruhlu kadınları simgeleyen parfüm, girdiğiniz her ortamda bakışların size dönmesine de sağlar. Tarzınızı ortaya çıkarırken bulunduğunuz ortamlara imanınızı bırakmak isterseniz bu parfümden faydalanabilirsiniz. Hafif bir koku seçeneği oluşturan ürün hem günlük olarak hem de özel anlarda kullanıma uygundur.

  • Meyvemsi ve çiçeksi bir kokuya sahiptir.
  • 50 ml şişe formuyla sunulur.
  • Gün boyu kalıcı etki sağlar.

D&P Perfumum L13 Edp 50 ml Kadın Parfümün Esans İçeriği Nedir?

D&P Perfumum L13 Edp 50 ml Kadın Parfümün Esans İçeriği Nedir?

D&P Perfumum L13 EDP, 50 ml içeriğe sahiptir. Özel formülle üretilen parfüm, tüm cilt tiplerine uygundur. Üründe; çarkıfelek meyvesi, zambak, yasemin, vanilya ve vetiver esanslarına yer verilir. Bu hoş kokulu seçeneklerin, doğru oranda bir araya getirilmesi sonucu L13 kodlu ürün meydana gelir. Çiçeksi ve meyveli notalardan oluşan parfüm, farklı tarzlara hitap etmeyi de başarır. Günlük kullanımın dışında, özel davetlerde de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Hafif bir kokuya sahip olması sayesinde her yaştan kadın bu parfümü kullanabilir. Ayrıca ürün hem yaz hem de kış ayları için uygun esanslara sahiptir. EDP olarak formüle edilen üründe, alkol gibi etken maddelerin de oranları uygun şekilde belirlenir. Bunun sonucu olarak da ortaya kaliteli bir parfüm seçeneği çıkar.

D&P Perfumum L13 Edp 50 ml Kadın Parfüm Ne Kadar Kalıcıdır?

D&P Perfumum L13 EDP kadın parfüm, uzun süren kalıcı etkiye sahiptir. Gün boyu teninizde kalarak hoş kokmanıza yardımcı olur. Markanın kaliteli üretimi sayesinde kalıcılık açısından başarı gösteren parfüm, gün boyu mis gibi kokmanızı sağlar. Parfümün bu etkisini arttırmak için bazı yöntemleri de tercih edebilirsiniz. Hareketli eklem bölgelerine parfümü uygulayarak çevrenize daha etkili bir yayılma göstermesini sağlayabilirsiniz. Uygulama öncesi cildinizi de temizlemek de kalıcılık açısından faydalı adımlardan biridir. D&P Perfumum L13 EDP 50 ml kadın parfüm yorum yazıları da ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşmanızı sağlar. Pek çok kişinin olumlu şekilde bahsettiği ürün, özellikle kalıcılık anlamında beğeni toplar. Siz de bu ürüne sahip olarak gün boyu gittiğiniz her yerde fark edilir hâle gelebilirsiniz.

D&P Perfumum L13 Edp 50 ml Kadın Parfüm Kaliteli midir?

D&P L13 kodlu parfüm, farklı açılardan sahip olduğu kalitesiyle ön plana çıkar. Ürünün formülünde, cilde zararı bulunmayan etken maddeler tercih edilir. Bununla birlikte kaliteli seçeneklerden meydana gelmesi, parfümün kalıcılığı üzerinde de etki sağlar. Şık ve sade tasarım detayına sahip olan parfüm şişesi de ürünü kalitesini yansıtan detaylar arasında bulunur. Dayanıklı cam malzemeden üretilen şişe, taşıma esnasında da size kolaylık sağlar. Parfümde kullanılan kaliteli maddeler, cilde uygulanan ürünün kızarıklık gibi sorunlar oluşturmasını da engeller. Bu sayede parfümü, farklı cilt tiplerine sahip olan kişiler de güvenle kullanabilirler. D&P Perfumum L13 EDP 50 ml kadın parfüm fiyatı, ürünün kaliteli içeriğine bakıldığında avantajlı bir aralıkta yer alır. Az bir miktarıyla bile gün boyu kalıcılık sağlayan bu parfüm, uzun vadede bütçe tasarrufu yapmanızı da sağlar. Kalitesiyle adından söz ettiren markanın L13 kodlu parfümüne sahip olmak için Trendyol üzerinde sunulan fırsatlara göz atabilirsiniz.