D&P Perfumum N3 Kadın Parfüm EDP 50 ml

320 TL

Ürün Bilgileri

D&P Perfumum N3 Kadın Parfüm EDP 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DP PARFÜM Satıcı Ünvanı: D-P PARFÜMÜM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265067775100028 Vergi Kimlik Numarası: 2650677751
    Bu ürün DP PARFÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Portakal, Hindistan Cevizi

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
Geri Bildirim Ver

D&P Perfumum N3 Kadın Parfüm EDP 50 Ml

Her kadın güzel kokmak ister. Kadınlar, parfüm seçimlerinde genel olarak etkileyici, kalıcı ve çekici kokuları tercih ederler. Önemli olan kişinin kendi tenine uygun aromayı bulmasıdır. Kadınlar, tarzlarını tamamlayan kokuyu bulduklarında genellikle ondan vazgeçmezler. İnsanlarla tokalaşırken, sarılırken ya da çoğu zaman kalabalık olan toplu taşıma araçlarında en büyük endişe koku ile insanları rahatsız edip edilmediğidir. Kötü kokmak, son derece olumsuz bir durumdur. Böylece beden temizliğine dikkat etmenin yanı sıra güzel kokulu bir parfüm ile bu isteği desteklemek mümkündür. D&P Perfumum N3 kadın parfüm EDP 50 ml; bu konuda size tatlı, sıcak esintili ve kaliteli bir deneyim yaşatır. Ürün, portakal, Hindistan cevizi ve Bergamot kokuları ile büyüler.

  • Çiçeksi ve oryantal etki
  • Portakal ve Hindistan cevizi kokusu
  • Tazelik esintisi

Ferah D&P Perfum N3 Kadın Parfüm EDP 50 Ml

Ferah D&P Perfum N3 Kadın Parfüm EDP 50 Ml

Parfüm her kadının hayatında önemli bir yer kaplar. Dışarı çıkarken vazgeçilmezz güzellik unsurlarından biridir. Bu nedenle ürün seçimi sırasında kalıcılığına ve etkileyiciliğine dikkat edilmesi gerekir. D&P markalı kadın parfüm seçeneği, bu konuda herkese hitap eden kokusu ile kadınlara kendilerini özel hissettirir. D&P Perfumum hem tarzınıza hem de karakterinize hitap etmeyi başarır. Pek çok kadın için stili taşımak, önem arz eder. Kadınsı özelliklerini ortaya çıkaran yumuşak koku, insanların akılda kalıcı olmasını sağlar. Kadınsı stilde ise parfümler, genelde son nokta şeklinde kabul edilir. Portakal çiçeğinin tazeliği ve Hindistan cevizinin kendine has aromatik dokunuşu teninize fazlasıyla yakışır. D&P Perfumum N3 kadın parfüm EDP 50 ml yorum kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

D&P Perfum N3 Kadın Parfüm EDP 50 Ml Etkisi

D&P Perfum N3 Kadın Parfüm EDP 50 Ml Etkisi

Kullanılan her parfüm, bir hikaye anlatır. Kokunuz kim olduğunuz ile ilgili ipuçlarından biridir. Parfümünüzü, kıyafetinizi veya ruh halinizi tamamlayan son bir aksesuar olarak düşünebilirsiniz. Gündüz veya akşam kullanacağınız kokuları da buna göre seçebilirsiniz. Doğru parfümü seçmek, çoğu zaman kafa karıştırıcı ve yorucu bir süreç olabilir. D&P kadın parfüm seçeneği, kalıcılığı ve etkileyici koku kartelası ile her kesime hitap etmeyi başarır. D&P Perfumum N3 kadın parfüm EDP 50 ml kullananlar; portakal çiçeğinin yaz aromasını, Hindistan cevizinin tropikal etkisini, manolya ve bergamotun iddialı tonlarını teninde eşsiz bir kokuyla hissederler. Parfümün içerisinde ayrıca tatlı kırmızı biber, şeftali, yıldız anason, inci çiçeği, yasemin, gül, sandal ağacı, tonka fasülyesi, kedi otu, sümbülteber ve vanilya bulunur. D&P Perfumum N3 kadın parfüm EDP 50 ml satın alarak kendinizi şımartabilirsiniz.

D&P Perfum N3 Kadın Parfüm EDP 50 Ml Fiyat

D&P Perfum N3 Kadın Parfüm EDP 50 Ml Fiyat

Notalar parfümlerin etkisini belirler. Bu sebeple parfüm seçerken önemli olması gereken bir detay da budur. Güzel kokulu bir parfüm ile hoş kokma isteğinizi destekleyebilirsiniz. D&P marka bu ürünü tercih ettiğiniz zaman kendinize yakışan notayı kolayca bulmuş olursunuz. EDP kadın parfüm N3 Nathelie Camille seçeneğinin tepe notasında bergamot ve portakal etkisi görülür. Bu notalar, size tazelik katarak kendinizi canlı ve kadınsı hissettirir. İçeriğinde yer alan bergamot, sandal ağacı, gül ve vanilya tonları ile ise özel bir etki bırakır. Ayrıca bu seçenek, kalıcılığını üstünüzde koruyarak gün boyu sizi rahat hissettirir. En az 6 saate kadar kalıcılığı olan bu seçeneğe Trendyol sayesinde ulaşabilirsiniz. Siz de D&P Perfumum N3 kadın parfüm EDP 50 ml fiyat avantajından faydalanıp bütçenizi sarsmadan kaliteli içerikli bir ürüne sahip olabilirsiniz.