D&P Perfumum Y5 KADIN Parfüm Edp 100 ml

550 TL

Ürün Bilgileri

D&P Perfumum Y5 KADIN Parfüm Edp 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DP PARFÜM Satıcı Ünvanı: D-P PARFÜMÜM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265067775100028 Vergi Kimlik Numarası: 2650677751
    Bu ürün DP PARFÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavanta,portakal, mandalina, kuş üzümü, portakal çiçeği, yasemin, vanilya, misk, sedir ağacı

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver

D&P Perfumum Y5 KADIN Parfüm EDP 100 Ml

Parfüm, kadınların hem özel günlerinde hem de günlük kullanımlarda sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Parfümler özellikle kadınlara kimi zaman çekici ve kendine güvenen bir etki sağlarken kimi zaman da sakin ve mutlu bir hava sağlar. Ruh halinize göre parfüm tercihi yapabileceğiniz gibi kendinizi hissetmek istediğiniz ruh haline göre de parfüm tercihinde bulunabilirsiniz. Böylece günü istediğiniz gibi kullanabilir ve kendinizi daha özgüvenli, rahat ve mutlu hissedebilirsiniz. D&P Perfumum Y5 kadın parfüm EDP 100 ml içindeki esanslarla birlikte hoş, yumuşak ve kalıcı bir parfüm deneyimi sağlar. İçeriğindeki esanslar bir taraftan bahar kokusunu çağrıştırır bir taraftan da tatlı bir koku sağlar. Bir parfüm için oldukça uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz bu ürünle gününüze keyif katabilirsiniz.

  • Ferah koku
  • Etkin kalıcılık
  • Uygun fiyatlı

D&P Perfumum Y5 KADIN Parfüm EDP 100 Ml Özellikleri

D&P Perfumum Y5 KADIN Parfüm EDP 100 Ml Özellikleri

İçeriğindeki birbirinden farklı esanslarla hoş kokular sağlayan DP parfüm Y5 etkin bir kalıcılık sunar. İçerisindeki lavanta, yasemin, vanilya ve portakal çiçeğinin yanı sıra portakal, mandalina, misk, sedir ağacı gibi meyve kokuları da bulunur. Parfümün içerisindeki narenciye kokuları bir taraftan sonbahar etkisi yaratırken bir taraftan da tatlı ve iç açıcı bir koku sağlar. Portakal kabuğu ve ıhlamur kokusu ise portakal arasında bir özellik taşır. Ancak portakala daha yakın taze bir koku yayar. Sedir ağacı, misk, yasemin notaları ise yeşil ve tahtamsı bir koku sağlayarak bahar esintisinin etkisi arttırır. D&p Y5 içerisinde barındırdığı bu iki zıt koku grubuyla beraber tam anlamıyla bir sobahar etkisi ortaya koyar. Size hem sonbaharın tahtamsı soğuk odun kokusunu hem de yumuşak tatlı meyve kokularını sunar.

D&P Perfumum Y5 KADIN Parfüm EDP 100 Ml Yorumları

D&P Perfumum Y5 KADIN Parfüm EDP 100 Ml Yorumları

D&P Perfumum Y5 kadın Parfüm EDP 100 ml yorum bölümü aracılığıyla ürünü kullanan müşteriler kendi deneyimlerini paylaşırlar. Burada olumlu ve olumsuz bütün deneyimlerini paylaşan müşterilerin yorumları sayesinde ürün hakkında gerekli tüm bilgileri elde edebilirsiniz. D&P Perfumum Y5 kadın Parfüm EDP 100 ml kullananlar diğer taraftan ürüne değerlendirme yaparak beğeni ölçütlerini de belirlerler. Böylece ürün hakkındaki memnuniyet seviyelerini görmek mümkündür. Ayrıca ürünü ilk defa kullanacak müşteriler daha fazla bilgi elde etmek isterlerse daha önce satın alan müşterilerin yorumlarını okuyabilir, müşterilerin fikir ve deneyimlerine ulaşabilirler. Ürün değerlendirmesi hakkında müşterilerin yüksek puanlar verdiği ve ürün memnuniyetinin yüksek olduğu görülür. Ürünün fiyatına göre sağladığı etkiler ve kalıcılık müşterilerin değerlendirmelerine yansıyan özelliklerdir. Ürün hakkında pek çok görsel de bu yorumlarda bulunur.

D&P Perfumum Y5 KADIN Parfüm EDP 100 Ml Fiyatı

D&P Perfumum Y5 KADIN Parfüm EDP 100 Ml Fiyatı

Parfüm her kadın için önemli bir konudur. İyi bir parfüme sahip olmak kadar da sürekli kullanılabilecek bir parfüm bulmak da o kadar önemlidir. Bu yüzden ürünün hem kaliteli, hoş bir koku hem kalıcılık sağlaması hem de fiyat performansının uygun olması gerekir. D&P Perfumum Y5 kadın Parfüm EDP 100 ml fiyat biçimi ürünün kalitesi ve kalıcılığına göre belirlenir. Ürün çeşitli esasların karıştırılması sonucunda oluşturulmuş taze ve ferah bir kokuya sahiptir. Rahat ve konforlu esansları ile kişinin kendisinde veya çevresinde bir rahatsızlık hissi uyandırmaz. D&P Perfumum Y5 kadın Parfüm EDP 100 ml satın almak için siz de bütçenize uygun fiyatına göz atabilirsiniz. Dilerseniz dönemsel olarak yapılan indirimleri takip ederek fayda sağlayabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan istediğiniz zaman ulaşarak güvenle satın alabilirsiniz.