Farmasi Dr.c.tuna Vıtalızıng Sarımsaklı Şampuan 500 Ml 4adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
5 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
475 TL415,33 TL
9.8
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Dr.c.tuna Vıtalızıng Sarımsaklı Şampuan 500 Ml 4adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Parfümeri Kozmetik Satıcı Ünvanı: MERVE ALAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0471949706
    Bu ürün Parfümeri Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.C.Tuna canlandırıcı şampuan, koparak dökülmelere karşı etkin çözüm sunuyor! Sarımsak ve capixyl ile geliştirilen ve zenginleştirilen formül, saçı beslemeye ve saç telleri üzerinde hasara uğramış noktaları yeniden yapılandırmaya yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Biotin
  • Hacim 500-999 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing Sarımsaklı Şampuan 500 ml 4 Adet

Saç dökülmesi birçok insanın mağdur olduğu bir problem durumundadır. Belirli vitaminlerin eksikliği, yoğun stres altında kalmak, aşırı sinir veya genetik sebepler gibi nedenlerle ortaya çıkabilir. İstenmeyen saç dökülmesi, zamanla bir sorun haline gelebilir. Dolayısıyla bu durumu yaşayan insanlar da bu sorundan kurtulmak için kaliteli bir şampuan arayışına girer. Ortada dolaşan popüler ve çok sonuç alınan çözüm yöntemlerinden biri de sarımsaklı şampuanlardır. Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing sarımsaklı canlandırıcı şampuan da bu konuda başarılı olan ve beğeni toplayan bir üründür. Özellikle bölgesel kellik için tercih edilen ürün, kafa derisine derinlemesine nüfus eder. Organik içeriği sayesinde güvenle kullanılabilir. Siz de saç dökülmesi sorunu yaşıyorsanız, bu organik ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Organik içerik
  • Dökülmeye karşı etkili
  • Tüm saç tipleri için uygun

Organik Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing Sarımsaklı Şampuan

Organik Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing Sarımsaklı Şampuan

Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing sarımsaklı şampuan 500 ml 4 adet paketler şeklinde satılır. Saç dökülmesine karşı oldukça etkili bir çözüm sunan Farmasi Dr.C. Tuna Vitalizing, sarımsak ve capixyl serumu içerir. Capixyl serumu yoğun saç dökülmelerine, bölgesel seyrelmeler gibi problemlere karşı özel olarak üretilmiş bir içeriğe sahiptir. İçerisinde kırmızı yonca ekstresi, guarana ve kafein maddeleri bulunur. Saç ve saç diplerine iyi gelen, saç köklerini onarıp uyaran, telleri besleyen ve uzatan, saç telleri üzerinde hasara uğramış noktaları yeniden yapılandırmaya yarayan bir serumdur. Aynı zamanda bu kullanışlı ve organik olan Farmasi Dr.C Tuna Vitalizing sarımsaklı şampuan ürünü, tüm saç tipleri için uygundur. Saçlar, bazı durumlarda çeşitli dış etkenler nedeniyle koparak da dökülebilir. Bu ürün, ısıl işlemler gibi nedenlerle incelen ve kopan saçlar üzerinde de etkilidir.

Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing Şampuanın İşlevleri

Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing Şampuanın İşlevleri

Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing sarımsaklı şampuan ilk olarak saçlarınızı derinlemesine temizler. Ağırlaştırma yapmayan formülü ile saçlarınızın kalınlaşmasını ve gürleşmesini sağlar. Yıpranmış ve kırılmış telleri onarır. Tekrar kırılmasına karşı telleri güçlendirerek oluşacak yıpranmaları engeller. Kafa derisinin sağlıksız olması, birçok saç probleminin nedenidir. Dökülme, seyrelme gibi problemlerinde ana noktasında yer alır. Tellere iyi geldiği gibi dökülmede büyük etken olan kafa derisi problemini büyük ölçüde engelleyen ürün, saç diplerindeki kaşıntıyı ortadan kaldırır. Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing sarımsaklı canlandırıcı şampuan 500 ml saçı kurutmaz. Telleri ve saç diplerini nemlendirerek günlük nem ihtiyacını karşılar. Dengeleyici bir ürün olduğu için tellerin yağlanmasının önüne geçer. Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing sarımsaklı canlandırıcı şampuan 500 ml elektriklenmeyi yatıştırarak saça parlaklık verir.

Uygun Farmasi Dr. C. Tuna Sarımsaklı Şampuan Fiyatı

Uygun Farmasi Dr. C. Tuna Sarımsaklı Şampuan Fiyatı

Saç dökülmesine karşı organik bir içerikle geliştirilen bu ürün, hasar alan noktaların yeniden yapılandırılmasına yardımcı olur. Çeşitli nedenlerle meydana gelen dökülmeyi engelleyen ürünün fiyatı da müşterileri memnun eder. Her üründe olduğu gibi Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing sarımsaklı canlandırıcı şampuanda da birçok kritere dikkat edilerek fiyat aralığı belirlenir. Ürünün boyutu, hacmi, 4 adet olması gibi birçok etken fiyatlar üzerinde etkilidir. Aynı zamanda ürünün içeriği de fiyat belirlenmesinde büyük role sahiptir. İçeriğin organik ve antialerjik olması, Capixly serumu içermesi ve kullanılan diğer sağlıklı maddeler fiyat belirleme aşamasında göz önünde bulundurulur. Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing sarımsaklı şampuan 500 ml 4 adet fiyat aralığını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeleri görebilir ve dilerseniz ürünü güvenilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz Farmasi Dr. C. Tuna Vitalizing sarımsaklı şampuan 500 ml 4 adet yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.