Jumbo Venti Çelik Coffee Press 350 ml

449 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jumbo Venti Çelik Coffee Press 350 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: store&home Satıcı Ünvanı: ELİF AYDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6460215716
    Bu ürün store&home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Venti French press ile kahve keyfiniz daim olsun! Şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla ön plana çıkan Jumbo Venti çelik French press, 350 ml'lik ideal hacmi ile mis kokulu, taze kahveler demlemenize olanak sunuyor. Eğer siz de sabah kahvenizi içmeden gününüze başlayamıyorsanız, optimal boyutu ve zahmetsiz kullanımı ile bu French press tam size göre. Kahve Keyfi Daima Yanınızda Tek seferde bir porsiyon filtre kahve yapmanıza olanak sunan Jumbo Venti çelik French press, hızlı ve pratik bir biçimde nefis kahveler demlemenize imkan tanıyor. Bu French press'i kullanırken yapmanız gereken tek şey, içerisine bir ölçek filtre kahve ekledikten sonra üzerine kaynar su dökmek. Yaklaşık 4 dakika bekledikten sonra enfes kahveniz hazır! İdeal boyutlarıyla tek kişiye yetecek kadar kahve sunabilen bu ürünü dilerseniz ofisinize de götürebilir ve kahve keyfinizi daima yanınızda taşıyabilirsiniz. Kaliteli ve Uzun Ömürlü Kullanım Jumbo Venti siyah French press, tamamen paslanmaz çelikten üretildiği için uzun vadeli ve kaliteli bir kullanım vadediyor. Mat siyah rengi ile mutfağınıza şıklık katmaya hazırlanan bu ürün, 350 ml'lik kapasitesi ve 17 cm'lik uzunluğuyla gereğinden fazla yer de kaplamıyor. Bu French press modelinde filtre kahve demleyebileceğiniz gibi dilerseniz bitki çayları da hazırlayabilir, onu damak zevkinize göre farklı alanlarda değerlendirebilirsiniz. Modern tasarımı, şık görüntüsü ve üstün kaliteli malzemesiyle Jumbo Venti çelik French press, tam aradığınız ürün olacak! Demlediğiniz enfes kahveleri servis etmek için birbirinden şık ürünlere Mug & Kupa kategorimizden ulaşabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver