Lipton Time To Relax Bardak Poşet Bitki Çayı 15'li X 2 Adet

124,95 TL
(4,17 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Time To Relax Bardak Poşet Bitki Çayı 15'li X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton Time to Relax Rahatlama Zamanı 2'li Paket
Geri Bildirim Ver

Lipton Time to Relax Bardak Poşet Bitki Çayı ile Rahatla

Çeşitli kurutulmuş çiçek ve bitkilerin paketlenmesi ile oluşan bitki çayları lezzetli ve oldukça sağlıklı içecekler halindedir. Sağlıklı içecekler arasında en sık tercih edilen seçenekler bitki çaylarıdır. Özellikle bazı bitkilerin sakinleştirici ve rahatlatıcı etkileri olması sebebiyle akşam ve gece vakitlerinde sık tercih edilirler. Lipton time to relax bardak poşet bitki çayı 15'li x 2 adet rahatlatıcı içeriği ve lezzeti ile uyku öncesi içilmesi tavsiye edilen çaylar arasında yer alıyor. Gevşetici özellikleri bulunan içeriği ile stresi azaltmaya ve sakinleşmeye yardımcı bitki çayları özellikle günlük hayatın koşuşturmacasında kurtarıcı bir seçenek halindedir. Tek kullanımlık bardak poşet halinde 1 pakette 15 adet çay bulunuyor. 2 adet avantajlı paketi ile 30 içimlik bitki çayı satışa sunuluyor. Günde 1 bardak time to relax bitki çayı içilmesi önerilir.

  • Süzen Poşet
  • Eşsiz Lezzet
  • 15 Adet

Lipton Time To Relax Bitki Çayı İçindekiler

Lipton Time To Relax Bitki Çayı İçindekiler

Zengin içeriği ve yoğun aroması ile time to relax, adından da anlaşılacağı gibi rahatlatıcı etkiye sahiptir. Lipton time to relax içindekiler %17 tarçın, fesleğen, melisa, %16 mayıs papatyası, kuşburnu, %13 lavanta ve doğal aroma vericiler. İçerisinde yer alan papatya özleri, lavanta kokusu ve tarçın aroması bünyeye sakinlik veriyor. Meyve özleri ile zenginleştirilmiş aroması güzel bir çay molası keyfi oluşturmaya destek oluyor. Doğal halinde kafeinsiz şeklinde yetişen papatyalar, kokusu ile huzur veren lavanta ve tarçının kuşburnu ile meyve aromalarının birleşimi çayın sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisini artırmakta. Uykudan önce ya da dinlenme anlarında kullanım için uygundur. Lipton time to relax bardak poşet bitki çayı 15'li x 2 adet içeriği pratik ambalajı ile poşet çaylardan oluşur. 2 adet 15’li bitki çayı paketi ile rahatlatıcı çay seçebilirsiniz.

Lipton Time To Relax Bardak Poşet Bitki Çayı Kullanımı

Lipton Time To Relax Bardak Poşet Bitki Çayı Kullanımı

Pratik kullanım imkanı sunan poşet çay istenen her anda hızlı bir tüketim avantajı sağlıyor. Lipton time to relax bardak poşet bitki çayı 15'li x 2 adet kullanımı oldukça kolaydır. 1 adet bitki çayını 1 fincan (200 ml) sıcak suya koymanız ve demlenmesi için süzen poşeti bir süre içinde bırakmanız yeterli olacaktır. Demlenme süresi için 4 ila 6 dakika idealdir. Sıcak olarak tüketilebileceği gibi soğutarak da içilebilir. Lipton time to relax bardak poşet bitki çayı 15'li x 2 adet kullananlar bu çayı genellikle gün sonunda verdikleri molalarda ve uyku problemi yaşadıklarında tükettiklerini belirtmişlerdir. Daha rahat ve huzurlu bir uykuya dalmak için uyumadan önce bir fincan tüketilebilir. Aynı zamanda günün her saati tüketime uygundur. Ürünü serin ve kuru bir alanda kapalı şekilde muhafaza etmeniz önerilir.

Lipton Time To Relax Bardak Poşet Bitki Çayı Fiyatı

Lipton Time To Relax Bardak Poşet Bitki Çayı Fiyatı

Lipton time to relax bardak poşet bitki çayı 15'li x 2 adet fiyatı ürünün içeriği, gramajı ve kampanyalarına göre belirlenir. Doğal ve zengin içeriği ile rahatlatma ve gevşeme etkisi olan time to relax bitki çayı her yaştan kullanıcıya uygun olarak üretilmiştir. Günlük olarak tüketime uygun bir çay çeşididir. Farklı çaylar ile birleştirilerek de kullanılabilen bitki çayını damak tadına uygun halde tüketebilirsiniz. Bir pakette 15 adet bitki çayı bulunur. Koruyucu ambalaja sarılı olan çaylar kullanılana kadar tazeliklerini korurlar Ürünü satın almadan Lipton time to relax bardak poşet bitki çayı 15'li x 2 adet yorumları kısmına göz atarak ürünü daha önce satın almış ve kullanmış kişilerin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Kampanya ve indirimlerden yararlanarak avantajlı fiyatları ile time to relax bitki çayını satın alabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü set.uni.581 ürün kodu ile inceleyip sipariş verebilirsiniz.