Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili 25 Adet x 2 Adet

352 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
377,99 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili 25 Adet x 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Iyaş Isparta Gıda San. ve Tic. A.Ş Satıcı Ünvanı: IYAŞ ISPARTA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483005273500018 Vergi Kimlik Numarası: 4830052735
    Bu ürün Iyaş Isparta Gıda San. ve Tic. A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili 25 adet x 2 adet Özet Bilgi: Kuru ciltler için parfümsüz jel krem. Ürünün Faydaları: Ferahlatıcı bir temizleme losyonu içeren yumuşacık Yeni Hydro Boost® Makyaj Temizleme Mendili, suya dayanıklı maskara dahil ciltteki makyajı ve kiri çıkarırken aynı zamanda cildinizi neme doyurur. Hyaluronik Asit içeren patentli bir temizleme teknolojisiyle geliştirilen Hydro Boost® Temizleyiciler, cildi etkili bir şekilde temizlerken aynı zamanda suyu cilde hapsetmeyi sağlayan cildi korur. Her kullanımdan sonra cilde ferahlık hissi verir ve cilt yumuşacık olur. Neutrogena® Hydro Boost® Makyaj Temizleme Mendili /Suya dayanıklı maskara ve ruju kolayca çıkarır. Uygun Cilt Tipi: Hassas ciltler için uygundur. Kullanım Şekli: Nazikçe yüzünüze ve gözünüze uygulayınız. Kullanım Sıklığı: Günlük kullanım için uygundur.
Geri Bildirim Ver