Proll Sayılar Boyama Kağıdı

279,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  279,90 TL
%5 indirim
3 x  265,91 TL
797,72 TL
%7 indirim
5 x  260,31 TL
1.301,54 TL
%8 indirim
10 x  257,51 TL
2.575,08 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Proll Sayılar Boyama Kağıdı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prollboyamakağıdı Satıcı Ünvanı: SENEM ÖZDEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1910259582
    Bu ürün Prollboyamakağıdı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevimli dostlarımız rengarenk dünyalarıyla bu sefer sayıları anlatıyorlar. Bu tema ile çocuklarımız, öğrenmenin temel adımlardan birisi olan sayıları, sevimli dostlarımızın yardımıyla eğlenceli bir şekilde öğreneceklerdir. Her zaman olduğu gibi 5 metre uzunluğundaki keyifli bir tema karşınızda. Minikler bu tema sayesinde hem sayıları öğrenecek hem de sevimli dostlarımızın yardımıyla boyama yaparken harika vakit geçirecekler. Proll, Sevimli dostlar ve sayılar boyama kağıdı ile çocuklar, çeşitli hayvanları tanırken, onların neşeli dansları ile birlikte okul öncesi döneminde öğrenilmesi öngörülen sayıları öğrenecek ve birbirinden canlı renklerle boyayarak hayal güçlerini açığa çıkaracaklar. Dilerseniz her 50 cm’de bir yer alan kesim belirteçleri ile kompozisyonunuzu haftalara veya günlere bölebilir. Çerçeve içinde veya dosyalarda saklayabilirsiniz. ? Ürün Özellikleri: Dev Boyut:5 metre uzunluğundaki geniş alan, sanatınızı özgürce ifade etme şansı tanır. Çeşitli Kalem Türleriyle Uyumlu:Pastel boya, kurşun kalem, mum boya, el boyaması ve diğerleriyle kullanılabilir. Grup Aktivitesi:Çocuklar için eğlenceli ve eğitici bir grup etkinliği. Koruyucu Rulo Kutusu:Taşıma ve saklama için mükemmel, rulo kutusu içinde korunur.

Ürün Özellikleri

  • Dil Türkçe
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 2+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Proll Sevimli Dostlar Sayılar - Proll Dev Boyama Kağıdı

Proll boyama kağıdı oyun çağındaki çocukların keyifli zaman geçirmesini sağlar. Çocuklar Proll dev boyama kağıdı ile hem resme olan ilk adımlarını atarlar hem de sayı saymayı öğrenirler. Boyama yapmak okul öncesi dönemdeki çocukların severek yaptığı bir aktivitedir. Bu aktivite sırasında kullanılan materyallerin önemi de büyüktür. Çünkü çocuklar özenle hazırlanmış bir çizimi boyarken nesneleri ve canlılar ile ilgili detayları daha iyi kavrayabilirler. Bu sayede zamanın nasıl geçtiğini anlamazlar ve oyun oynarken bir yandan da yaşlarına uygun bilgileri hafızalarına kaydederler. Özellikle okul öncesi dönemindeki çocukların motor becerileri ve nesneleri kavrama yetenekleri boyama etkinliğiyle geliştirilebilir. Siz de çocuğunuzla birlikte faydalı bir aktiviteyi hayata geçirmek istiyorsanız dev boyama kağıdını tercih edebilirsiniz.

  • Okul öncesi için uygun
  • Motor becerileri için ideal
  • Eğlenceli grup aktivitesi

Proll Dev Boyama Kağıdı ile Eğlenceli Aktiviteler

Proll Dev Boyama Kağıdı ile Eğlenceli Aktiviteler

Proll sevimli dostlar sayılar - proll dev boyama kağıdı çocukların hayal güçlerini geliştirir. Bu dev ürün 5 metrelik boyu ve 60 santimetrelik eni ile uzun süreli bir etkinlik planlamak çok kolaydır. İsterseniz bu boyama kağıdını dilediğiniz ölçülerde kesebilir ve etkinliği günlere bölebilirsiniz. Bu sayede çocuğun boyama etkinliğine ilgisi ve hevesi artar, ertesi gün hangi kısmı boyayacağı konusunda meraklanır. Etkinlik yapmak için çocukların sağlığına uygun olan herhangi bir boya kullanılabilir. Boyama işleminin ardından boyama kağıdını dilediğiniz yerde sergileyebilirsiniz. Kağıdın üzerindeki hayvan figürleri ve sayılar çocukların ilgisini çekecek çizimler oluşturularak hazırlanır. Dev boyama kağıdı grup aktiviteleri için de uygundur. Çocuklar hep birlikte boyama yaparken hem yaratıcılıklarını konuşturabilir hem de iletişim yeteneklerini geliştirebilirler. Çocuklarınızın eğlenerek öğrenmesini istiyorsanız siz de dev boyama kağıdını tercih edebilirsiniz.

Proll Sevimli Dostlar Sayılar Boyama Kağıdı Fiyatı

Proll Sevimli Dostlar Sayılar Boyama Kağıdı Fiyatı

Proll sevimli dostlar sayılar - Proll dev boyama kağıdı fiyatı bakımından farklı bütçelere hitap eder. Tek seferde metrelerce uzunlukta bir kağıdı alarak çocukların uzun süre aktivite yapabilmesine olanak tanınır. Sürekli olarak boyama ve okuma kitaplarının bitmesi gibi sorunlar ortadan kalkmış olur. Bu dev ürün özel kutusu ile müşterilere gönderilir. Böylelikle kullanılmadığı zamanlarda yıpranma ya da kaybolma riski yaşamazsınız. Çocuklar aktivite yapmayı istediğinde üründen bir bölüm kesilerek kullanılabilir. Çocuklar bu etkinliği açık havada ya da farklı alanlarda da yapabileceklerinden aileler üründen aldıkları parçaları yanlarında taşıyabilir. Bu sayede çocuk sıkıldığında ya da aktivite yapmak istediğinde etkinlik hemen başlayabilir. Doğum günü, karne günü ve benzeri özel günler için etkinlik planlayan kişiler de ürün ile çocuklar için aktivite hazırlayabilirler. Bu da ebeveynlere kullanım kolaylığı ve pratiklik sağlar.

Proll Sevimli Dostlar Sayılar Boyama Kağıdı Yorumları

Proll Sevimli Dostlar Sayılar Boyama Kağıdı Yorumları

Çocukların hep birlikte keyifle zaman geçirmelerini sağlayan bu dev ürün müşterilerin beğendiği bir seçenektir. Proll markasının bu kaliteli ürünü ile ilgili yapılan yorumlar olumludur. Proll sevimli dostlar sayılar - Proll dev boyama kağıdı yorumları müşteri beğenisini ortaya koyar. Bu ürün sayesinde eğlenceli ve öğretici aktiviteler gerçekleştirilir. Aktivite yaparken çocukların boyadığı hayvan figürü ile ilgili çeşitli bilgiler onlara aktarılabilir. Üründe yer alan hayvan figürleri ya da nesneler hakkında çocuklarınızı bilinçlendirebilirsiniz. Bu sayede çocuklar hayvanlar ve nesnelerle ilgili bilgi sahibi olur. Sayı çizimleri için de çocukla birlikte sayı sayma ile ilgili şarkılar söylenebilir. Çocuk bu sayede sayıları hem görerek hem de duyarak öğrenmiş olur. Siz de bu kaliteli ürüne Trendyol’dan ulaşabilir, yorumları ve fotoğrafları inceleyerek satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.