Thea Loz Duo 10 Ml

446 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
368,79 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Thea Loz Duo 10 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel uyarı: Sağlık bakanlığına bağlı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun aldığı karar gereği, İnternet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ilan ve açıklamalarda endikasyon belirtilmesi yasaklanmıştır.İnternet Sitemiz üzerinden satılan ürünlerle ilgili özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara ve ürün sayfalarında ürün açıklamalarına yer verilmemektedir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 11 - 15 ml
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Thea Thealoz Duo 10 ml

Thea Thealoz Duo 10 ml kuru göz hastalarının semptomlarının giderilmesi için özel olarak hazırlanan ve herhangi bir koruyucu madde içermeyen doğal içerikli bir üründür. Kullanıcılara büyük rahatlık ve konfor sağlayabilen bu ürün, göz sağlığınızı koruyucu etkisiyle canlı ve net görmenize olanak sağlar. Nemlendirici yapısıyla uzun süre kullanılabilir.

 
  • Göz sağlığını koruyucu
  • Klinik testlerden onaylı
  • Doğal içerik

Thea Thealoz Duo 10 ml Özellikleri

Thea Thealoz Duo 10 ml Özellikleri

Thea Thealoz Duo 10 ml içeriği gereği kuru göz hastalığının önlenmesinde etkin rol oynayan, kontakt lenslerle kullanılabilen ve yüksek konfor sağlayabilen bir göz damlasıdır. Yüz bölgesinde dikkat çeken göz kısmını koruyan bu ürünü alanında uzman hekim tavsiyesiyle kullanmanız tavsiye edilir. Uzmanlarca onaylanan gözünüzün eski dirençli yapısına kavuşmasına olanak sağlayan yüksek etkili üründür. Thea Thealoz Duo 10 ml özellikleri arasında ürünün yorgunluk, göz torbaları, hassasiyet, kırışıklık ve morluk gibi göz sorunlarını minimum seviyeye indirebilen etkileri yer alır. Göz sağlığınızı koruyabilen geliştirici ve sağlıklı yapısı ile ön plana çıkar. İncecik hassas yapıdaki göz bölgesinin nemli, sağlıklı durmasına olanak sağlayan bu ürün sağlık ve güzellik açısından her zaman bakımlı görünmenize yardımcı olur. Makyaj, rüzgar ve olumsuz dış çevre koşullarına karşı göz sağlığınızı korur. Cildinizi derinlemesine temizleyebilen ve nem oranı yüksek olduğundan göz kuruluğuna iyi gelir. Sağlıklı cildin geri kazanılmasında önemli rol üstlenen ve dermatologlar tarafından incelenerek güvenli kullanım avantajı sağlayan bir üründür.

 

The Thealoz Duo 10 ml Kullanımı

The Thealoz Duo 10 ml Kullanımı

Yaşlanma belirtilerinin yanı sıra endişeli ruh hali ve stresten etkilenen göz bölgesinin derinlemesine temizlemesine yardım eder. Gözleri nemlendirerek canlı, net ve pürüzsüz görüş avantajı sağlayan yüksek kaliteli bir üründür. Göz bakım uygulamalarında üst sırada yer alan ürün, göz ve yüzünüzü arındırırken kirli ve zararlı mikroorganizmalardan korur. Mineral ve nem kapasitesi yüksek olan damla, göz çevresinde görülen kırışıklıkları en az seviyeye indirerek estetik, doğal ve bakımlı bir görünüm kazandırır. Kısa sürede iyileştirici ve geliştirici özel bakım etkisi gösteren bu ürün içerisinde herhangi bir kimyasal madde barındırmaz. Genç kalmanın yollarını arayan bireylerin tercihi olup cildinize yeniden hayat vererek canlı, ışıltılı, genç ve estetik görünmesine katkı sağlayabilir. Genç, sağlıklı kalmanın mucizevi yollarından olup cildinizi canlandırarak besleyebilir ve görüş açınızı netleştirebilir. Thea Thealoz Duo 10 ml yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Thea Thealoz Duo 10 ml Fiyatı

Thea Thealoz Duo 10 ml Fiyatı

Kadın ve erkek pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen göz bakım ürünlerinden biridir. Uzun süreli kullanım avantajı sağlayan ve göz kuruluğunu önemli ölçüde azaltarak görme kalitesini artıran bir damladır. Görme duyusunun tek merkezi olan göz bakımı uygulamalarına destek olan, hijyen ve güzellik bakımından destekleyici görev üstlenen göz damlası, gözleri canlandırarak pürüzsüz ve net görüş avantajı sağlar. Göz hekiminin önerdiği birkaç noktaya özen göstererek hızlı ve verimli sonuçları alabilirsiniz. Gözlerinizi temizleme aşamasında ciltte herhangi bir kalıntı bırakmadan istenmeyen sorunları kolaylıkla ortadan kaldırır. Bu sayede makyaj kalıntıları toz ve benzeri sorunlardan etkilenmeden göz sağlığını koruyarak dış etkenlere karşı direnç gösterir. Cildinizi düzene sokarak göz sağlığınızı korur. Göz altındaki morluk ve kırışıklıkları kısa sürede minimum seviye indirerek genç ve sağlıklı gözlere kavuşmasına yardımcı olur. Çeşitli profesyonel üretim safhalarından geçirilerek ve klinik testlerden onaylı şekilde hizmetinize sunulur. Thea Thealoz Duo 10 ml fiyatı ve daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.