Tyrrell Katz Pipetli Matara 400ml Ocean

599,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tyrrell Katz Pipetli Matara 400ml Ocean

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çok Renkliyiz Satıcı Ünvanı: ODS MEDİKAL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781015473700014 Vergi Kimlik Numarası: 7810154737
    Bu ürün Çok Renkliyiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli Uyarılar: Matara bebek kullanımına uygun değildir. Biberon yerine kullanılmaz. 3 yaş üzeri kullanım için uygundur. Bulaşık makinasına girer ama sterilizatör, mikrodalga kullanımına uygun değildir. Hareketli pipeti içindeki sıvının tamamen bitmesini sağlar. Pipetli kullanılan bardaklar yan ve ters çevrildiğinde akıttığı gibi pipetli mataramızın da kullanım amacı aynıdır. Pipetin etrafı boştur. Kapak kapalı iken kesinlikle damlatmaz, kapak açıkken ters ve yan çevirdiğinizde pipetin kenarları açık olduğu için su akar. Bu sebeple 3 yaş üzeri kullanıma uygundur. Hijyenik sebeplerden dolayı, kullanılan mataralarda iade yoktur. Yalnız çocuklar değil, tüm anne babalar da bu rengarenk mataraları çok sevecek. Çocuğunuz hem okula giderken, hem de günlük hayatta kullanabilir. Sağlam tritan malzemeden imal edilmiştir. BPA içermez. Mataralardaki istenmeyen kokular Tyrrell Katz mataralarda yoktur. Birçok marka mataranın aksine Tyrrell Katz mataralarındaki desenler silinmez. Uzun yıllar kullanabilirsiniz. Sızdırmaz kapağı çocuğunuzun güvenle açıp kapamasını kolaylaştırır. Kapak kapalı olduğunda ters çevirseniz bile damlatma yapmaz. Mataranın takılıp çıkarılabilen pipeti vardır. Kolaylıkla yıkanabilir ve hijyeniktir. Pipetli veya pipetsiz de kullanılabilir. Pipetin hareketli olması sayesinde mataradaki su tamamen kullanılabilir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Buzdolabında güvenle muhafaza edebilirsiniz. *Aynı desende beslenme çantası, bardak, tabak ve kasesi mevcuttur. Hacim: 400ml **HİJYENİK SEBEPLERDEN DOLAYI MATARALARDA İADE YOKTUR. **3 yaş üzeri kullanıma daha uygundur. 3 yaş altı için kulplu mataralarımız tercih edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 350-450 ml
  • Renk Mavi
  • Özellik BPA Free
Geri Bildirim Ver