XFX Amd Radeon Rx 550 Double Dissipation Rx-550p2pfg5 2gb Gddr5 128bit Dx12 Ekran Kartı

2.750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

XFX Amd Radeon Rx 550 Double Dissipation Rx-550p2pfg5 2gb Gddr5 128bit Dx12 Ekran Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OBMBİLİŞİM Satıcı Ünvanı: OKSER BÜRO MAKİNELERİ ELEKTRONİK VE TEKNİK SERVİS LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0638005723400019 Vergi Kimlik Numarası: 6380057234
    Bu ürün OBMBİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • XFX RX-550P2PFG5 RX550 2GB GDDR5 128Bit DVI/HDMI/DP PCI-E 3.0 DX12
  • Bios ayarları ile oynanmış kart garanti kapsamı dışındadır.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

XFX Amd Radeon Rx 550 Double Dissipation Rx-550p2pfg5 2gb Gddr5 128bit Dx12 Ekran Kartı

XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation ekran kartı, orta seviye bir ekran kartı olarak kullanıcılar tarafından oldukça olumlu değerlendirilmektedir. Kart, oyun oynama ve video işleme gibi orta seviye görevler için yeterli performans sunmaktadır. Ayrıca, kartın çift soğutma sistemi, kartın daha uzun süre çalışmasını ve daha yüksek performansı sağlamasını sağlar.

 
  • 2 GB bellek boyutu
  • 4. nesil GCN mimarisi
  • Üst düzey performans

XFX AMD Radeon RX 550 Ekran Kartı Özellikleri

XFX AMD Radeon RX 550 Ekran Kartı Özellikleri

Eğer kendi bilgisayarınızı topluyorsanız veya halihazırda olan bilgisayarınızın ekran kartını yenilemek istiyorsanız XFX Radeon RX 550 ekran kartı tüm ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. Sahip olduğu üst düzey performans özellikleri ile tüm işlemlerinizi akıcı hale getirmeyi amaçlamaktadır. XFX Radeon RX 550 Double Dissipation, üretkenliğinizi artırmak ve oyun oynamayı daha keyifli hale getirmek için mükemmel bir karttır. Bu güçlü grafik kartı, her pikselden mutlak güç elde etmek için tasarlanmış olup oyunun her anının tadını çıkarmanıza imkan sağlar. Bellek boyutu 2 GB ve bellek hızı 1500 MHz/6000 MHz olan bu grafik kartı, oyun kalitenizi arttırmak için tasarlanmıştır. Radeon RX 550 grafik kartları olağanüstü bir fiyata olağanüstü 1080p oyun deneyimi sunar. Polaris mimarisine sahip Radeon RX 550 grafik kartı; geniş bir canlı renk yelpazesi ile akıcı 1080p oyun deneyimi ve hem iş hem de oyun için olağanüstü performans sunabilen, 4. nesil GCN mimarisi ile güçlendirilmiş, bütçe dostu bir ana akım grafik kartıdır.

 

XFX AMD Radeon RX 550 Ekran Kartı Kullanımı

XFX AMD Radeon RX 550 Ekran Kartı Özellikleri

XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation 2 GB bellek boyutlu olup oyun kalitesini artırma odaklı tasarlanmış bir ekran kartıdır. Bu ekran kartı; oyun oynama, video oynatma ve diğer grafik işlemleri için mükemmel bir performans sunar. Ayrıca, çoklu ekranda çalışma yapmak için desteklenen çoklu görev özelliği de mevcuttur. XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation ekran kartı optimize edilmiş performans, yüksek görsel doğruluk ve düşük güç tüketimi ile bir oyun bilgisayarı eğlence deneyimi sağlar. Bu kart DirectX 12, OpenGL 4.5, Vulkan ve OpenCL için yerleşik destek ile birlikte gelir. Bu ekran kartı pek çok kullanıcının kullanımı için oldukça uygundur. Bilgisayarınıza optimize ederek kullanacağınız bu ekran kartı ile daha akıcı görüntüler elde edebilirsiniz. XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation 2GB yorumları ve değerlendirmelerinde de kullanıcılar ekran kartından ne kadar memnun olduklarını dile getirmiştir.

 

XFX AMD Radeon RX 550 Ekran Kartı Avantajları

XFX AMD Radeon RX 550 Ekran Kartı Avantajları

XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation ekran kartı, çoklu görevler için çoklu özellikler sunan bir ekran kartıdır. Ayrıca, bu ekran kartı, 2GB GDDR5 bellek ve 128 bit bellek arabirimi ile daha yüksek çözünürlükleri destekler. Bu ekran kartının Double Dissipation teknolojisi, daha yüksek performans ve daha uzun ömürlü bir ekran kartı sağlar. XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation ekran kartı, oyun, kripto para madenciliği ve diğer sanal gerçeklik uygulamaları için üstün hız, artırılmış çözünürlük ve geliştirilmiş fiziksel tabanlı işleme sağlayan verimli bir tasarımda performans sunmak üzere Polaris mimarisi ile tasarlanmıştır. Sizler de XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation 2GB fiyatı hakkında tüm detayları Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation özellikleri ve değerlendirmelerini görebilir ve dilerseniz sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.