Xiaomi Redmi Note 8/9/10 Şarj Aleti 27 W Type C Turbo Hızlı Şarj Aleti 3.0 A

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
460 TL450 TL

Ürün Bilgileri

Xiaomi Redmi Note 8/9/10 Şarj Aleti 27 W Type C Turbo Hızlı Şarj Aleti 3.0 A

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendstore101 Satıcı Ünvanı: ONUR ÇETİNER VE ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6430397141
    Bu ürün Trendstore101 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi 3.0 Hızlı Şarj Cihazı sahip olduğu güvenli şarj özelliği ile Qualcomm 3.0 hızlı şarj desteğine sahip olan tüm mobil cihazların normal şarj cihazlarına göre 4 kat daha hızlı şarj edilebilmesine olanak tanır.
  • QC 3.0 desteğine sahip olmayan diğer mobil cihazlarda 3.0A kadar hızlı biçimde şarj edilebilirler. Hızlı şarj desteklemeyen modellerde en güvenli şekilde kullanılabilir ve cihazınıza hiç birşekilde hızlı şarj özelliği olmasından dolayı zarar vermez.
  • Ürün Özellikleri: Güvenli Şarj Qualcomm 3.0 Hızlı Şarj
  • İçerik 1 x Xiaomi Quick Charge 3.0 Hızlı Şarj Cihazı + kablo orjinal kutusunda
  • Xiaomi Quick Charge 3.0 Hızlı Şarj Cihazı Nedir? Ne İşe Yarar?
  • Xiaomi hızlı şarj cihazı Qualcomm 3.0 hızlı şarj desteğine sahip olan telefonların ya da mobil cihazların hızlı biçimde şarj edilebilmesine olanak tanımaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi USB Type C
Geri Bildirim Ver

Xiaomi ATYC00080335746 Redmi Note 8/9/10 27 W Type C 3.0 Turbo Hızlı Şarj Aleti

Günlük hayatta şarj aletleri, her an ihtiyaç duyulan telefon aksesuarlarının başında gelir. Artık neredeyse tüm işlerimizi telefondan yaptığımız düşünülürse, söz konusu cihazın hızlı şarj olması çok önemlidir. Xiaomi Redmi Note 8/9/10 27 W Type C şarj aleti, telefonun bataryasının kısa sürede dolmasını sağlar. Bahsi geçen ürün size dışarıda, ofiste ya da okulda olduğunuzda telefonunuzu kesintisiz kullanma imkanı sunar. Tüm bunlara ek olarak Xiaomi Type C şarj aleti, kablosunda bulunan USB ucu sayesinde prize gerek kalmadan da telefonunuzu bilgisayar veya bir powerbank ile şarj etme olanağı sunar. Sahip olduğu özelliklerle kullanışlı ve güvenli şarj etme fırsatı sunan bu alet, kaliteli cihaz arayanlar için iyi bir tercihtir.

  • Kablo Uçları: USB - Type C
  • Hızlır şarj Teknolojisi: Qualcomm 3.0
  • Renk: Beyaz

Xiaomi Redmi Note 8/9/10 şarj Aletinin Özellikleri

Xiaomi Redmi Note 8/9/10 şarj Aletinin Özellikleri

Telefonlar neredeyse günün her anında kullanıldığı için şarj aletinin güçlü ve hızlı olması oldukça önemlidir. Turbo hız özelliğiyle öne çıkan Xiaomi Redmi Note 8/9/10 27 W Type C şarj aleti de bu sebeple sıklıkla tercih edilir. Ürün, bu özelliği sayede kişilerin telefonlarının bataryalarını son derece kısa bir süre içinde tamamen dolu hâle getirmesini sağlar. Kabloda bulunan USB ucu ise adaptör kullanmadan da mobil cihazlarınızı şarj etmenizi mümkün kılar. Bu ürün, toplu taşımada ya da priz bulamadığınız bir yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz cihazların arasında yer alır. Xiaomi Type C hızlı şarj aletinin çıkış voltaj gücü 12V üstüdür. Söz konusu ürünün çıkış amper aralığı ise 2.1-3A'dır. Bu alet, hızlı şarj teknolojisine sahip olan pek çok farklı cihaz ile kullanılabilir.

Xiaomi Redmi Note 8/9/10 Turbo Hızlı şarj Aleti Dayanıklı mıdır?

Xiaomi Redmi Note 8/9/10 Turbo Hızlı şarj Aleti Dayanıklı mıdır?

Xiaomi Redmi Note 8/9/10 27 W Type C şarj aleti, Qualcomm 3.0 özelliği sayesinde hem güvenlidir hem de hızlıdır. Üstelik hızlı şarj teknolojisini desteklemeyen telefonlarda bile rahatlıkla kullanılabilir. Uzun süreli kullanımlarda Qualcomm 3.0 özelliği bulunmayan cihazlara zarar vermez. Üstelik Xiaomi Redmi 27 W Type C şarj aletinin normal cihazlara göre hızı 4 kat fazladır. Söz konusu ürün, sağlam yapısı ile de dikkatleri üzerine çeker. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu şarj aleti, uzun bir süre boyunca ilk günkü formunu korur. Bu ürün dış mekân kullanımı için uygundur. Dışarıdan gelebilecek olan darbelerin sonucunda kolayca deforme olmaz ya da işlevini yitirmez. Cihazın kablosu da son derece dayanıklıdır. Bahsi geçen aparat, kullanıma bağlı olarak ezilmez ya da yırtılmaz.

Xiaomi Redmi Note 8/9/10 27 W Type C şarj Aleti Kimler İçindir?

Xiaomi Redmi Note 8/9/10 27 W Type C şarj Aleti Kimler İçindir?

Xiaomi Redmi Note 8/9/10 27 W Type C şarj aleti, mobil cihazını sık kullanan herkes için iyi bir tercihtir. Özellikle gün içinde sürekli hareket hâlinde olan, işlerinin büyük kısmını telefon üzerinden yapan ve sıklıkla seyahat eden kişiler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Xiaomi Redmi Note 8/9/10 27 W Type C şarj aleti, girişi uygun olan tüm mobil cihazlar ile kullanıma uygundur. Bu sebeple telefonu hızlı şarjı desteklemeyen kişiler de söz konusu ürünü güvenle kullanabilir. Dayanıklı yapısının yanı sıra hızıyla da kişilerin beğenisini kazanmış olan bu cihaz, pratik ve güvenli bir şarj aleti isteyen herkes tarafından tercih edilebilir. Dilerseniz Xiaomi Redmi Note 8/9/10 27 W Type C şarj aleti yorumlarını inceleyebilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol'dan zahmetsizce satın alabilirsiniz.