Actinica Daylong Lotion 80 Ml

1.920 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.479 TL

Ürün Bilgileri

Actinica Daylong Lotion 80 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Niqqu Satıcı Ünvanı: TÜLAY BAKI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1330066087
    Bu ürün Niqqu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daylong Actinica Lotion 80 ml icerik hazirlaniyor

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Karma
  • Görünüm Renkli
  • Tip Sprey
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver

Actinica 7612076396470 80 g Güneş Koruyucu Losyon

Actinica 80 g güneş koruyucu losyon, son derece kaliteli ve etkili bir üründür. Nemlendirici özellik de sunan bu kremi sürdüğünüzde hem güneş koruyucu etkilerden faydalanabilir hem de cildinizin nem dengesinin korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Actinica 80 g güneş koruyucu losyon, yüz haricinde vücudunda diğer bölgelerinde de kullanıma uygun bir üründür. Bahsi geçen krem, hem erkekler hem de kadınlar tarafından tercih edilebilir. Bu çok işlevli ürünün öne çıkan birtakım özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Miktar: 80 g
  • Tip: Sprey
  • Pratik Uygulama

Actinica 80 g Güneş Koruyucu Losyonun Özellikleri Nelerdir?

Actinica 80 g Güneş Koruyucu Losyonun Özellikleri Nelerdir?

Actinica 80 g güneş koruyucu, nitelikleriyle beklentileri karşılamayı fazlasıyla başaran bir üründür. Güneşe karşı hassas ciltleri korur. Söz konusu ürün, özellikle ailesinde cilt kanseri hikayesi olanlar için yüksek düzeyde koruma sağlar. Actinica 80 g güneş koruyucu losyon, hem UVA hem de UVB ışınlarının cilt üzerindeki etkisini azaltmaya yardımcı olur. Bu ürünün özel pompası ve dozaj tablosu mevcuttur. Bu sayede söz konusu güneş kremini ölçülü ve kolay bir şekilde uygulamanız mümkün hâle gelir. Actinica 80 g güneş koruyucu losyonun SPF değeri, 50’dir. Bu değer, ürünün yüksek düzeyde güneş koruması sağladığını gösterir. Bahsi geçen güneş kreminin görünümü renklidir. Ürünün kapağının açıldıktan sonra kemin 12 ay içerisinde tüketilmesi gerekir. Bu süre geçildiğinde güneş kreminin koruyucu etkileri azalabilir.

Actinica 80 g Güneş Koruyucu Losyonun İçeriği Nasıldır?

Actinica 80 g güneş koruyucu losyon, etkili içeriğiyle kullanıcılardan tam not almayı başarır. Ürünün içerisinde yer alan bileşenler, güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi koruma özelliği olan maddelerdir. Söz konusu ürünün içeriği, hem cildi korur hem de leke karşıtı etki gösterir. Böylece bu ürünü düzenli olarak kullanarak cilt üzerinde rahatsız edici koyuluklar oluşmasını engelleyebilirsiniz. Actinica 80 g güneş koruyucu losyonun içeriği son derece güvenlidir. Dermatolojik olarak test edilmiş olan bu içerik, hassas cilde sahip olan kişiler için de güvenli bir kullanım sunar. Ürünün içeriğinden tam olarak faydalanabilmek için güneş kreminin belirli aralıklarla tazelenmesi gerekir. Bu aralık, genellikle birkaç saattir. Ayrıca suyla temas ettikten veya kremin ciltten çıkmasına neden olabilecek şekilde havluyla silme işlemi gerçekleştirdikten sonra da ürün yenilenir.

Actinica 80 g Güneş Koruyucu Losyonu Kimler Kullanabilir?

Etkileri son derece yoğun olan Actinica güneş koruyucu losyon, yetişkinlere yönelik olarak geliştirilmiş bir üründür. Yüksek düzeyde güneş korumasına ihtiyacı olan herkes, bu ürünü tercih edebilir. Söz konusu güneş kremi, aktinik keratoz ve bazı cilt kanserlerinin önlenmesi için kullanılır. Güneş alerjisi olan kişiler, bu kremi gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Bununla beraber sivilce tedavisi görüyorsanız veya başka bir cilt probleminiz varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışmanız tavsiye edilir. Hamilelik ve emzirme döneminde olan kadınların da ürünü kullanmadan önce mutlaka doktorlarından onay almaları gerekir. Actinica 80 g güneş koruyucu losyon, lazer ve dermatolojik işlem sonrası da gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bir üründür. Söz konusu losyonu, uç kısmındaki aparat sayesinde sprey şeklinde kolayca uygulanabilen bir ürün arayışında olanlar da tercih edebilirler. Dilerseniz Actinica 80 g güneş koruyucu losyon yorumlarını okuyarak kullanıcıların ürünle ilgili görüşlerini öğrenebilir, onların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından bu etkili ve kaliteli güneş kremini Trendyol üzerinden online olarak uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.