Aktif Öğrenme Yayınları Tyt 0 Dan Başlayanlara Problemler

135 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Aktif Öğrenme Yayınları Tyt 0 Dan Başlayanlara Problemler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTABADAİR Satıcı Ünvanı: MN KİTAP YAYIN DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622230393900001 Vergi Kimlik Numarası: 6222303939
    Bu ürün KİTABADAİR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aktif Öğrenme Yayınları Tyt 0 Dan Başlayanlara Problemler

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Aktif Öğrenme Yayınları TYT 0’dan Başlayanlara Problemler

Aktif Öğrenme Yayınları TYT 0’dan başlayanlara problemler kitabını çalışma rutinine ekleyerek hazırlık sürecini verimli geçirebilirsiniz. Ürün, müfredata uygun içeriğiyle eksiğiniz olan konuları çalıştıktan sonra kendini denemenizi mümkün kılar. Bu sayede kişiler yeteri kadar bilgi sahibi olabilir. Pek çok avantaj sağlayan bu kitap birçok kişinin gözdesi olmayı başarır. Aktif matematik TYT 0'dan başlayanlara ürününün içerisinde öğretici birçok soru bulunur. Matematiğe sıfırdan başlayıp detaylı bir şekilde öğrenmek isteyen kişilerin tercih edeceği bir kitaptır. Kısa bir süre içerisinde konuları pekiştirmenize yardım eder. Aynı zamanda içerisinde bulunan sorular sebebiyle istediğiniz konuyla ilgili çözüm yapabilirsiniz. Bu kitap sayesinde birçok kişi matematiği sevmeye başlar ve konuları kavrar. Ürün, içeriği bakımından farklı ünitelerin konularını bir araya getirdiği için kullanım kolaylığı sağlar.

  • Soru bankası
  • Standart boyut
  • Kaliteli baskı

Aktif Öğrenme Yayınları Matematik Problemler Fiyatı

Aktif Öğrenme Yayınları Matematik Problemler Fiyatı

Matematikte eksikleri olup tekrar etmek isteyen ve TYT’ye hazırlanan kişilerin tercih ettiği bir kitaptır. Kaynağın içerisinde anlaşılır bir dille konu anlatımı, soru tipinin açıklaması soru bankası bulunur. Aktif Öğrenme Yayınları TYT 0’dan başlayanlara problemler fiyatı kitabın kalitesine uygun bir aralıkta tutulur. Matematik dersinde zorlanan kişiler bu kitabı tercih edebilirler. 0’dan başlayanlara aktif matematik sayesinde matematik konuları pekiştirilip pratik yapılabilir. İçerisinde bulunan konu anlatım ve soru bankası matematikte zorlanan kişilere kolaylık sağlar. Eğer bazı konuları tekrarlamanız gerekiyorsa ya da sınava hazırlanıyorsanız bu kitabı tercih edebilirsiniz. Ürün problem çözme kabiliyeti, konuyu tekrar etme kolaylığı gibi olanaklarıyla avantajlı bir kullanım sağlar. İstediğiniz zaman 9786056970795 kodlu ürünün detaylarını inceleyip satın alma aşamasına geçebilir, stresli sınava hazırlık sürecinde ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz.

TYT 0’dan Başlayanlara Problemler Yorumları

TYT 0’dan Başlayanlara Problemler Yorumları

Aktif Öğrenme Yayınları TYT 0’dan başlayanlara problemler yorumları incelendiğinde ürünün baskı kalitesinden içeriğine kadar bütün detaylarla ilgili olumlu paylaşımlar yapıldığı görülebilir. Genel olarak yorumlarda kitabın öğretici özelliği olduğundan bahsedilir. Bunun yanı sıra bu kitap matematikte zorlanan kişilere destek sağlar. Özellikle sıfırdan tam anlamı ile matematik öğrenmek isteyen kişilerin tercih ettiği anlaşılır bir kaynaktır. Kitabı tercih edenler; kitabın öğreticilik seviyesinin yüksek düzeyde olduğunu vurgular. Aynı zamanda içerisinde pek çok soru bulunuyor. Konu anlatımın ardından çözülen sorular zor gelen kısımların kolayca kavranmasına yardımcı olur. TYT’ye hazırlık sürecinde iseniz bu kitabı satın alarak matematiğinizi kuvvetlendirebilir, bilmediğiniz konuları pekiştirerek soru çözebilecek seviyeye gelebilirsiniz. Kitapla ilgili merak ettiğiniz detaylar için yorumlar ve özelliklere göz atıp ürünün ihtiyacınıza uygun olduğuna karar verirseniz basit işlemle satın alabilirsiniz.

Destek Sağlayan TYT 0’dan Başlayanlara Problemler

Destek Sağlayan TYT 0’dan Başlayanlara Problemler

Aktif öğrenme yayınları TYT 0’dan başlayanlara problemler çoğu kişinin tercih ettiği bir kitap çeşididir. Bu kitap sayesinde insanlar bilmediği bütün konulara kısa zaman içerisinde hakim olabilir. Öğretici özelliğiyle ön planda olan Aktif Öğrenme Yayınları TYT 0’dan başlayanlara problemler kullananların beğenisini toplar. Ürünü kullananlar ayrıca içerisinde soru tiplerinin anlatımının olmasını da faydalı bulurlar. Kitap sayesinde matematikten hoşlanmayan kişiler matematiği kısa sürede sevmeye başlayabilirler. Aynı zamanda konular daha kolay bir şekilde anlatıldığı için akılda kalır. Anlatımı basittir ve bu sebeple de insanların konuları pekiştirmesini sağlar. Konuların hemen ardından sorular gelir. Soruları çözmek hem pratiği artırır hem de konuların akılda kalmasına destek sağlar. Trendyol’u ziyaret ederek Aktif Öğrenme Yayınları TYT 0’dan başlayanlara problemler satın alabilirsiniz. Ürünü teslim aldıktan sonra istediğiniz her yere taşıyarak kesintisiz çalışabilirsiniz.