Asolo Aconcagua Gore-tex Dağcılık Botu

9.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 43,5
37,5
38
39
40
41
42
42,5
43,5
44,5
45
46
39 1/3
41 1/3
43 2/3
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Asolo Aconcagua Gore-tex Dağcılık Botu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dağevi Doğa Sporları Satıcı Ünvanı: MUSTAFA LEVENT HEKİMOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3588763176400019 Vergi Kimlik Numarası: 4610078412
    Bu ürün Dağevi Doğa Sporları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asolo Aconcagua Gore Tex, tek parça suya dayanıklı 2,4 mm perwanger deriden üretilmiş tam anlamıyla klasik bir teknik trekking ve dağcılık botu. Tam otomatik krampon ile kullanılabilen bu bot, Gore Tex membrana sahiptir ve su geçirmezdir. ***Uzun kamplarda, zorlu trekking ve dağcılıkta idealdir. Kış mevsiminde kullanıma uygundur. ***Tam otomatik krampon ile uyumludur. Ürün Özellikleri ÜST:Suya dayanıklı Perwanger deri mm 2,2-2,4 Astar : Gore-Tex Performance Comfort Anatomik Tabanlık : Lite 3 Taban: Vibram Vertige (otomatik krampon ile uyumludur.) Ağırlık: 990 gr (42/1 numarada) Ürün Özellik Deri üzerine silikon polimerize edilerek üretilen Perwanger Deri, bu işlemle yüksek su geçirmezlik ve dayanım, aynı zamanda ısı yalıtımı da kazanmaktadır. 2,4 mm kalınlığa sahip deri üst kısım dağların aşındırıcı etkilerine karşı gerekli dayanıklılığa sahiptir.
  • Gore Tex astar %100 su geçirmezlik ve nefes alabilirlik özelliği ile ayaklarınızın kuru ve konforlu kalmasını sağlar.
  • Çıkarılabilir Asolo iç taban, ayağınızı hassas bir şekilde sararak rahat ve güvenli bir kullanım sağlarken, ayağınızda oluşabilecek teri de emerek hızla alt katmana aktarmaktadır.
  • Asoflex Ascent orta taban zeminden kaynaklanan bozuklukları başarılı bir şekilde emerek rahat bir kullanım sağlarken krampon kullanımı için gerekli sertliği de başarıyla sağlamaktadır.
  • Vibran Vertige taban ideal tutunma ve dayanım özelliklerine sahiptir.
  • Yüksek bilek yapısı yürüyüş ve tırmanış sırasında ihtiyaç duyabileceğiniz bilek desteğini sağlamaktadır.
  • Ayarlanabilir dil kısmı botu ayağınıza en uygun şekilde ayarlanmasına yardımcı olmaktadır.
  • Botun ön kısmını komple saran geniş çarşak bandı, botu ve ayağınızı dışarıdan gelecek darbelere karşı korur.
  • Kullanılan Teknolojiler GORE-TEX® Genişletilmiş Rahatlıktaki Ayakkabılar GORE-TEX® Genişletilmiş rahat ayakkabılar, yalıtımsız korumaları ile ılık ve sıcak havalarda yaptığınız yüksek seviyeli aktivitelerinizde sizi kuru ve serin tutar. Önemli Avantajları: Isıyı muhafazasını en aza indirmek isteyen kişilerin ihtiyacı olan, dayanıklı biçimde su geçirmez ve nefes alabilirlik. Faydaları: Nefes alabilirliğin ve su geçirmez korumanın en uygun birleşimi. Sıcak havalarda yapılan aktivitelerde bile kuru ve serin hissetmenizi sağlar. Günlük giyimden zorlu yürüyüşlere kadar, ılıman hava koşullarında yapılan bütün aktiviteler için tasarlanmıştır. Gün boyunca iç mekan konforu ve dış mekan koruması sağlar. Bütün bileşenler (deriler, kumaşlar, bağcıklar, köpükler ve iplikler) ve bütün ayakkabı yapısı kendi içinde kusursuz olarak koordinedir ve düzenli kalite kontrollerine tabi tutulmaktadır. Vibram Taban Vibram tabanların başlıca özellikleri hafif, esnek, sağlam olmaları ve yüksek sürtünme kat sayılarıdır. Vibram tabanların desenleri özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede yol tutuş artırılmış, desenlerin arasına kar ve çamur çamur dolması engellenmiştir. Dağcılık ve doğa sporlarına yönelik tabanların yanı sıra
  • Vibram tarafından askeri, endüstriyel, sportif ve moda kullanımına yönelik tabanlar da üretilmektedir. Vibram dağcılık sporuna yönelik 4 farklı sertlikte taban üretmektedir. 4/1 günlük ve trekking kullanımına yönelik taban 4/2 trekking ve hafif dağ yürüyüşlerine yönelik taban 4/3 orta zorlukta dağcılık aktivitelerine izin veren taban 4/4 her türlü dağ koşulunda kullanılmaya müsait taban

Ürün Özellikleri

  • Özellik Gore-Tex
  • Renk Gri
  • Spor Türü Dağcılık
Geri Bildirim Ver