5
ErkekSpor Şort kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Baycombine35 Basketbol Model Bermuda Erkek Sporcu Şortu Siyah

Beden: S
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baycombine35 Basketbol Model Bermuda Erkek Sporcu Şortu Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baycombine35 Satıcı Ünvanı: ZEYLÜL TEKSTİL LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998185114600001 Vergi Kimlik Numarası: 9981851146
    Bu ürün Baycombine35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • File basketbol model bermuda erkek sporcu şortu siyah rahat esnek ve hava alan kumaş, manken bedeni l bedendir. Manken boy 189cm 82kg short giyim tarzı : Günlük/casual materyal : % 50 pamuk % 50 beyazlatıcı kullanılmaz - Kuru temizleme yapılamaz - 30ºc de makinada hassas yıkama - 110ºc derecede ütüleme - Merdanelı temızleme yapılamaz - Tersten yıkayın.,

Ürün Özellikleri

  • Boy / Ölçü Orta
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Materyal Polyester
  • Spor Türü Basketbol
  • Kumaş Teknolojisi Ter Tutmayan
  • Bel Normal Bel
  • Desen Düz
  • Kapama Şekli Bağlamalı
  • Stil Spor
  • Kalıp Regular
  • Renk Siyah
  • Cep Tipi Yandan Cepli
  • Astar Durumu Astarsız
  • Boy Standart
Geri Bildirim Ver

Baycombine35 Basketbol Model Bermuda Erkek Sporcu Şortu Siyah

Baycombine35 basketbol model bermuda erkek sporcu şortu siyah yumuşak kumaşı sayesinde uzun süreli kullanımlarda dahi rahat etmenizi sağlar. Esnek olan ve nefes alan kumaştan üretilir. Böylelikle spor yaparken de tercih edilebilir. Nefes alan kumaşı terlemeyi önleyerek antrenman sırasında rahat hareket etmenizi sağlar. Siyah rengi ve beyaz şeritleri şortu dikkat çekici hale getirir. Günlük kullanım için idealdir. Yaz aylarında tercih edilebilecek bir üründür. Basketbol oynayanların severek tercih ettiği bir üründür. Ergonomik tasarımı sayesinde ciltte tahriş ya da kaşınma gibi problemleri oluşmasını engeller. Giy çık kolaylığını dolabınıza getiren bu şort ile gün boyu konforlu hissedebilirsiniz. Kaliteli kumaştan üretildiği için darbelere karşı dayanıklıdır. Böylelikle uzun süre kullanım için uygundur. Yıkandığı zaman formunu ya da rengini kaybetmeyen bir yapıya sahiptir.

  • Basketbol şortu
  • Nefes alan kumaş
  • Kullanışlı tasarım

Baycombine35 Basketbol Model Erkek Şort Özellikleri

Baycombine35 Basketbol Model Erkek Şort Özellikleri

Bermuda erkek şortu esnek kumaş, konforlu yapı, kullanışlı ve şık tasarım gibi özellikleri ile insanların hayatına rahatlığı getirir. %100 polyester kumaştan üretilir. Nefes alan özelliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde antrenman sırasında terlemeyi minimuma indirir ve rüzgar alarak konforlu hissettir. Ter tutmayan kumaş teknolojisi ile üretilir. Günlük hayatta ve spor yaparken kullanılabilir. Düz tasarımı sayesinde her tarz tişört ile kombinlenebilir. Sağ ve sol kısımlarında cepleri vardır. Bu sayede çantaya ihtiyaç duymadan kişisel eşyalarınızı da yanınızda götürebilirsiniz. Astarsız şekilde üretilir. Normal bel tasarımına sahiptir. Şort kısalığı orta derecededir. Regular kalıba sahiptir. Bağlamalı tasarımı şortu daha sportif hale getirir. İnsanların gün boyu rahat etmesini sağlayacak şekilde üretilir. İlkbahar ve yaz aylarının sıcaklarında giyilebilecek bir kumaşa sahiptir. Konforu ve rahatlığı ile ön plana çıkar.

Baycombine35 Basketbol Model Erkek Şort Avantajları

Baycombine35 Basketbol Model Erkek Şort Avantajları

Siyah bermuda şort erkek giyimde sık tercih edilen bir üründür. Kumaşının kalitesi, uzun süre kullanılabilmesi, kullanışlı tasarımı, konforlu ve rahat kesimi sayesinde hayatınıza birçok avantajı getirir. Yaz sıcaklarından nefes alan ve terletmeyen kumaşı sayesinde insanların bir numaralı tercihi olmayı başarır. Düz tasarımı ve herkesin tercih edebileceği rengi ile birçok insanın tarzına hitap eder. Günlük hayatın yanı sıra, spor aktivitelerinde de tercih edilebilecek bir şorttur. Bel ayarı bağlamalı olduğu için bel ölçünüze göre ayarlayabilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip olan bu ürün bacak kısmındaki cep detaylarıyla kullanım kolaylığı sağlar. Basketbol şortu olarak bilinen bu ürün ile son dönem modasını yakalayabilirsiniz. Esnek kumaşı sayesinde hareket özgürlüğü sağlar. Bu sayede antrenman sırasında dilediğiniz hareketi kısıtlanmadan yapabilirsiniz. Kendiniz dışında sevdiğiniz insanlara da hediye olarak alabilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

Baycombine35 Basketbol Model Erkek Şort Fiyatı ve Yorumları

Baycombine35 Basketbol Model Erkek Şort Fiyatı ve Yorumları

Baycombine35 basketbol model bermuda erkek sporcu şortu siyah fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Hayatınızın birçok alanında tercih edebileceğiniz bir üründür. Kafeye, sahile, top oynamaya, yürümeye, koşuya ve daha birçok yere giderken tercih edebileceğiniz bir üründür. Esnek kumaşı sayesinde içerisinde rahat hareket edebilirsiniz. Gün boyu konforu hayatınıza getirerek rahat ve güvende hissetmenizi sağlar. Terletmeyen kumaş teknolojisi ile üretilir. Böylelikle yoğun antrenmanlar yaparken de tercih edebilirsiniz. Keten gömlek, tişört ya da sıfır kol kıyafetlerle kombinleyebilirsiniz. Düz renk tasarıma sahip olan bu ürün üzerine dilediğiniz tarz kıyafeti kolaylıkla uyum içerisine sokabilirsiniz. Baycombine35 basketbol model bermuda erkek sporcu şortu siyah yorumlarını okuyabilir ve ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Konforlu, kullanışlı, terletmeyen ve esnek olan bu ürüne Trendyol’dan bakabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.