Bilfen Yayıncılık Bilfen Yayınları 4. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bilfen Yayıncılık Bilfen Yayınları 4. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bilgiadam Satıcı Ünvanı: MUHAMMET YUNUS BİLGE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2007721162800002 Vergi Kimlik Numarası: 3010302975
    Bu ürün bilgiadam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilfen Yayınları 4.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Özellikleri ve Açıklamaları Bilfen Yayınları 4.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Yeni Müfredat Uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 4. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 401-450
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Fizik/Kimya/Biyoloji
Geri Bildirim Ver

Bilfen Yayınları Bilfen Yayınları 4. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası 2021 01973

İlkokul eğitim ve öğretim sürecinde sona gelmiş olan öğrencilerin farklı kitap kaynaklarına ihtiyacı vardır. Okulda işlenen derslere ek olarak yardımcı kitaplar ve soru bankaları oldukça faydalı kitaplardır. Uzmanlar da 4. sınıf öğrencisi için kaynak kitap kullanmaları konusunda hem fikirlerdir. Bilfen 4. sınıf tüm dersler soru bankası öğrenciler için yararlı kaynaklardan biridir. Eğitim de en temel esas öğrencilerin başarısını en üst seviyede tutmaktır. Eğitim görevlileri ise bu işi canla başla yapmaktadır. Öğretmenlerin okulda anlattığı konulara ek yardımcı kitaplar da bu görevi üstlenmektedir. Bilfen 4. sınıf tüm dersler soru bankası cevap anahtarı sayesinde çözülen sorular kontrol edilebilmektedir. Ortaöğretime atılan ilk adım olan 4.sınıf temel dersler konusunda en önemli sınıftır. Veliler de çocukları için erken dönemden önlem alıp dersleri konusunda ek kaynaklar edinmek istemektedir.

  • 4. Sınıf
  • Tüm dersler
  • Bilfen yayınları

Bilfen 4. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası İçeriği

İlkokul eğitim ve öğretim süreci çocukların geleceğine yön verdikleri, tecrübe kazanımları sağladıkları ve hayatı öğrenmeleri açısından büyük bir önem arz etmektedir. Bu süreçte çocukların arkadaşlık ilişkileri, öğretmenleriyle diyalogları ve okulu ve hayatı tanıma süreçleri oldukça hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Eğitimlerini sürdüren öğrenciler için kaynak kitaplar da bu eğitim hayatında önemli bir yer taşır. Bilfen 4. sınıf tüm dersler soru bankası içeriği; Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, İngilizce ve din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinin konu testlerini içermektedir. Bilfen 4. sınıf tüm dersler soru bankası yorum kısmı incelendiğinde; kitap içeriğinin oldukça faydalı olduğunu belirten görüşlere rastlanır. Uzman kişiler tarafından müfredata uygun bir şekilde hazırlanan soru bankası çocuklar için faydalı bir ek kaynaktır. Ünite tarama testleri ile öğrenilen ünite hakkında soru çözerek konuyu pekiştirmede yardımcı olmaktadır.

Bilfen 4. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

4. sınıf yardımcı kitaplar sayesinde konuyu kapsamlı şekilde kavrama öğrenci için faydalı bir durumdur. Ortaöğretime geçişte temel ne kadar sağlam olursa ileriki dönemler için o kadar kolay anlama ve öğrenme kapasitesi artar. Ders kitaplarına ek yardımcı kitaplar ile bunu yapabilmek mümkündür. Yardımcı kitaplar sayesinde konular tekrarlanır ve soru çözülerek konunun iyice akılda kalıcılığı sağlanır. Bilfen 4. sınıf tüm dersler soru bankası kampanya sayesinde yardımcı kitaplara sahip olmak çok daha kolaydır. Yazar Danielle Steel tarafından hazırlanmış olan Bilfen 4. sınıf tüm dersler soru bankası normal boy olarak üretilmektedir. 2022 yılında basılan kitabın basım dili Türkçe’dir. Kitap içerisinde kazanımlara tam uyumlu konu testleri, ünite tarama testleri ve ünite sonu karma test soruları bulunmaktadır. Bilfen 4. sınıf tüm dersler soru bankası ile derslere yardımcı olur.

Bilfen 4. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Fiyatları

Öğrencilerin bir kısmı devlet okullarında, bir kısmı özel okullarda eğitim almaktadır. Eğitim süreçleri nerede olursa olsun öğrencilerin başarısını en üst seviyede tutmak eğitimcilerin en çok istedikleri şeydir. Bu eğitim sürecinde başarıyı artırmaya yönelik olan kaynak kitaplar elbette çok faydalıdır. Bilfen 4. sınıf tüm dersler soru bankası indirim sayesinde yardımcı kitap almak çok kolaylaşmıştır. Bilfen soru bankası kitapları çocukların konu eksiklerini de belirlemeye yardımcı olacak bir şekilde kullanılabilir. Trendyol üzerinden Bilfen 4. sınıf tüm dersler soru bankası satın al seçeneği ile ürüne kampanya dönemlerinde avantajlı fiyatlarla sahip olmak mümkündür. Okulda işlenilen konulara göre, öğrenilen bilgileri pekiştirmek için tercih edilebilecek 4. sınıf kaynak kitaplar arasındadır.