Bioxcin Bıoxcın Siyah Sarımsaklı Şampuan 3 Al 2 Öde 2'li Paket

519 TL
(259,50 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bioxcin Bıoxcın Siyah Sarımsaklı Şampuan 3 Al 2 Öde 2'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Daffne Satıcı Ünvanı: DEFNE RÜYA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272098598400001 Vergi Kimlik Numarası: 2720985984
    Bu ürün Daffne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan içeriğinde bulunan %100 siyah sarımsak ekstresi* zengin aktifler birden fazla etki yaparak saç için komple bakım sağlar
  • saça hacim, canlılık ve parlaklık katar. Bıoxcın Siyah Sarımsaklı Şampuan, içeriğinde bulunan siyah sarımsak ve BIOCOMPLEX B11 içerikleri ile saç dökülmesini engeller
  • saça hacim, canlılık ve parlaklık katar. Bio-activ peptitler ile saçların daha kalın ve gür görünümlü olmasını sağlar SLES/SLS içermeyen formülü ile saçlara daha yumuşak bir temizleyici bakım sağlar. BIO-ACTIV PEPTIDES 18 aminoasitten oluşan ve saça tutunan peptitler ile zenginleştirilmiş bir formüldür. İnsan saçındaki mevcut peptitlere eşdeğer bir aktif olup korteks ve kütiküla tabakalarının özgün peptitlerini içerir. BIOCOMPLEX B11 İçeriğindeki BIOCOMPLEX B11 ile saçları besleyerek, saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı olur. • İçeriğinde flavonoidler, vitaminler ve mineraller bulunmaktadır. • Vitaminler (A, B1, B2, B5, B9 ) : Saç tellerinin güçlenmesine yardımcı olur. • Mineraller ( Bakır, Çinko, Demir, Kalsiyum ) : Saçları besler. • Flavonoidler ( Kemferol, Apigenin, Mirisetin ) : Saç tellerini hasarlardan korur. • Doymamış Yağ Asitleri ( Omega-6, Omega-9 ) : Saç dökülmesine karşı etkilidir. BIO-ACTIV PEPTIDES 18 aminoasitten oluşan ve saça tutunan peptitler ile zenginleştirilmiş bir formüldür. İnsan saçındaki mevcut peptitlere eşdeğer bir aktif olup korteks ve kütiküla tabakalarının özgün peptitlerini içerir. SİYAH SARIMSAK EKSTRESİ İçeriğindeki siyah sarımsak ekstresi, saç dökülmesine karşı etkilidir. Yıpranmış saçları onarır ve saça canlılık ve ışıltı kazandırır. KERATİN (LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN (KERESTORETM2.0) Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, saç bakımında kullanılır
  • saçta oluşan karışıklığı açmayı sunar ve aynı zamanda saç yüzeyinin en hasarlı alanlarına hedeflenmiş onarım sağlar. VİTAMİN B3 (Niasinamide) Niasinamid kullanımı, dermal kısım üzerinde hem bağ dokusu hem de jel matriksi bileşenleri açısından olumlu etkilere sahiptir. SARMAŞIK EKSTRESİ (HEDERA HELIX) Sarmaşık Ekstresi saçın sağlıklı uzamasına da yardımcı olmaktadır. BAL (Mel) Bal, deri için anti-bakteriyel, anti-fungal ve cilt besleyici özelliklere sahiptir. Aynı zamanda, balın anti-inflamatuvar ve prebiyotik fonksiyonları ile ilgili çalışmalar da mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Ultra hafif
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Keratin
  • Hacim 510 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan 3 Al 2 Öde 2'li Paket

Son teknolojik araştırmalara göre siyah sarımsak, saç dökülmesine engel olan önemli bitkilerden biridir. Siz de saç dökülmesi sorunu ile karşı karşıya iseniz kısa sürede etki eden Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan 3 al 2 öde 2'li paket seçeneğini güven içinde tercih edebilirsiniz. Ürün, içerisinde bulunan siyah sarımsak sayesinde saç dökülmesi, kabarıklık ve kuruluk gibi çeşitli sağlık sorunlarını giderilmesine kaynaklık eder. Pek çok değişik soruna sahip müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen şampuan çeşitlerinden biri halindedir. Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan 3'lü set içerisinde 2 paket şeklinde toplamda 6 şişe şampuan bulunur. Bu özelliği sayesinde ürün, aile boyudur. Aile bireylerinin ihtiyaçlarının rahat bir şekilde karşılanmasına yardımcı olur. Siz de kaliteli yapıdaki bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Siyah sarımsaklı özel içerik
  • Kısa sürede etkileyici sonuç

Etkileyici Bioxcin Siyah Sarımsak 2’li Paket Şampuan

Etkileyici Bioxcin Siyah Sarımsak 2’li Paket Şampuan

Bioxcin siyah sarımsak şampuan 3 al 2 öde seçeneği, oldukça ekonomiktir. Ürün, 2 paketin bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Her bir pakette 3 adet şampuana yer verilir. Toplamda 6 şişe şampuanı kapsayan ürün, müşterilerin ihtiyaçlarının uzun süre karşılanmasına kaynaklık eder. İdeal miktar özelliği, ürünün ekonomik bir yapı kazanmasına aracı olur. Aynı zamanda ürün; hem canlı hem parlak bir görüntüye sahip olan ve yumuşak dokulu saçlara kısa sürede kavuşma olanağı sunar. Bu özelliği sonucunda özellikle kadın müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda olumlu etkisi erkek müşterilerin de favori ürünleri arasında yer almasına kaynaklık eder. Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan; kendine özgü eşsiz bir kokuya sahiptir. Koku özelliği, ürünün ön plana çıkmasında rol oynar. Siz de etkileyici bir kokuya sahip olan bu ürünü deneyebilirsiniz.

Bioxcin Siyah Sarımsak 2’li Paket Şampuan Yorumları

Bioxcin Siyah Sarımsak 2’li Paket Şampuan Yorumları

Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan 3 al 2 öde 2'li paket yorumları; ürünün kısa sürede etkili sonuca ulaştığını ortaya koyduğunu belirtir. Siz de saç dökülmesi problemi yaşıyor iseniz bu kaliteli ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz. Ürün, içerisinde bulunan siyah sarımsak özü sayesinde kısa sürede müşteri memnuniyetini kazanacak sonuçlar ortaya koyar. Dökülme problemlerinin önüne geçmesinin yanı sıra kuruluk veya kabarıklık gibi çeşitli sorunların da giderilmesinde büyük katkı payına sahiptir. Ürün, canlı ve parlak bir görüntüye sahip saçlara kavuşma olanağı tanır. İçerisinde yer alan vitamin ve mineraller sayesinde saça derinlemesine bakım yapar. Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan 3 al 2 öde 2'li paket kullananlar, ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de saç dökülmesi veya kuruluk gibi çeşitli problemler yaşıyoruz iseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Bioxcin Siyah Sarımsak Özlü Şampuan Fiyatı

Bioxcin Siyah Sarımsak Özlü Şampuan Fiyatı

Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan 3 al 2 öde 2'li paket fiyatı, değişik ekonomik gelir seviyesine sahip olan çok sayıda kişinin kolay bir şekilde karşılayabileceği miktar aralığında yer alır. Ürün, saçta derinlemesine temizlik olanağı tanır. Günlük hayatın getirdiği toz ve kirin saçtan arındırılmasını sağlar. Ayrıca sorunlar üzerinde hızlı bir şekilde etkili sonuca ulaşmaya yardımcı olur. Temizlik ihtiyacını karşılamasının yanı sıra içerisinde bulunan bileşenler sayesinde derinlemesine bakım da yapar. Güçlü ve sağlıklı saçlara kısa sürede ulaşmanın anahtarıdır. Aynı zamanda içerisinde bulunan vitamin ve mineraller saçların kısa sürede uzamasına kaynaklık eder. Saça olan olumlu etkisi sonucunda çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği şampuan seçeneklerinden biridir. Siz de pek çok kişiye hitap eden ve içeriğinde siyah sarımsak özü bulunan etkili ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.