Burberry Bby Hero Edt 100ml

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.224 TL
1.200 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.378,20 TL3.219 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.443,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.873,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Burberry Bby Hero Edt 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması kendi sıra dışılığını serbest bırakmaya, özgür olmaya ve öz kimliği ile iletişim halinde olmaya cesaret eden, harika işler başaran ve limitleri aşan korkusuz biridir. Üst notalar: Atlas sedir agaci, bergamut orta notalar: Himalaya sedir agaci alt nota: Virjinya sedir agaci kendi sıra dışılığını serbest bırakmaya, özgür olmaya ve öz kimliği ile iletişim halinde olmaya cesaret eden, harika işler başaran ve limitleri aşan korkusuz biridir. Üst notalar: Atlas sedir agaci, bergamut orta notalar: Himalaya sedir agaci alt nota: Virjinya sedir agaci ürün barkodu

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver

Burberry Hero EDT 100 ml Erkek Parfüm

Parfüm, görünüşünüz dışında insanları etkiniz altına alabileceğiniz büyük etkenlerden biridir. Bu etki de hemen unutulmaz, yıllar geçse dahi hafızlarda kazılı kalır. Tüm dikkatleri üzerinizde toplamanıza destek sağlayan parfümünüz sizinle özdeşleşir. Parfümlerin olmazsa olmaz özellikleri bulunur. Çekici kokusu ve uyumlu notalarıyla hemen hemen her ortamda kullanıma uygundur. Uzun bir süre etkisini kaybetmeden saatler boyu kokusunu yayılır. Tüm bu özellikleri şık, prestijli şişesi içerisinde bir araya toplayan Burberry Hero erkek parfüm sayesinde müşteriler kolay bir şekilde ulaşabilir. Aromasının esin kaynağı maskülen ruhtur. İçeriğini oluşturan diğer bir koku faktörü ise sedir ağaçlarının özüdür. Sedirle birlikte yoğunlaşmış yağmurda ıslanmış odunsu ferahlık sunar. Sahip olduğu bu formül sayesinde kendinizi özgür hisseder, kendinizi bulur, engelleri aşan cesur birine dönüşürsünüz.

  • Kalıcı
  • Prestijli şık şişe
  • Uzun kullanım ömrü

Sevilen Özellikleriyle Burberry Hero EDT Erkek Parfüm

Sevilen Özellikleriyle Burberry Hero EDT Erkek Parfüm

Burberry Hero parfüm erkek birden fazla fonksiyonu sayesinde müşterisinin daimi memnuniyetini sağlar ve yeni müşterilerde kazandırır. Barındırdığı notalar sayesinde cezbedici bir kokuya sahiptir. Ferahlatıcı, odunsu kokusunun sağladığı maskülen tonları vardır. Bergamot, sedir gibi doğal etkili esansları içerisinde barındırır. Müşteriye eşsiz bir koku deneyimi sunar. Çevrenizdeki insanların ilgilerini çekmemeniz mümkün değildir. Şık şişesi ve notalarıyla her yaş kesimine hitap etmeyi başarır. Müşterilerin büyük bir memnuniyetle kullandıklarını Burberry Hero EDT 100 ml erkek parfüm yorum kısmından kendiniz de görebilirsiniz. Cildinizde herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmaz. Bu yönüyle kullanımı oldukça güvenlidir. Sağlıklı ve güvenli bir şekilde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu yönüyle de sevilen ve tercih edilen model olmayı başarır. 100 ml'lik şişesiyle ömrüyle aylar boyunca rahatlıkla müşterilerin kullanmasına olanak sağlar.

Burberry Hero EDT 100 Ml Erkek Parfüm Fiyatı

Burberry Hero EDT 100 Ml Erkek Parfüm Fiyatı

Burberry Hero EDT 100 ml erkek parfüm fiyat aralığı belirlenirken birçok faktör etkili olur. Fiyatın belirlenmesinde ürün kalitesi ve şişesinin şık tasarımı mühim bir yer tutar. Gösterişli tasarımı ile size uyum sağlar ve lüks görünüm kazandırır. Şişenin görüntüsü kadar hacmi de önemlidir. Şişesi parfümü yansıtacak şekilde tasarlanır. Bu tasarım ayrıca şişe koleksiyonerlerinin de ilgisini çeker. Burberry EDT 100 ml haznelik şişesi müşteriye uzun soluklu bir serüven sağlar. Uzun kullanımı sayesinde sizinle özdeşleşen bir koku olmasını mümkün kılar. İçeriğindeki tonlar ona özgün eşsiz bir koku deneyimi sunar. Kalıcı kokusu sayesinde gün boyu güzel kokmanızı sağlar. Kaliteli ve avantajlı özellikleri bünyesinde barındırarak ilgili müşteriye sunar. Birden fazla avantajlı özelliğe sahip 3614229820799 kodlu kokuya sahip olup imza parfümünüz olarak kullanabilirsiniz.

Burberry Hero EDT 100 Ml Erkek Parfüm Yorumları

Burberry Hero EDT 100 Ml Erkek Parfüm Yorumları

Burberry Hero 100ml ürününün uzun kullanım özelliği müşterileri memnun eder. Kalıcı ve cezbedici kokusuyla tüm gözler üzerinizdedir. Aromasında bulunan notalar sizi bir adım daha öne taşır. Formülün ferah odunsu kokusuyla her daim ormanda doğa ile iç içe gibi hissedersiniz. Şehrin bunaltıcı havasından sizi çekip çıkartır. Burberry Hero EDT 100 ml erkek parfüm kullananlar tarafından tavsiye edilir. Ferah bir nefes almanızı sağlar. Aromasının verdiği etkiyle kendinizi daha özgür ve daha özgüvenli hissedersiniz. Erkeksi kokusu ile karşı cinsi etkiniz altına alabilirsiniz. Uzun süreli kullanımıyla sizinle özdeşleşen kokuyu aldıklarında daima sizi anımsar. Tasarımı ve kokusu her yaş grubunun ilgisini çeker. Tüm bu faktörler ürünün tercih edilmesine olanak sağlar. Burberry Hero EDT 100 ml erkek parfüm satın almak için Trendyol’un uygun fiyat seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.