Casio F-91wm-9adf Kol Saati

576,40 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kargo Bedava
872 TL824 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio F-91wm-9adf Kol Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : Casio , Seri : Standart , Cinsiyet : Erkek , MakineTip : Digital , KasaŞekli : Köşeli , KasaRenk : Gri-Altın Sarısı , KadranRenk : Gri , KayışKordonTip : Silikon , KayışKordonRenk : Siyah , CamTip : Organik , SuGeçirmezlik : 0 , Kronometre : Var , Takvim : Var , Alarm : Var , Aydınlatma : Var , Ağırlık : 21 Gr , Ölçüler : 35.2x38.2x8.5 mm

Ürün Özellikleri

  • Kasa Materyali Plastik
  • Kordon Materyali Silikon
  • Ek Özellik Kronometre
  • Mekanizma Analog & Dijital
  • Kasa Renk Siyah
  • Cam Tipi Plastik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Casio Retro F-91WM-9ADF Erkek Kol Saati

Geniş ürün yelpazesi sayesinde büyük bir kullanıcı kitlesine hitap eden Casio, gelişmiş ve yenilikçi teknolojileri ile saat dünyasında da yerini almayı başarmıştır. Kalitesi ile dikkat çeken erkek kol saatleri üreten marka, her ortamda tarzınızı yansıtmanıza olanak tanır. Dayanıklı yapısı ve estetik görünümü ile beğeni toplayan modeller, isterseniz spor isterseniz de şık kombinlerinizi tamamlar. Markanın kol saatlerinden olan F-91WM-1BDF, üst düzey rahatlıkta bir kullanım imkânı sunar. Kendine has çizgisiyle karşınıza çıkan ürün, klasik tasarımı ile geçmişten kopamayanları memnun eder. Malzeme kalitesinden ödün verilmeden üretilen Casio Retro erkek kol saati, uzun süre kullanımı ile sorunsuz bir deneyim yaşatır.

  • Kordon Cinsi: Silikon
  • Makine tipi: Dijital
  • Kasa Rengi: Gri-altın sarısı

Casio Retro Erkek Kol Saati Nasıl Kullanılmalıdır?

Casio Retro Erkek Kol Saati Nasıl Kullanılmalıdır?

Her zaman moda trendleri arasında yer alan kol saatleri, şık ve göz alıcı görünmenin en bilindik anahtarıdır. Casio Retro erkek kol saati bu anlamda tüm beklentilerinizi karşılar. Tarzınıza efektif bir dokunuş yapacak olan Casio Retro erkek kol saati, kombininizi farklı bir noktaya taşır. Casio kol saati hem kalitesi ve performansı hem de tasarımı açısından sunduğu çizgi ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Kol saati, silikon malzemeden yapılmış kayış kordonunun üzerinde bulunan delikler sayesinde farklı kalınlıklara sahip bileklere de uyum sağlar. Plastik malzemeden imal edilmiş olan Casio F-91WM-9ADF, şık görünümünü yıllar boyunca korur. Casio Retro erkek kol saati, hataya yer vermeyen dakik mekanizması ile ön plana çıkar. Size içinde bulunduğunuz zaman dilimlerini eşsiz bir biçimde tecrübe etme imkânı tanır.

Casio Retro Erkek Kol Saati Her Yaşa Uygun mu?

Kareli kadran şekline sahip olan Casio Retro erkek kol saati, pilli mekanizması ile pratik bir kullanım sağlar. Klasik ve minimal bir tasarıma sahip olan sahip olan kol saati, her yaştan kişi tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Casio Retro kol saatinin kasa çapı, 35,2 cm, kasa kalınlığı 8,5 cm ve kasa yüksekliği de 38,2 cm’dir. İşlevsellik açısından birçok avantaja sahip olan dijital saat, eşsiz kalitesi ile tamamlayıcı bir aksesuardır. Aşınmaya ve çizilmeye karşı dayanıklı kayış malzemesi sayesinde güvenilir ve rahat bir kullanım imkânı sunar. Yaşam tarzınıza uyum sağlayacak olan Casio Retro erkek kol saati ile iddialı duruşunuzu yansıtabilirsiniz. Casio F-91WM-1BDF Retro erkek kol saati yorumları ürünü araştırırken detaylı bilgi almanıza yardımcı olacaktır.

Casio Retro Erkek Kol Saati Özellikleri Nelerdir?

Temelde kullanıcılarına zamanı haber vermek gibi basit bir işlevi yerine getiren Casio Retro erkek kol saati, sahip olduğu farklı özellikler ile kullanıcısına konforu üst seviyede yaşatır. Alarm kurma imkânı tanıyan Casio F-91WM-1BDF erkek kol saati sayesinde güne istediğiniz saatte uyanır, toplantılarınızı kaçırmaz ve her işinizi tam zamanında halledersiniz. Ayrıca Casio Retro erkek kol saatinin dijital ekranında bulunan takvim de günleri eksiksiz bir şekilde takip etmenize imkân tanır. Organik cam ile kaplanmış olan Casio Retro erkek kol saatinin su geçirmezlik özelliği yoktur. Bu nedenle gün içerisinde su ile temas edilmesi gereken anlarda saatin hasar görmemesi için çıkarılması gerekir. Kronometre ayarı olan Casio Retro erkek kol saatinin aydınlatma özelliği ile karanlık ortamlarda size büyük kolaylık sağlar. Eğer siz de işlevsel, kaliteli ve uzun ömürlü bir kol saati arayışındaysanız Casio Retro erkek kol saati sizin için doğru bir tercih olacaktır. Siz de Casio F-91WM-1BDF kol saatini Trendyol’dan birkaç tıkla kolayca sipariş verebilirsiniz.