CİLTON Mantar Kremi 50 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CİLTON Mantar Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mantar kremi 50 ml
Geri Bildirim Ver

Cilton Mantar Kremi 50 ml

Sıcak ve nemli ortamları seven mantar sporları, çeşitli şekillerde vücuda nüfuz ederek enfeksiyonlara neden olabilir. İnsandan insana çok kolay ve hızlı bir şekilde yayılan bu enfeksiyon türünün kısa sürede giderilmesi önem arz eder. Tercih edilecek çözüm yollarından ilki, ortak yaşam alanlarında kullanılan eşyaların temiz tutulmasıdır. Daha sonra ise enfeksiyonun azalarak yok olması için tedavi uygulamak önemlidir. Ci̇lton mantar kremi 50 ml, doğal yöntemlerle yetiştirilen bitkilerin özlerinden faydalanarak cilt problemlerinizin giderilmesi için özenle üretilir. Bu tür enfeksiyonların tedavi süreçleri kişiye özgü yöntemler ile farklı sürelerde giderilir. Bu nedenle ürünün belirli bir kullanım süresi yoktur. Sorunlu bölgede görülen rahatsızlık tamamen yok olana kadar kullanılması tavsiye edilir.

  • Doğal ve organik bitkisel içerikler
  • Etkili çözüm
  • Tüm vücut tipleri için kullanım imkanı

Ci̇lton Mantar Kremi Benzersiz Özellikleri

Ci̇lton Mantar Kremi Benzersiz Özellikleri

Ci̇lton mantar için krem içerisinde ısırgan tohumu, kırkkilit otu, zencefil, at kuyruğu otu ve çeşitli bitkisel yağ özleri bulunur. Her bir bileşen, mantar enfeksiyonlarının giderilmesi için farklı etkiler sağlar. Isırgan otu, içerisinde yüksek oranda bulunan C vitamini sayesinde kan dolaşımını hızlandırarak kanın temizlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda demir bileşeni kırmızı kan hücrelerinin artmasını sağlar. Mantar enfeksiyonu görülen vücut bölgesinde aynı zamanda şişkinlik de bulunuyorsa kırkkilit otu bu şişkinliğin inmesine yardımcı olur. Özellikle hem el hem de ayak tırnak sağlığını olumlu yönde etkiler. Bileşenlerinde yüksek oranda salisilik asit barındıran at kuyruğu otu deri, saç dipleri ve tırnaklarla ilgili her türlü rahatsızlıkta öncü bir rol üstlenir. Etkili çözüm üretmesiyle bilinen zencefil bitkisi ise kötü huylu bakterileri öldürerek ağrıya yol açan iltihabı hafifletir.

Ci̇lton Mantar Kreminin Sağlığınız İçin Faydaları

Ci̇lton Mantar Kreminin Sağlığınız İçin Faydaları

Çeşitli nedenlerle ortaya çıkan mantar enfeksiyonlarının giderilmesi için ürünün düzenli ve bilinçli bir şekilde uygulanması gerekir. Ürünü kullanmadan önce doktorunuza ya da herhangi bir sağlık kuruluşuna danışmanız tavsiye edilir. Alerjik reaksiyonlara yatkın bir bünyeniz var ise kremi kullanmadan önce içerisinde yer alan doğal bitki özlerini inceleyebilirsiniz. Cildinizin küçük bir kısmında deneyip cildinizin tepki verip vermeyeceğini görebilirsiniz. Krem, cilt üzerinde bulunan sorunlu bölgeye sürülmeden önce cildin temiz ve kuru olması gerekir. Islak olan bölge kremin cilde nüfuz etmesini engeller. Nohut büyüklüğündeki bir miktar, istenilen sonucun alınması için yeterlidir. Ürün, dairesel hareketlerle ve hafif dokunuşlarla masaj yapılarak uygulanır. Enfeksiyon azalıncaya kadar kullanılmaya devam edilir. Ci̇lton mantar kremi 50 ml yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de cilt problemlerinizin giderilmesi için doğal bitkisel içeriklerden faydalanabilirsiniz.

Ci̇lton Mantar Kremi Avantajlı Fiyatları

Ci̇lton Mantar Kremi Avantajlı Fiyatları

Ci̇lton mantar kremi 50 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Paket içerisinde 1 adet Ci̇lton mantar kremi bulunur. Kutu içerisinde ise net 50 ml krem mevcuttur. Ürünün dışarıdan hava almaması için her kullanımdan sonra kapağının sıkı bir şekilde kapatıldığından emin olunması gerekir. Ürün, cilt yüzeyinde görülen her türlü mantar sporu kaynaklı rahatsızlıklar için kullanım imkanı tanır. Aynı zamanda ürün, her cilt tipi için de kullanıma uygundur. Ancak yağlı bir cilt tipiniz var ise kullanım sıklığının arttırılması etkili bir sonuç alınması için önem arz eder. Krem kutusunun çocukların ulaşamayacağı bir alana konulması istenmeyen kazaları önlemek açısından önemlidir. Kullanım sonrası kuru, serin bir yerde muhafaza edilir. Etkili ve kalıcı çözüm üreten bu ürüne Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.