CNRTECH Stem Seti Yürüyen Robot

420 TL

Ürün Bilgileri

CNRTECH Stem Seti Yürüyen Robot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cnrtech Satıcı Ünvanı: NEDİM KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520166720
    Bu ürün Cnrtech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STEM projelerinde yapabileceği mekanik, yeteneklerini ve elektrik becerilerini geliştirebileceği bir set. Okullarda stem projelerine uygun atölye çalışmaları grup çalışmaları bilim çalışmalarına öncülük edecek çocukların yürüyen mekanizmaların bunu nasıl yapabildiğini temelden öğreten eğitici hem eğlendirici bir set. Ayrıca aile ile güzel vakit geçirebileceği yaptıktan sonra lego figürlerini bindirebileceği bir robot. Yapıştırıcı gerektirmez ayrıntılı yapım talimatı ve bütün parçalarını içinde barındıran bir set. İçindekiler: 1 adet yapım talimatı içeren kitapçık 1 adet bağlantı kablolu redüktörlü dc motor 2 adet krank kol 1 adet 2 AA anahtarlı pil kutusu 1 adet lastik 2 adet vida 1 adet mum Ürünlerimiz kendi imalatımız olup 23x23x4cm kraft kutularla gelmektedir. Kutu üzerinde ürün görseli bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 7+ Yaş
Geri Bildirim Ver