Dior Homme Intense Edp 100 ml Erkek Parfüm

3.990 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.245,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.495,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.710 TL

Ürün Bilgileri

Dior Homme Intense Edp 100 ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VENÜS PARFÜMERİ Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AVNİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4570677181600013 Vergi Kimlik Numarası: 9540032029
    Bu ürün VENÜS PARFÜMERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dior Homme Intense Edp 100Ml Erkek Parfüm Cilt Tipleri Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün Özellikleri Esans:Oryantal Dior Homme'un yeni versiyonu… Daha yoğun hissedilen, zevkli, duyarlı, ve tahrik edici parfüm. Geceye dair: görkemli, lüks, kibar, resmi şık, zevkli, tahrik edici, baştan çıkarıcı. Tepe Notası: Lavanta Kalp Notası: İris Çiçeği Dip Notası: Vetiver, Sedir Ağacı Ürün Avantajları Günlük kullanıma uygundur. Ürün Kullanımı Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Fresh
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dior C. Homme Intense Edp Erkek Parfüm 100 ml

Parfüm kişinin tarzını yansıtır ve bedenle bütünleşir. Seçtiğiniz koku, karşı tarafa hakkınızda ipuçları verir. Parfümlerde yumuşak veya sert koku çeşitleri bulunur. Parfüm, ilk izlenim için önemli bir detaydır. Dış görünüş kadar sizden etrafa yayılan koku da dikkat çeker. Dolayısıyla seçim yaparken de dikkatli olmak gerekebilir. Dior Homme Intense erkek parfüm her türlü kullanıma uygundur. Ürün, günlük olarak ya da özel zamanlarda kullanıma uygun olduğu için tercih edilir. Spor ya da casual giyime uyum sağlar. Her mevsim kullanıma uygun olmasının yanında özellikle sonbahar ve kış ayları için önerilir. Esnek bir kullanım seçeneği sunar. Hoş bir kokuya sahip olan bu parfüm sıkılan ilk saniyeden itibaren kokusunu gösterir ve gün boyu kalıcı etki sağlar.

  • Yüksek kalıcılık
  • Zarif bir tasarım
  • Dikkat çekici yumuşak koku

Dior C. Homme Intense Erkek Parfüm 100 ml Özellikleri

Dior C. Homme Intense Erkek Parfüm 100 ml Özellikleri

Parfümler kişinin dış görünüşünü tamamlar. İlk izlenimlerde önemli bir detay olur. Parfümün kokusu kadar şişesinin tasarımı da dikkat çeker. Dior C. Homme Intense EDP erkek parfüm 100 ml zarif ve modern şişesi ile dikkat çeker. Şişe tasarımı yapılırken erkek parfümü olması dikkate alınır. Şişenin keskin hatları erkeksi bir karakteri sembolize eder ve dekoratif bir görünüm sağlar. Sade ve şık bir tasarıma sahip olan dikdörtgenler prizması şeklindeki şişenin kapağı siyah renktedir. Kapağın üzerinde Dior HOMME INTENSE yazısı bulunur. Şişenin alt kısmı şeffaf renkte. Parfüm 100 ml olması sayesinde uzun süreli kullanım olanağı sağlar. Kullanım sırasında istediğiniz miktarda sıkabilirsiniz. Ağır bir koku ortaya çıkarmaz. Temiz kıyafete veya direkt olarak tene istenilen miktarda sıkarak kullanılır.

Dior C. Homme Intense EDP Erkek Parfüm Avantajları

Dior C. Homme Intense EDP Erkek Parfüm Avantajları

Dior Homme Intense EDP 100 ml erkek parfüm tüm cilt tipleri için uygundur. Sıkıldıktan sonra anında tene oturur. Farkedilebilirliği yüksek bir parfümdür. Serinin iddialı ürünlerinden biridir. Odunsu ve çiçeksi bir yapısı bulunur. Zevkli ve duyarlı bir parfümdür. Birbirinden bağımsız notaları sayesinde rahatsız etmez. Yumuşak notalara sahip olduğu için erkeklerin kibar ve zarif duruşlarını yansıtır. Ürünün tepe notasında lavanta, orta notası iris çiçeği ve alt notası vetiver ve sedir ağacı özleri içerir. Bu sayede 6 saati aşan kalıcılık sağlar. Her mevsim kullanıma uygun olan parfüm özellikle sonbahar ve kış ayları için önerilir. Dior erkek parfüm ile içerisindeki aromalar anında tene yapışır. Erkek parfümleri arasında hemen ayırt edilir. Özellikle 25-45 yaş grubu tarafından büyük rağbet görür.

Dior C. Homme Intense Erkek Parfüm 100 ml Fiyatı ve Yorumları

Dior C. Homme Intense Erkek Parfüm 100 ml Fiyatı ve Yorumları

Dior C. Homme Intense kokusu farklı ortamlarda ve özel günlerde her türlü duruma uyum sağlar. Aynı şekilde her tür kıyafet ile rahatlıkla kombinlenebilir. Dikkat çeken kalıcı bir kokudur. Bu nedenle kullananların beğenisini toplar. Bulunulan ortamlarda diğer insanların dikkatini üzerinize çeker. Anında tene oturur ve uzun süre etkisini korur. Dior C. Homme Intense EDP erkek parfüm 100 ml fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurulur. Uzun kullanım ömrüne sahip bir üründür. Boyun, göğüs kafesi, bilek içi ve temiz giysilerin üzerine 20 cm uzaklıktan sıkmak daha etkili bir kullanım yaratır. Dior C. Homme Intense EDP erkek parfüm 100 ml yorumları inceleyerek gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Bu sayede sizden önce bu ürünü alıp deneyimleyen kişilerin ürün hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Araştırma yaptıktan sonra ürüne Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.