Edukim Hidroklorik Asit (%37 D=1.19) 1000 ml Amb.

132 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Edukim Hidroklorik Asit (%37 D=1.19) 1000 ml Amb.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Feta Eğitim Satıcı Ünvanı: FETA EĞİTİM ARAÇLARI VE OKUL DONANIMLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385074774400001 Vergi Kimlik Numarası: 3850747744
    Bu ürün Feta Eğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HİDROKLORİK ASİT (%37 D=1.19) 1000 ML AMB • Laboratuvar kimyasalıdır. • Kimyasal Formülü: HCl • Yoğunluk: 1.19 • Saflık: % 37 • M.A (g/mol): 36.46 • Aşındırıcıdır ve sağlığa zararlıdır. Deri, göz ve elbise temasından sakınınız. • Ambalaj miktarı: 1 LT Feta Eğitim Araçları Ürünüdür.

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Edukim Hidroklorik Asit (%37 D=1.19) 1000 ml

Edukim hidroklorik asit (%37 D=1.19) 1000 ml kuvvetli içeriği sayesinde birçok alanda tercih edilir. Özellikle demir çelik sektöründe parçaların şekil alabilmeleri için yumuşatılarak kullanılır. Bu sayede işleri kolaylaştırmanın yanında daha kaliteli bir kullanım olanağı sunar. Organik madde üretimlerinde asit seçimi oldukça önemlidir. Bu sebeple içeriği kusursuz olan bir asit seçilir. Laboratuvarlar dahil olmak üzere birçok sektörde kullanılan, çok güçlü bir etken maddedir. Birçok kişi tarafından tuz ruhu olarak adlandırılır. Bu asit, klor ve hidrojenden oluşur. Güçlü bir kimyasal bileşik olmasından ötürü dikkatli kullanılması gereken bir üründür. Oldukça güçlü içeriğe sahip ve birçok alanda rahatlıkla kullanılan bir asit için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Oldukça güçlü ve eksiksiz içerik
  • Birçok sektörde kusursuz kullanım
  • Orantılı yüzde derişim

Edukim Hidroklorik Asit (%37 D=1.19) 1000 ml Özellikleri

Edukim Hidroklorik Asit (%37 D=1.19) 1000 ml Özellikleri

Bu ürün, sahip olduğu özellikleri ile oldukça kaliteli içeriktir. 1.19 yoğunluğu ve %37 saflığı ile orantılı bir dağılıma sahiptir. Bu sayede birçok sektörde rahatlıkla kullanılan kaliteli bir üründür. Laboratuvar kimyasalıdır ve dikkatle kullanılması gereken aşındırıcı bir üründür. İdeal koşullarda oldukça etkili bir sonuç verir. Birçok deneyde kullanılabilen bir asittir. Birçok deney ve madde ile uyum sağlar. Böylelikle özellikle okul laboratuvarlarında kullanılır. 1000 ml boyutu ile ideal bir ürün niteliği taşır. Eğitim araçları kategorisinde yeri olan bir deney ürünüdür. Edukim hidroklorik asit okullarda ve eğitim laboratuvarlarında gönül rahatlığıyla kullanılır. Bunun yanı sıra evlerde, lavabolarda ve beyazlatmak istenilen yerlerde de kullanılır. Oldukça kuvvetli ve birçok alanda kullanılabilen bir asit seçimidir. Birçok farklı amaç için bu kullanışlı ürünü tercih edebilirsiniz.

Edukim Hidroklorik Asit (%37 D=1.19) 1000 ml Avantajları

Edukim Hidroklorik Asit (%37 D=1.19) 1000 ml Avantajları

Deney ve laboratuvarlar için kullanılan asitlerin avantajlı bir ürün niteliği taşıyabilmesi için yüzde oranları oldukça önem taşır. Yoğunluk değeri ve saflığının oranı, deneyler için önemlidir. Bu hidroklorik asit 1.19 derişim değeri ve %37 saflık derecesi ile laboratuvarlar için vazgeçilmez bir tercih niteliği taşır. Okulların bilim alanları için tercih edildiğinde oldukça başarılı bir deney meydana getirir. Öğrencilerin özellikle kimya dersinde öğrenimini yüksek oranda artırmak için yapılan deneylerde kullanılır. Böylelikle öğrenciler, her adımı görerek öğrenir. Kolayca tepkimeye girerek deneyleri kolaylaştırır. Hızlı ve etkili bir sonuç almak için sıklıkla tercih edilir. Boya ve tekstil gibi birçok sektörde kullanılır. Tüm özellikleriyle oldukça avantajlı bir seçim olarak öne çıkar. Güçlü bir derişim yüzdesine sahip bir madde için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Cazip Edukim Hidroklorik Asit (%37 D=1.19) 1000 ml Fiyatı

Cazip Edukim Hidroklorik Asit (%37 D=1.19) 1000 ml Fiyatı

Bu ürünün fiyatı, sunduğu tüm özelliklere göre belirlenir. Birçok kişi tarafından bir fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir. Uygun fiyatı ile oldukça avantajlı ve bütçe dostu bir asit niteliği taşır. Sunduğu asitlik derecesi ile başarılı deneylerin sırrıdır. Edukim hidroklorik asit (%37 D=1.19) 1000 ml yorumları bu kaliteyi gösterir niteliktedir. 1000 ml boyutu ile uzun zaman yetebilir. Böylelikle oldukça avantajlı bir tercih olur. Çok güçlü bir kimya ürünüdür. Özellikle ortaokulların laboratuvarları için kullanılır. Bu sayede öğrenciler, yapılan deneylerde öğrenmeyi hedefler. Oldukça kuvvetli içeriğe ve maddelere sahiptir. Dikkatli kullanıldığında beklenen sonucu hızlı bir şekilde verir. Edukim hidroklorik asit (%37 D=1.19) 1000 ml fiyatı Trendyol’da bulunur. Bu kuvvetli ürünü gözlemleyip değerlendirerek uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.