Epsilon Yayınevi Ateş Ve Kan - George R. R. Martin

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
337,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
417,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Ateş Ve Kan - George R. R. Martin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASPENDOSYAYINCILIK Satıcı Ünvanı: ASPENDOS YAYINCILIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091056824100017 Vergi Kimlik Numarası: 0910568241
    Bu ürün ASPENDOSYAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • tanrılar, targaryenlar için bir kez daha yazı tura atıyor… ya kan ya da ateş.dünyaca bilinen ve televizyona uyarlanan taht oyunları’nın yazarı george r. R. Martin’den targaryenların tarihi bütün detaylarıyla anlatılıyor!takvimler geriye dönüyor, haneler yükselip yıkılıyor ve taht oyunlarının hem en kolay hem de en zor olduğu dönemde targaryen tarihinin bütün detayları ilk kez gözlerimizin önüne seriliyor.taht oyunları’nda yaşanan olaylardan yüzyıllar önce, –valyria kıyameti’nden sağ çıkan tek ejderlordları ailesi olan– targaryen hanesi, ejderha kayası’na yerleşmişti. Westeros tarihinin en şanlı ama bir o kadar da tartışmalı hanesinin öyküsü, ateş ve kan’da, ateş ve kanla yazılıyor. Ejderhanın ejderhayla, kardeşin kardeşle savaştığı, bildiğimiz anlamda westeros’u westeros yapan bu dönem, demir taht’ın yaratıcısı efsanevi fatih aegon’la başlıyor. Fatih’ten sonra gelen âlimler ve zalimler, korkaklar ve kahramanlar ama en çok da muazzam ejderhalar o tahtı elinde tutmak isteyen kral ve kraliçelerin hırslarının bir parçası oluyor.peki ejderhaların dansı boyunca aslında neler yaşandı? yedi krallık nasıl kuruldu? Kıyamet’ten sonra valyria’yı ziyaret etmek neden o kadar tehlikeliydi? Daenerys’in üç ejderha yumurtasının kökeni neydi? Hisar’ın bilge üstadı tarafından nakledilen ve ressam doug wheatley’nin elinden çıkma yepyeni siyah-Beyaz illüstrasyonlarla süslenmiş bu çok önemli tarihçede cevabını bulan soruların birkaçı işte bunlar. (tanıtım bülteninden) hamur tipi : 2. Hamurebat : 13,5 x 21ilk baskı yılı : 2019baskı sayısı : 1. Basımdil : türkçedeğerli müşterilerimiz
  • ürünlerimizin tümü günceldir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar George R. R. Martin
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Epsilon Yayınevi Ateş ve Kan - George R. R. Martin

Kitaplar daha çok küçük yaşlardan itibaren alışkanlık haline gelen ürünlerdir. Okunması zevklidir ve her eser farklı bir dünyanın kapılarını aralamaktadır. Epsilon Yayınevi George R. R. Martin Ateş ve Kan kitabı bu şekilde farklı evrenlere kapı açan eserlerden biridir. Savaş, kan, aile bağları, aşk,ihanet ve gözyaşının tarih ile harmanlandığı bir eserdir. Valyria kıyametinden sağ çıkan Targaryen hanesinin mücadelesi anlatılan Epsilon Yayınevi Ateş ve Kan eserinde kardeş kardeşe, ejderha ejderhaya düşmandır. Targaryen ailesinin hikayesi ateş ve kanla yazılır.

 
  • George R. R. Ateş ve Kan kullanılan dil anlaşılırdır.
  • George R. R. Ateş ve Kan büyüleyici tasarıma sahiptir.
  • George R. R. Ateş ve Kan akıcı ve eleştirmenlerden tam not almış bir eserdir.

George R. R. Martin Ateş ve Kan Özellikleri

George R. R. Martin Ateş ve Kan Özellikleri

Epsilon Yayınevi Ateş ve Kan George R. R. Martin tarafında yazılmış bir eserdir. Kitabı Türkçeleştiren isimler ise Emre Aygün ve Alican Saygu Ortaca’dır. Doug Wheatley çizimleri ile başka bir boyut kazanan eserin orijinal adı “Fire and Blood”dur. 13.5 x 21 cm ölçülerinde olup kullanılan kağıt cinsi kitap kağıdıdır ve karton kapak kullanılmıştır. Kitap beyaz illüstrasyonlarla süslenmiş ve etkileyici kapak tasarımı ile insanları cezbetmiştir. 738 sayfadan oluşan eser eleştirmenlerden tam not almıştır. Yayınlanmasının hemen ardından yoğun bir ilgi ile karşılaşan Ateş ve Kan George R. R. Martin isminin dünyanın her yerinde üne kavuşmasını sağlamıştır. Dilin kullanımı oldukça duru ve yalındır. Okuyucuların kolaylıkla anlayabileceği ve hızlı bir şekilde okuyabilecekleri şekilde yazılmıştır.

 

Epsilon Yayınevi Ateş ve Kan İçeriği ve Konusu

Epsilon Yayınevi Ateş ve Kan İçeriği ve Konusu

George R.R. Martin yazdığı romanlar sayesinde pek çok okuyucu tarafından tanınan bir yazardır. Onun bu bilinirliğini sağlayan en önemli eseri ise Ateş ve Kan’ın da içinde bulunduğu Taht Oyunları serisidir. Beyaz perdeye taşınan bu eser 170’den fazla ülkeye ulaşmıştır. Birçok farklı profilde kişinin beğendiği ve soluksuz okuduğu eserler pek çok okuyucunun raflarında yerini almayı amaçlamaktadır. Romanlarının yanı sıra tam bir çizgi roman hayranı olan Martin, Fantastic Four ve Avengers hayranıdır. Kendisinin mektup yazdığı dönemlerde Stan Lee’nin çizgi roman yazdığını ve çok iyi işler başardığını söylemiştir. Küçük yaşlarından itibaren yazarlık yapan Mantin Bayonce’den çıkmamıştır. Kaşif ya da astronot olmayı hayal etmesine rağmen bu hayallerini yalnızca kitaplarında yaşayabilmektir. Çocukluk döneminde yaşadığı mütevazi hayat onun kitaplara sarılmasında ve doyumsuz bir okuyucu olmasında etkili olmuştur. Vietnam Savaşı’nda vicdani ret hakkını kullanmıştır.

 

Epsilon Yayınevi Ateş ve Kan Fiyatı ve Yorumları

Epsilon Yayınevi Ateş ve Kan Fiyatı ve Yorumları

Satranç sporunu Game of Thrones ile özdeşleştiren George R.R. Martin, satranç olmasaydı eserin olamayacağını dile getirmiştir. Targaryen ailesinin taht oyunları mücadelesinin anlatıldığı bu eser İngiliz edebiyatının önemli eserlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Kitap fiyatları kullanılan kağıdın kalitesine, yayınevine, sayfa sayısına, yazara ve bir çok değişkene göre farklılaşmaktadır. Siz de ateş ve kan ile demir tahtın mücadelesinin ele alındığı Epsilon Yayınevi Ateş Ve Kan fiyatı ve ayrıntılı bilgilerini öğrenmek isterseniz Trendyol sayfasından detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ürünü almadan önce daha önceden kitabı okuyan okuyucuların Ateş ve Kan George R. R. Martin yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini kolay ve hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.