Ferrero Nutella 1000gr Alman Menşei Frankfurt/main Üretimi

499 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ferrero Nutella 1000gr Alman Menşei Frankfurt/main Üretimi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sweetshop Satıcı Ünvanı: FATİH SELİM TAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4486311667600001 Vergi Kimlik Numarası: 8250822750
    Bu ürün Sweetshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Almanya üretimi olan gerçek Nutella tadını bilen bilir. İçindekiler : Şeker , Hurma yağı , Fındık %13 , Yağsız süt tozu %8.7 , Yağ oranı düşük kakao , Soya lesitin , Vanilya 100gr için Enerji 539kcal - 2252kJ Yağ 30,9gr Doymuş yağ asidi 10,6gr Şeker 57,5gr Protein 6,3gr Tuz 0,107gr
Geri Bildirim Ver

Nutella Çikolata 1 kg Alman Menşei

Ferrero Nutella 1000 gr Alman menşei Frankfurt/main üretimi doğrudan fabrikadan Türkiye içerisinde satışa sunulmaktadır. Özellikle son dönemlerde çikolatalar, onlarca farklı çeşit ve modelle kişilerin karşısına çıkmaktadır. Günümüzde Nutella tarafından hazırlanan ve sürme çikolata olarak bilinen paketler, kişilerin tercih ettikleri ürünler arasında karşınıza çıkar. Senelerdir lezzetiyle ve kalitesiyle pek çok sofranın vazgeçilmezidir.

 
  • 1000 gram
  • Kahvaltılık
  • Katkı maddesi yok

Ferrero Nutella 1000 gr Alman Menşei Özellikleri

Ferrero Nutella 1000 gr Özellikleri

Günümüzde lojistik ve global ticaretin bu kadar yoğun bir şekilde ortaya çıkmasıyla Almanya’da üretilen bir çikolata ürününün doğrudan Türkiye’deki kullanıcısına ulaşması kolay bir hal almıştır. Ferrero Nutella ise Türkiye içerisinde en sık tercih edilen çikolata ürünlerinden biri olarak karşınıza çıkar. Kahvaltılık ürünler ülkemiz için oldukça önemlidir. Birçok kültürde bazı öğünler ön plana çıkarken bazı öğünler daha geri planda kalabilmektedir. Bu noktada Türkiye’de kahvaltı öğününün her zaman önemli bir yeri olmaktadır. Kahvaltılık malzemeler denildiğinde birçok farklı ürün kullanıcıların karşısındadır. Bu malzemeler içerisinde özellikle tatlı ürünler kahvaltılarda herkesin dikkatini çekmektedir. Geçmiş dönemlerde insanların tatlı ihtiyacını genellikle reçeller, hoşaflar ve pekmezler giderirken son dönemlerde özellikle çocukların çikolata çeşitlerine karşı bir ilgisi oluşmuştur. Nutella Alman menşei özellikleri bakımından birçok insanı satın alma yönüne iter. Çikolata kalitesi oldukça önemlidir. Ferrero Nutella 1000gr Alman Menşei Frankfurt/main üretimi yoğun çikolatası ve krem formuyla sizlere lezzet şöleni sunar.

 

Ferrero Nutella 1000 gr Alman Menşei Kullanımı

Ferrero Nutella 1000 gr Alman Menşei Kullanımı

Nutella çikolata sektörü içerisinde öncü markalardan biri olarak kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Ferrero markasına ait olan Nutella hali hazırda farklı çikolata aromaları ile kullanıcılarına hizmet vermektedir. Nutella’nın sahip olduğu bu özel tat, kullanıcıların her zaman dikkatini çekmeyi başarmıştır. Başta Almanya olmak üzere dünyanın birçok noktasında satışı yapılan bu ürün aynı zamanda Türkiye içerisinde de büyük bir ilgi ile karşılaşmaktadır. Kaliteli bir çikolata olmasının yanı sıra oldukça tatlı ve eşsiz bir aroma sunar. Bu noktada kullanıcılar diledikleri zaman farklı tatlı tariflerinde de bu çikolatadan faydalanabilir. Alman Nutella kullanımı aslında kahvaltılarda bir yancı olarak tercih edilmektedir. Öte yandan kullanıcıların evlerinde yapmış oldukları birçok tatlı, kek gibi ürünlerde de içerik bakımından kullanılmaya başlanmıştır.

 

Ferrero Nutella 1000 gr Alman Menşei Fiyatları

Ferrero Nutella 1000 gr Alman Menşei Fiyatları

Nutella’nın hazırlamış olduğu sürmelik çikolatalar farklı paketler ve gramajlarla kullanıcıların tüketimine sunulur. Özellikle 1000 gramlık paketler ev kullanımı için oldukça uygundur. İnsanlar, günlük hayatlarında birçok öğünde Nutella’yı tüketebilir. Nutella hem tadıyla hem de kalitesiyle birçok kullanıcının beğenisini toplar. Bu noktada önemli olan kesinlikle iyi bir çikolata seçimi yapmak olacaktır. Adını tüm dünyaya duyurmuş olan bu ürünün hitap ettiği kitle oldukça geniştir. Yoğun çikolata tadı tatlı krizlerinin bir çözümü haline gelmesini sağlamıştır. 4008401401828 kodlu bu ürünün 1000 gram olması da sahip olduğu bir başka avantajdır. Böylelikle uzun süreli kullanım sağlar. Ferrero Nutella 1000 gr Alman menşei Frankfurt/main üretimi yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında daha fazla bilgi elde edebilirsiniz. Ferrero Nutella 1000 gr Alman menşei Frankfurt/main üretimi fiyatı ve tüm merak edilen detaylar Trendyol’da. Buradan hızlı ve kolay bir şekilde dilediğiniz ürünü temin edebilirsiniz.