Flormar Nefes Alan Parlak Oje- Breathing Color Nail E. - 017 More Optimistic - 8682536054256

Ürün Bilgileri

Flormar Nefes Alan Parlak Oje- Breathing Color Nail E. - 017 More Optimistic - 8682536054256

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Nefes Alan Parlak Oje - Breathing Color Nail Enamel Hem tırnaklarının her gün rengarenk olmasını seviyor hem de tırnak bakımına önem mi veriyorsun? O zaman tırnaklarını koruyacak ve zayıflamasını önleyecek Flormar Nefes Alan Parlak Oje - Breathing Color Nail Enamel’ı keşfetmelisin! Bu Flormar oje, tırnakların havayla temasını kesmeyen özel formülü sayesinde güçlü ve ışıl ışıl tırnaklara sahip olmayı mümkün kılıyor. Hadi, hayalini kurduğun hoş tırnaklara sahip olmak için Flormar Nefes Alan Parlak Oje’nin 16 renk alternatifi arasından seçimini yap ve hemen siparişini oluştur! Flormar Nefes Alan Parlak Oje - Breathing Color Nail Enamel Nedir? Flormar Nefes Alan Parlak Oje - Breathing Color Nail Enamel, oksijen ve su buharı geçirgenliği olan parlak bitişli bir oje çeşididir. Flormar Nefes Alan Parlak Oje - Breathing Color Nail Enamel Hangi Özelliklere Sahiptir? Tırnakların hava almasını sağlar. Yüksek pigmentidir. Parlak bitişlidir. Hızlı kuruyan yapıya sahiptir. Çatlama ve soyulmalara karşı dayanıklıdır. Uzun süre kalıcı etki sunar. Flormar Nefes Alan Parlak Oje - Breathing Color Nail Enamel’ı Tercih Etmek için 4 Neden Flormar Breathing Color oje, hava geçirgenliği sayesinde tırnakları renklendirirken korur. Tırnaklarda zayıflama ve sararma gibi sorunların önüne geçmeye katkıda bulunur. Özel formülü sayesinde tırnakların ideal uzama sürecine destek olur. Parlak yapısını uzun süre koruyarak günlerce bakımlı bir tırnak görünümü oluşturur. Çatlamaya ve matlaşmaya karşı dayanıklı yapısıyla konforlu bir kullanım sunar. Flormar Nefes Alan Parlak Oje - Breathing Color Nail Enamel Nasıl Uygulanır? Flormar Nefes Alan Parlak Oje’yi uygulamadan önce çok daha kusursuz bir tırnak görünümü elde etmek için manikür/pedikür yapabilirsin. Ardından tırnak yüzeyini pürüzsüz hale getirmek ve ojenin kalıcılığını artırmak için oje bazı kullanabilirsin. Oje öncesi hazırlıkları tamamladığında şişe içerisinde bulunan fırçaya yeteri kadar oje almalı ve tırnağına homojen bir şekilde sürerek son adımı tamamlamalısın. Flormar Nefes Alan Parlak Oje - Breathing Color Nail Enamel için Kullanım Tüyosu Flormar Breathing Color parlak bitişli ojeyi yoğun pigmenti sayesinde tek kat sürmek yeterlidir. Ancak çok daha yoğun örtücülük elde etmek için tercihine göre iki kat da uygulayabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Görünüm Parlak
  • RGB #75072E
Geri Bildirim Ver