6
Tıraş Aksesuarı kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Fonex Cilt Şapı 3 Adet (Şap Taşı)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
120 TL110 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fonex Cilt Şapı 3 Adet (Şap Taşı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARKAM SHOP Satıcı Ünvanı: MARKAM SHOP KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997129239600001 Vergi Kimlik Numarası: 9971292396
    Bu ürün MARKAM SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FONEX CİLT ŞAPI 3 ADET KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜĞÜNDE
Geri Bildirim Ver

Fonex Cilt Şapı 3 Adet (Şap Taşı)

Doğal temizlik malzemeleri, birçok kişinin vazgeçilmez ürünleridir. Bu ürünlerden biri olan Fonex cilt şapı 3 adet (şap taşı) katkı maddesi olmayan organik içerikli bir modeldir. Kibrit kutusu kadar büyüklükte bir paket tasarımı olduğu için her yere rahatlıkla taşınır. Kimyasal içerikleri hayatında istemeyenler için vazgeçilmez bir temizlik malzemesidir. Ayrıca pratik bir kullanımı olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Cildinizi beslediği gibi ter kokusunu da önler. Sıklıkla berberlerde tıraş sonrası olarak kullanılan bu ürün, birçok farklı cilt sıkıntısına iyi gelebilir. Aynı zamanda organik bir dezenfektan olan sabun, tıraş gibi anlardan sonra kızarıklık görünümüne yardımcı olabilir. Ağır olmayan kokusuyla sizi her açıdan memnun eder. Kaşıntılara kolay çözüm sağlayan bu ürün, sahip olduğu doğal temizlik özelliğiyle hayatınızı her anlamda kolaylaştırabilir.

  • Doğal içerik
  • Pratik kullanım
  • Cilt sorunlarını gidermeye yardımcı

Çok Yönlü Fonex Cilt Şapı 3 Adet (Şap Taşı) Kullananlar

Çok Yönlü Fonex Cilt Şapı 3 Adet (Şap Taşı) Kullananlar

Genellikle ter kokusunu önlemek için kullanılan Fonex cilt şapı, çeşitli deri ve saç sorunlarına karşı da kullanılabilir. Aynı zamanda kaşık, bıçak, çatal gibi mutfak malzemelerinde oluşan kötü kokuya karşı kolay çözüm sunar. Bundan dolayı pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Kullanılan eşyalarda virüs ve bakterileri uzaklaştırarak antibakteriyel kullanım imkanı tanır. Bunlara ek olarak vücudu çeşitli hastalıklara karşı dirençli tutar ve korur. Bu sabun, sivilce görünümünü azaltabilir. Kullanışlı özelliğe sahip olan Fonex cilt şapı 3 adet (şap taşı) kullananlar, ürünün ağır kokmayan bir yapısının olduğunu vurgularlar. Bundan dolayı ürün, kokuya hassas olan müşteriler tarafından beğenilir. Markanın bu ürünü, kullanışlı tasarımı ve kaliteli içeriğiyle beğeni kazanır. Birden fazla alanda kullanılan bir sabun edinmek için markanın bu modeline göz atabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fonex Cilt Şapı 3 Adet (Şap Taşı) Fiyatı

Bütçe Dostu Fonex Cilt Şapı 3 Adet (Şap Taşı) Fiyatı

Cilt problemlerini gidermeye yardımcı olan sabun, keskin olmayan koku içeriğiyle beğeni toplar. Böylece kullanım esnasında müşterileri rahatsız etmeyen bir çeşittir. Kaliteli ve kullanışlı olan ürün, uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli ve doğal yapısını devam ettirir. Ağır kokmayan formülüyle bu sabunu herkes rahatlıkla kullanabilir. Ürünün cilt sorunlarını gidermeye destek olması, tıraş sonrası rahatlık vermesi ve pratik kullanımı, birçok kişiye hitap eder. Vücut ve eşya temizliği için ideal tercihtir. 3 adet olmasıyla uzun bir süre kullanılabilir. Birden fazla alanda kullanım sağlamasıyla her amaçla değerlendirilebilir. Cep dostu Fonex cilt şapı 3 adet (şap taşı) fiyatı, ürünün performansı ve kalitesi göz önünde bulundurularak belirlenir. Doğal yapılı olan bu sabun çeşidini uygun fiyatlı olarak bulabilir ve satın alabilirsiniz.

Fikir Verici Fonex Cilt Şapı 3 Adet (Şap Taşı) Yorumları

Fikir Verici Fonex Cilt Şapı 3 Adet (Şap Taşı) Yorumları

Markanın kaliteli sabunu, cildi besler ve tıraş, saç kesimi gibi anlardan sonra vücuda destek olur. Mutfak eşyası gibi ürünlerde de kullanılabilir olması, tasarımın günlük yaşamda ön plana çıkmasını sağlar. Cildin temiz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Doğal ve yumuşak bir peeling olarak kullanılabilen ürün, tüm vücut tiplerindeki müşterilere hitap eder. Kaliteli yapısıyla bu çeşit, vücudun kötü kokusunu alır. Organik olması sayesinde uzun bir süre boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda organik formülüyle kimyasal ve katkı maddesi içermez. Böylelikle her açıdan güvenilir bir ürün olarak değerlendirilir. Kaliteli özelliklere sahip olan Fonex cilt şapı 3 adet (şap taşı) yorumları bölümüne göz atabilirsiniz. Bu kullanışlı sabunu uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek Trendyol aracılığıyla hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.