Genç Timaş Malamander - Thomas Taylor 9786050833775

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kurumsal Fatura
196,65 TL
150 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genç Timaş Malamander - Thomas Taylor 9786050833775

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Efsanevi Malamander'ın Gizemini Kim Çözecek? Tuhaf Deniz Kasabası'na kışları kimse uğramaz. Özellikle karanlık çöktüğünde, korkunç sis Canavarağzı Kayalıklarını ve Leviathan gemisini yuttuğunda... Bazıları bu sisin içinde korkunç Malamander'in ayak izini gördüğüne yemin edebilir! Herbert Limon, Büyük Nautilus Oteli'nin kayıp eşya sorumlusu, kaybolan eşyaların sahiplerini bulmanın ne kadar zor olduğunun farkında. Özellikle, kaybolan şey bir kız çocuğunun ailesi ise... Kimse on iki sene önce Parma Voilet'in ailesine ne olduğunu bilmez. Violet, ailesini bulmak için Herbert'ten yardım istediğinde olayın ucunun efsanevi Malamander'e uzandığını keşfederler. Tuhaf Deniz Kasabası her daim esrarengiz bir yer olmuştu. Fakat şimdi sis kıyıya çöküyor ve işler çok daha ürkütücü bir hâle geliyor. Mükemmel bir hayal gücüyle oluşturulmuş macera atmosferi, mitler ve efsaneler yönünden zengin lezzetli bir gotik anlatı. Malamander kitabı Thomas Taylor'ın yetenekli bir yazar olduğunu kanıtlıyor. Bu kitap bütün alkışları hak ediyor. -The Bookseller Bu gençlik macerasında bir tatil adasında iki çocuğun yerel bir efsaneyi kovalayışını okuyacaksınız. Yazar mizahi bir ton ile ilginç karakterleri birleştirerek alışılagelmedik bir üçlemenin açılışını yapıyor. Enerjik, fantastik bu anlatı tarafından ele geçiriliyorsunuz. -Publishers Weekly Ürün Adı: Malamander Ürün Kodu: 9786050833775 Yazar: Thomas Taylor Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 320 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Barış Purut

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Thomas Taylor
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Genç Timaş - Malamander - Thomas Taylor

Malamander farklı yaş grubuna ve geniş kitlelere hitap ederek, gizemli bir kasabanın olaylarını ele alır. Öncelikle Tuhaf deniz kasabasında kaybolan eşyalarla başlayan olaylar, daha sonrasında kaybolan bir kız çocuğu ile ürkütücü bir hale gelir. Thomas Taylor’un kaleminden dökülen kitap, macera tutkunu çocukların, gizem çözmeye meraklı yetişkinlerin favori kitapları arasında yer alır. Okuyucunun birbiri ardı devam eden olayları çözüme kavuşturma merakı sayesinde tek solukta okumasına imkan sunabilir. Gün içerisinde okumayı tercih edeceğiniz içerikler, zevkinize veya kişisel tercihlerinize bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Macera kitapları okuyan çocuklar, hem kelime dağarcıklarını geliştirebilir hem de merak etme duyularını geliştirebilirler. İlgi çeken, kaliteli hikayeler sayesinde kitapta yer alan karakterlerin başına gelen olayları içselleştirerek, gizemi çözmeye, fikir üretmeye çalışabilirsiniz.

  • Farklı yaş gruplarına uygun
  • Sürükleyici hikaye
  • Gizemli macera

Sürükleyici Genç Timaş Thomas Taylor Malamander Özellikleri

Sürükleyici Genç Timaş Thomas Taylor Malamander Özellikleri

Malamander Thomas Taylor tarafından ele alınır ve çözülmesi gereken birçok gizem okuyucu ile birlikte çözmeye çalışılır. Genç Timaş Malamander gizemi çözmeye çalışan ilginç karakterlerden, kaybolan kız ve ailesine kadar her detayın özenle kaleme alındığı bu eseri istediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Yayınevi, sunduğu kitabın konusu kadar, baskı kalitesine de özen gösterir. 1. sınıf kaliteye sahip kağıttan üretilen kitap özellikle küçük çocuklara ve genç yetişkinlere hitap eder. Bu nedenle kitabın kullanım şekli biraz daha rahat olabilir. Kalın kapaktan hazırlanan eser kolay yıpranmayacağı için uzun süre boyunca istediğiniz zaman okuyabilir, arkadaşlarınıza ödünç verebilirsiniz. "Kitabın sayfalarını çevirirken kolayca yıpranmaz veya dağılmaz. Bununla beraber okumayı rahat bir şekilde gerçekleştirmeniz için içerikler ideal puntoda yazılır. Okuma alışkanlığını geliştirmeye çalışan çocuğunuzun rahat bir şekilde kitabı okumasını sağlayabilirsiniz.

Gizemli Genç Timaş Malamander Fiyatı

Gizemli Genç Timaş Malamander Fiyatı

Maceraseverlerin ilgi alanına giren, geniş kitlelerden okuyucuları bulunan Genç Timaş Malamander fiyatı oldukça ekonomik düzeylerde tutulur. Bu sayede severek okuyabileceğiniz kitaplara rahatlıkla ulaşabilir, bu süreçte bütçenizi zorlamanıza gerek kalmayabilir. Thomas Taylor sunduğu baskıda kitap okumayı sevdirmeyi, çocukların merak duygusuna dokunmayı ve düşünmeye sevk etmeyi hedefler. Dilerseniz gün içerisinde veya akşam yatmadan önce başucu kitabı olarak değerlendirebileceğiniz Malamander hikayesini çocuğunuza okuyabilirsiniz. İdeal kalınlığı, ciltli baskısı ve okunaklı, anlaşılır yazı diliyle okuma iştahınızı artırabilir. Normal boyutlara sahip ciltli baskıyı seyahatlerde yanınızda taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda tatillerde, boş vakitlerinizde veya sakin kalmak istediğinizde Genç Timaş yayınlarının dikkat çeken romanını okuyabilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan satın alabileceğiniz kitabı sadece kendiniz veya çocuklarınız için değil, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Bu esnada bütçenizi zorlamadan, çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz.

Dikkat Çeken Genç Timaş Malamander Yorumları

Dikkat Çeken Genç Timaş Malamander Yorumları

Hobileriniz arasında yer alan kitapları okurken hem dilinizi geliştirebilir hem de ilgi alanlarınıza yönelik daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bu kitapların yazı dili, anlatım şekli ve konusuna göre beğeniler de değişiklik gösterebilir. Genç Timaş Malamander yorumları kitapla birlikte size sunulur. Yazarın sunduğu baskıyı öncesinde satın alan müşterilerin değerlendirmelerinden destek alarak, kitabın kalitesi, konusu ve yazı dili hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yazarın sunduğu bu imkanlar sayesinde ilginizi çeken kitaplara odaklanabilir, zamanınızı ve bütçenizi koruyabilirsiniz. Günün farklı dilimlerinde kitaplardan faydalanabilirsiniz. Uyumadan önce, sabah kahvenizi yudumlarken, gün ortasında okuduğunuz kitaplar zihninizi de dinlendirebilir. Böylece zihninizi rahatlatarak güne rahatlayarak devam edebilirsiniz. Heyecanlı macera kitapları, sizi andan uzaklaştırarak, hikayeye kapılmanızı sağlayabilir. Dikkat çeken serüvenin gerçekleştiği kasabadan, kaybolan kıza kadar her detayıyla coşkuya kapılmanızı sağlayan kitabı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.