Gigabyte B450m H 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Vga Hdmı Matx Anakart

2.571,45 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gigabyte B450m H 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Vga Hdmı Matx Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dualpazar Satıcı Ünvanı: D.U.A.L. BİLGİSAYAR YAZILIM SERVİS VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265065803700013 Vergi Kimlik Numarası: 2650658037
    Bu ürün Dualpazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonel oyuncuların ihtiyaçlarını doğru kavrayan gamer ürünleri Gençer Gaming’in geniş ürün yelpazesinde yerini alıyor. Gün geçtikçe kalite çıtası yükselen oyunlar için mükemmel bir oynama deneyimi sunan bilgisayar bileşenlerini artık en uygun fiyatlarla satın alma şansına sahipsiniz. Gaming klavyesi, yeni nesil Ekran Kartı Modelleri, HD özellikli kulaklıklar, yüksek performanslı bilgisayar kasaları ve oyun bilgisayarları sizlere optimum oyun keyfi sağlamak için hazır. Oyuncu Ekipmanları ve farklı birçok fonksiyonel bilgisayar bileşenini mimarlık, yazılım ve mühendislik alanlarında çalışmak için tercih etmeniz de mümkün. Zengin ürün portföyümüzde sektörün önde gelen markalarını ekonomik fiyatlarla satın alabilirsiniz. Intel, Corsair, Lenovo, Dell, AMD, Asus, HP, Gigabyte, Zotac, Logitech markaları arasından bütçenize en uygun olan modelleri online olarak inceleyebilir siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Hızlı, kolay güvenilir ve Ücretsiz Kargo Fırsatıyla online alışveriş için adresiniz: Gencergaming.com…

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • Soket Tipi AM4
  • Kasa Tipi Midi Tower Kasa
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver

Gigabyte B450m-h Am4 Ddr4 3600mhz Hdmi Vga Anakart

5 sıcaklık sensörü, 2 fan başlığı, birlikte çalışan fanları ve sensörleri ile Gigabyte b450m-h anakart daha uzun süre soğuk kalır. Bu sayede daha kaliteli ve daha yüksek performanslı çalışma sağlar. Bu sayede oyununuz herhangi bir kesinti yaşanmadan devam eder ve ses, gürültü koruması aracılığı ile kaliteli bir deneyim elde etmiş olursunuz. Bu, film izlerken kendinizi filme kaptırmanızı veya oyunun içinde kalmanızı sağlar. Gigabyte b450m-h motherboard, gereksiz güç tüketimini önlemek için düşük ROS MOSFET kullanır. Bu sayede sistemin çalışma performansını etkilemeden daha dengeli bir ısı dağılımı ile daha çevreci ve ekonomik kullanım sağlar. Gigabyte b450m h 3600mhz anakart ile bilgisayarınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. ANAGBTAMD1331 kodlu anakart, verileri daha hızlı aktarmanıza ve oyununuzda rakiplerinize üstünlük sağlamanıza olanak tanır.

  • Rakiplere Karşı Üstünlük
  • Çevreci ve Ekonomik
  • Yüksek Performans

Gigabyte B450m-h Amd B450m Soket Am4 Ddr4 3600mhz Hdmı Vga Anakart ANAGBTAMD1331044 Avantajları

Gigabyte B450m-h Amd B450m Soket Am4 Ddr4 3600mhz Hdmı Vga Anakart ANAGBTAMD1331044 Avantajları

Gigabyte b450m-h amd b450m soket am4 ddr4 3600mhz hdmı vga anakart, AMD StoreMI teknolojisi ile PC'nizin tüm potansiyelini ortaya çıkarır. Genel kullanıcıların deneyimlerini iyileştiren StoreMI, ön yükleme sürelerini de düzenlemektedir. Bu yardımcı programın kullanımı oldukça kolay olup SSD kapasiteli sabit diskleri tek bir sürücüde birleştirme özelliğine sahiptir. Ayrıca cihaz okuma/yazma hızını SSD hızıyla eşleştirir, veri performansını iyileştirir ve her gün inanılmaz performans sağlar. PC deneyiminizi hızlı, sorunsuz ve kolay hale getiren Gigabyte b450m h anakart, sistem başlangıcından uygulama başlangıcına kadar bilgisayar yanıt hızını optimize etme imkanı sunar. Bu ürünün M.2 çözümü, çok daha hızlı depolama performansı sağlar ve M.2 SSD cihazları için PCIe ve SATA arabirimlerini destekler. Hızlı ve sorunsuz internet deneyimi sayesinde kullanıcılar kapsamlı özelliklerin faydalanabilir.

Gigabyte B450m-h Amd B450m Soket Am4 Ddr4 3600mhz Hdmı Vga Anakart ANAGBTAMD1331044 Özellikleri

Gigabyte B450m-h Amd B450m Soket Am4 Ddr4 3600mhz Hdmı Vga Anakart ANAGBTAMD1331044 Özelikleri

ANAGBTAMD1331 ürünü, 32 GB depolama kapasitesine sahiptir. Bu sayede bilgisayarınıza ek depolama alanı sağlar ve birlikte daha fazla veri depolamanıza olanak tanır. Ayrıca verileri daha hızlı aktarabilirsiniz. Dört farklı renkte RGB ışıklarını destekleyen b450m-h Gigabyte anakart sayesinde PC donanımınızı istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Benzersiz görünümün yanı sıra rakiplerinizden bir adım önde de yer alabilirsiniz. Smart Fan 5, oyun bilgisayarlarının serin kalmasına ve performans göstermeye devam etmesine yardımcı olur. Bu fan ile kullanıcılar, fan başlığını anakartın farklı bölümlerindeki farklı termal sensörleri yansıtacak şekilde değiştirebilirler. Üstelik fan hem PWM fanını hem de voltaj modu fanını destekler. Bunun yanı sıra anakartın daha fazla soğutulmasını kolaylaştırmak için daha fazla hibrit fan başlığı takılıdır. Fan sessizliğini sağlamak için fan durdurmayı da tercih edebilirsiniz.

Gigabyte B450m-h Amd B450m Soket Anakart Yorumları

Gigabyte B450m-h Amd B450m Soket Anakart Yorumları

Gigabyte b450m h özellikleri içerisinde bulunan Smart Fan 5, hibrit fan başlığı veya harici bir termistör sensörü aracılığıyla ikinci bir akış ve su sıcaklığı bilgisi alarak PC'niz üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlar. Sistem kullanım ayarlarınıza uyması için çeşitli modlar, sessiz tam hız arasından seçim yapabilirsiniz. Sezgisel fan eğrisini, her fan ve pompa için tetik eşiğiyle ilişkili olarak ayarlayabilirsiniz. Bir sonraki PC donanımınızı beğeninize göre özelleştirmek için harici RGB ışık şeridini aydınlatan rengi de tercih edebilirsiniz. Gigabyte b450m-h amd b450m soket am4 ddr4 3600mhz hdmı vga anakart yorumları ve değerlendirmelerine ulaşmak için de Trendyol'a göz atabilirsiniz.