Gillette Fusion Proglide Styler 3'ü 1 Arada Tıraş Makinesi

639 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
793,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Fusion Proglide Styler 3'ü 1 Arada Tıraş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VEYMUT Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KÖROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5860444133
    Bu ürün VEYMUT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fusion çok amaçlı şekillendiricili erkek tıraş makinesi dengeli biçimde kırpar, sinekkaydı tıraş sunar ve kenarları hassas biçimde düzeltir.
  • Şekillendirici, yüzünüzde her türlü sakal-bıyık tarzını elde etmek için gereken her şeyi sunar.
  • Braun’un geliştirdiği teknolojiden güç alan şekillendirici su geçirmez ve duşta güvenlidir, duş alırken tüylerinizi şekillendirebilirsiniz.
  • Çok Amaçlı Şekillendirici, Fusion bıçakları kullanarak tek bir hassas alet ile her tarzı kolayca elde etme olanağı sunar.
  • 3'ü 1 arada şekillendiricili erkek tıraş makinesi dengeli biçimde kırpar, sinekkaydı tıraş sunar ve kenarları doğru biçimde düzeltir.
  • Lavaboda veya duşta su geçirmez tüy kırpma işlemi
  • Bıçak sabitleyici rahatlık sağlarken bıçakların dış hatlara uyum sağlamasına imkan verir.
  • Kayganlaştırıcı şerit tıraş makinesinin tekrarlı darbelerde dahi cilt üzerinde pürüzsüzce kaymasını sağlar.
  • Hassas kırpıcı temiz, belirgin hatlar yaratmak ve son rötuşu sunmak için tasarlanmıştır.
  • Braun'dan dengeli tüy kırpma için için gelişmiş teknoloji
  • Tutarlı uzunluk ve dış hatlara uyum sağlama yetisi için üç adet değiştirilebilir tarak (2 mm, 4 mm, 6 mm) ile sunulur.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadeleri kabul edilmemektedir.
  • #Özel Ürün

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 3 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 2 - 6
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Gillette Fusion Proglide Styler 3'ü 1 Arada Tıraş Makinesi

Gillette Fusion Proglide Styler 3’ü 1 arada tıraş makinesi, çok amaçlı şekillendirme özelliğine sahiptir. Erkek tıraş makinesi, sakalları dengeli bir biçimde kırpar. Aynı zamanda pratik sinekkaydı tıraşı imkanı sağlar. Sakalların kenarlarını hassas bir şekilde düzeltir. Yüzünüzde olan sakal ve bıyıkları şekillendirmek için gerekli tüm teçhizatları içerir. Ürün su geçirmez özelliği ile duşta güvenli bir kullanım sağlar. Duş alırken bile tüylerinizi şekillendirebilirsiniz. Gillette Fusion Proglide Styler 3’ü 1 arada çok amaçlı şekillendirici sayesinde, tek bir hassas alet ile her tarzı kolayca elde edebilirsiniz. Markanın üçü bir arada makinesi, tüylerin kenarlarını ince ayrıntısına kadar düzeltir. Su geçirmez özelliği sayesinde lavaboda ve duşta tüy kırpma işlemini rahatlıkla yapabilirsiniz.

  • Su geçirmez tasarım
  • Hassas düzeltme özelliği
  • 3 farklı şekillendirme özelliği

Dikkat Çekici Gillette Fusion Proglide Özellikleri

Dikkat Çekici Gillette Fusion Proglide Özellikleri

Markanın 8681002970519 modeli bıçak sabitleyicisi, müşteriye kolay bir tıraş deneyimi sunar. Ürünün gövdesi sayesinde bıçaklar, yüzünüzün dış hatlarına uyum sağlar. Kayganlaştırıcı şerit kullanımı, makinenin yüzünüzde kolaylıkla kaymasını sağlar. Böylelikle cildiniz, tıraş esnasında tahriş olmaz. Belirgin hatlar yaratmak ve son rötuş sağlamak için hassas kırpma özelliğine sahiptir. Gillette tıraş makinesi sayesinde farklı stilleri deneyebilirsiniz. Ürünün içinde 2, 4 ve 6 milimetre ölçülerinde olmak üzere 3 adet tarak vardır. Bu taraklar, tutarlı uzunluk ve dış hatlara uyum yetisi için sağlanır. Sakal ve bıyık şekillendirmek için ideal üründür. Islak olarak kullanılabilmesi, ürünün beğeni toplayan özellikleri arasında yer alır. Kablosuz olarak kullanılan 3’ü 1 arada şekillendirici set, şık ve kullanışlı tasarımıyla müşterilerin vazgeçilmezi olur. Bu ürünü satın alarak yüz tipinize uygun sakal biçimlerini deneyebilirsiniz.

Pratik ve Hızlı Gillette Fusion Proglide Kullanımı

Pratik ve Hızlı Gillette Fusion Proglide Kullanımı

Gillete Fusion Proglide Styler ürünü, kolay kullanımı ile dikkat çeker. Düzgün şekillendirme ve sıfır tüy deneyimi sunar. Çok amaçlı Gillette Fusion yedek bıçaklarla uyumludur. Üç adet değiştirilebilir tarak sayesinde farklı sakal ve bıyık tarzlarını aynı anda deneyebilirsiniz. Hassas kenar düzelticiyi kullanarak makineyi çevirebilirsiniz Böylece zorlu bölgeleri kolaylıkla kesebilirsiniz. Net ve keskin kenarlar oluşturmak için uygun bir üründür. Kullanacağınız bölgeye göre farklı başlıkları bulunur. Bu sayede güvenli bir kullanım sağlar. Gillette Fusion Proglide Styler 3’ü 1 arada tıraş makinesi yorumları, ürünün ıslak ve kuru kullanılabilmesinin avantajlarına dikkat çeker. Hem amatör hem de profesyonel kullanıma uygundur. Bu ürün, erkeklere rahat ve pratik bir tıraş deneyimi sunar. Her yaştan erkeğin kullanabileceği bir tasarımdır. Dayanıklı ve pratik Fusion Proglide modeline göz atabilirsiniz.

Avantajlı Fusion Proglide 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi Fiyatı

Avantajlı Fusion Proglide 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi Fiyatı

Fusion Proglide, cildinizi tahriş etmeyen bir üründür. İnce tabakalara kadar inerek tüyleri kökünden alır. 5 bıçağın konforu ve 1 bıçağın yumuşaklığı ile hareket eder. Güçlü titreşimler göndererek tıraşı kayganlaştırır. Böylece bıçakları hissetmeden tıraş olabilirsiniz. Yüz kıvrımlarına uyum sağlaması için Flexball teknolojisi ile çalışır. Kayganlaştırıcılar ile tahriş ihtimalinin önüne geçilir. Soğutucu teknoloji sayesinde rahatlık ve serinlik hissi sunar. Şekillendir, tıraş ol ve kenarları düzelt gibi seçeneklere sahiptir. Elomaster kavrama bölümleri ile ergonomik bir tasarıma sahiptir. Tıraş bıçağı süspansiyon sistemi içeren ürün, gelişmiş bir teknoloji sunar. Gillette Fusion Proglide Styler 3’ü 1 arada tıraş makinesi fiyatı ile bütçe dostudur. Özel günlerde sevdiklerinize verebileceğiniz kullanışlı bir hediye seçeneği olabilir. Bu fonksiyonel ve şık ürünü Trendyol’da bulabilir ve cazip fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.