Gimcat Multi-vitamin Tabs Kedi Ödül Tableti 40 Gr

127,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gimcat Multi-vitamin Tabs Kedi Ödül Tableti 40 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlu Kuyruklar Satıcı Ünvanı: MELİKE KARABEYİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6865305045200001 Vergi Kimlik Numarası: 5210746652
    Bu ürün Mutlu Kuyruklar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gimcat Kedi Ödül Tableti Multi-Vitamin. Kediler için tamamlayıcı mama Gimcat Multivitamin Ödül Tableti, birçok önemli vitamin ve değerli beta-glukan içerir. Vitamin ve beta-glukan kedinizin başığıklık sistemini güçlendirir ve destekler. Ayrıca içerisindeki taurin de kedinizin göz ve kalp fonksiyonlarını destekler. Bileşimi:Süt ve süt türevleri, katı ve sıvı yağlar, mayalar(Beta-Glukan %1.00) Analiz Değerleri:Nem %5.00, Ham Protein %24.00, Ham Yağ %15.00, Ham Lif %6.00, Ham Kül %14.50 Beslenme Talimatı: Günlük 4-6 adet veriniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Gimcat 40 G Multivitamin Ödül Tableti

Gimcat Multivitamin 40 gr ödül tableti, kedilerin almaları gereken günlük besin değeri için tamamlayıcı görevi görür. Zengin bir formüle sahiptir. Ayrıca birçok farklı bileşen ile güçlendirilmiştir. İhtiyaca göre 4 ile 6 adet arasında tablet kullanılabilir. Paketin üzerinde veteriner tavsiyesi olduğuna dair bir ibare bulunur. Ürün, kedilerin sağlıklı bir şekilde günlük hayatlarına devam etmesi için üretilmiştir. Gimcat multivitamin 40 gr ödül tableti düzenli kullanıldığında kedilerin bağışıklık sistemini güçlendirir. İçerisinde bulunan çeşitli vitaminler, kedilerin günlük olarak ihtiyaç duyduğu türdendir. Tabletler şeker ilavesizdir. Ürünün formu yuvarlaktır ve rengi turuncudur. Kullanım sonrasında kilitli pakette muhafaza edilebilir.

  • Bu ödül tableti günlük kullanıma uygundur
  • Kedilerin ihtiyacı olan günlük besin takviyesini sağlar
  • Gimcat multivitamin tabs, günde en fazla 4-6 adet verilmelidir

Gimcat Multivitamin 40 gr Ödül Tableti İçeriğinde Neler Var?

Gimcat Multivitamin 40 gr Ödül Tableti İçeriğinde Neler Var?

Ürün, kediler için faydalı birçok bileşenin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuştur. Formülünde beta glukan ve vitaminler bulunur. Ürünün amacı kedinizin bağışıklık sisteminin desteklenmesi ve güçlenmesidir. İçerisinde bulunan taurin, minik dostların göz ve kalp fonksiyonlarını sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Tabletlerde; süt ve türevleri, katı ve sıvı yağlar, maya bulunur. Ürünün analiz değerleri ise %5,00 nem, %24 ham protein, %15 ham yağ, %6,00 lif ve % 14,40 ham küldür. Ürün renklendirici içerir. Yüksek protein seviyesi sayesinde kas gücünün artmasını sağlar. Günlük kullanım talimatlarına uyulduğu sürece kilo alımı gibi bir problem yaratmaz. Tabletin şeker ilavesiz olması kedinizin diş sağlığının korunmasını sağlar. Alerjik reaksiyonla karşılaşmamak için içindekiler kısmı dikkatlice okunmalıdır. Şüphe hâlinde ürün kullanılmamalıdır.

Gimcat Multivitamin Ödül Tableti Ne Sıklıkla Verilmeli?

Gimcat multivitamin 40 gr ödül tableti günde 6 adetten fazla tüketilmemelidir. Ayrıca her ırktan kedi için uygundur. Ürün, yetişkin kediler için üretilmiştir ancak yavrular için de kullanılabilir. Tablet, bu amaçla kullanıldığında tüketime uygun hâle gelmesi için kırılarak küçültülebilir. Bu şekilde evcil hayvanınızın sindirim sistemi zorlanmaz. Üründen tam verim alabilmek için talimatlara uyulması gerekir. Ayrıca günlük dozdan az veya fazla tüketilmemelidir. Bu takviye gıda her gün kullanılabilir ve tüketime ara verildiğinde herhangi bir problem meydana gelmez. Ürün, son kullanma tarihi gelene kadar güvenle tüketilebilir. Kullanılmadığında kilitli paket içinde muhafaza edilmelidir. Ödül tabletleri kullanılmaya başlandıktan kısa bir süre sonra etkisini gösterir. Bu sayede kedinizin daha mutlu ve huzurlu olduğunu görebilirsiniz.

Gimcat Ödül Tableti Kaç Yaştan İtibaren Verilmeli?

Ürün yetişkin kediler için üretilmiştir ancak yavrular tarafından da tüketilebilir. Kullanım öncesinde bir veterinere danışılarak uygun doz belirlemesi yapılabilir. Tabletin yapısı kedilerin ağızlarında kırabilecekleri bir sertliğe sahiptir. Ayrıca evcil hayvanınızın yaşına göre boyut ayarlaması yapabilirsiniz. Bu işlem için tabletleri kırarak küçültebilirsiniz. Ürün, mamaların içerisine konularak da kediler tarafından tüketilmesi sağlanabilir. Bu takviye gıda tavsiye edilen biçimde kullanıldığında herhangi bir sağlık problemine neden olmaz. Kedinizin bir hastalığı veya özen gösterilmesi gereken bir hassasiyeti varsa ürünü kullanmadan önce veterinere danışmanız tavsiye edilir. Bu tabletlerin ek gıda olduğu unutulmamalıdır. Ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Gimcat multivitamin 40 gr ödül tableti yorumlarını inceleyerek diğer evcil hayvan sahiplerinin düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Kedinizin, ihtiyacı olan besinleri tüketmesini sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.