1
Glutensiz Ürün kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

GLUTENSİZ FABRİKA Çiğ Karabuğday Unu 1000gr greçka

177 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GLUTENSİZ FABRİKA Çiğ Karabuğday Unu 1000gr greçka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GLUTENSİZ FABRİKA Satıcı Ünvanı: SAMS SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0742079435300001 Vergi Kimlik Numarası: 7420794353
    Bu ürün GLUTENSİZ FABRİKA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 Saf Çiğ Karabuğday Unu YENİ GÜVENLİ PAKETİ İLE SİZLERE SUNUYORUZ. 1000 Gram Dikişli Kraft Torbada Çiğ karabuğday ununu sizlere özel öğütüp güvenli pakette iletiyoruz. %100 glutensiz un olan çiğ karabuğday unu Glutensiz Fabrika güvencesiyle üretilip sizlere güvenle sunulmaktadır. İçerisinde çiğ karabuğday dışında hiçbir şey bulunmamaktadır. Bu sayede hem siz hem de sevdikleriniz güvenle tüketebilirsiniz. Krep, ekmek, kek ve diğer tariflerinizde gönül rahatlıyla kullanabilirsiniz. Kendisine özel alanda üretilip paketlendiği için çapraz bulaşıcılık riski bulunmaz. Uzun süren kalite ve araştırma geliştirme çalışmaları sonucunda en harika kıvamı alması için özel kalınlıkta çekilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Glutensiz Fabrika Çiğ Karabuğday Unu 1000 gr

Glutensiz ürünlerin tüketimi son yıllarda oldukça fazladır. Hem sağlık açısından hem de bazı rahatsızlıklardan dolayı bu ürünler çok fazla tercih edilir. Bu şekilde beslenenler için hazırlanan birçok ürün arasında karabuğday unu da yer alır. Glutensiz çiğ karabuğday unu, duyarlılığı olan müşteriler için üretilir. İsminde yer alan buğday kelimesine rağmen aslında farklı bir familyadan olan bu ürün, tamamen glutensizdir. Bir diğer adı greçka olan ürün, son zamanlarda oldukça popülerdir. Kavrulmadan ham halde öğütülerek hazırlanan Glutensiz Fabrika çiğ karabuğday unu 1000 gr özel paketi, birbirinden lezzetli yiyecekler yapmanızı sağlar. Ürün, ayrıca yüksek lif ve protein içerir. Siz de bu şekilde besleniyorsanız %100 katkısız içerikli ve duyarlılığı olan müşteriler için özel olarak üretilen bu unu alabilirsiniz.

  • %100 katkısız
  • Özel üretim
  • Yüksek lif ve protein

Sağlıklı Glutensiz Fabrika Çiğ Karabuğday Unu

Sağlıklı Glutensiz Fabrika Çiğ Karabuğday Unu

Glutene karşı duyarlılığı olan ve çölyak hastalığı bulunan müşteriler için özel olarak hazırlanan çiğ karabuğday unu, dikişli kraft torba ile satışa sunulur. Tamamen katkısız saf şekilde paketlenen ürün, özel olarak öğütülür. Rahatsızlığı bulunan müşteriler için oldukça sağlıklı ve güvenli bir alternatif olan karabuğday ununun çiğ olarak satılması da avantajlıdır. Glutensiz Fabrika çiğ karabuğday unu 1000 gr yorumlarına bakıldığında da ürünün %100 katkısız ve oldukça güvenilir olduğu kanıtlanır. Ürünün kavrulmadan çiğ olarak satılması da hazırlayacağınız hamurun daha kolay mayalanmasını sağlar. Glutensiz fabrika güvencesi ile hazırlanıp müşterilere sunulan ürünün içerisinde çiğ karabuğday dışında hiçbir katkı maddesi yoktur. Titizlikle yapılan araştırma geliştirme çalışmaları sonucunda kusursuz kıvamın elde edilmesi için ürün, özel kalınlıkta öğütülür. Sağlığınız için siz de bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Glutensiz Fabrika Çiğ Karabuğday Unu 1000 gr Kullanımı

Glutensiz Fabrika Çiğ Karabuğday Unu 1000 gr Kullanımı

Karabuğday unu hem içerisinde gluten olmaması hem de yüksek besin değeri içermesi sebebiyle geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. En kaliteli malzemeden özenle hazırlanan bu ürün, büyük titizlikle paketlenerek piyasaya sunulur. Glutensiz Fabrika çiğ karabuğday unu 1000 gr kullananlar da kaliteli ve sağlıklı olması sebebiyle paketi güvenle satın aldıklarını açıklar. Yüksek lif ve protein içeren bu un ile kek, ekmek, kurabiye gibi birbirinden lezzetli tariflerinizi yapabilirsiniz. Uzman kişiler tarafından araştırma geliştirme çalışmaları yapılarak özel alanda üretilen çiğ karabuğday unu, içerisinde başka herhangi bir madde karışmadan özenle paketlenir. Ürünün içerisinde bulunan bol magnezyum aynı zamanda kan şekerini dengeler ve diyabet hastalarına da beslenme konusunda yardımcı olur. Bu beslenme çeşidi için mükemmel bir seçenek olan unu siz de alarak lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz.

Glutensiz Fabrika Çiğ Karabuğday Unu Fiyatı

Glutensiz Fabrika Çiğ Karabuğday Unu Fiyatı

Lifli yapısı ve içerisinde yer alan bolca protein ve vitaminler sayesinde son derece sağlıklı bir besin olan karabuğday unu birçok rahatsızlığın tedavisine yardımcı olur. Diyabet hastaları ve sindirim sorunu yaşayanlar için kusursuz bir seçenek olan Glutensiz Fabrika çiğ karabuğday unu 1000 gr fiyat açısından da oldukça avantajlıdır. Bu sayede uygun fiyat ile birbirinden lezzetli tariflerinizi bu ürünü kullanarak en sağlıklı şekilde pişirebilirsiniz. Trendyol üzerinden kolayca alabileceğiniz çiğ karabuğday unu; kahvaltılarda, ara öğünlerde ve davetlerde en lezzetli yiyecekleri hazırlamanıza yardımcı olur. Geleneksel öğütme işlemleri ile özel alanlarda elde edilen ürün, en sevdiğiniz yiyeceklerin tadını değiştirmeden daha sağlıklı şekilde tüketilmesini sağlar. Kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığı için siz de Glutensiz Fabrika çiğ karabuğday unu 1000 gr satın alarak istediğiniz her ürünü kolayca hazırlayabilirsiniz.