Gold Puzzle Gold 99 Parça Ata Ve Anıtkabir Mikro Puzzle /

40 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
91,32 TL

Ürün Bilgileri

Gold Puzzle Gold 99 Parça Ata Ve Anıtkabir Mikro Puzzle /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bayrak Ofis Satıcı Ünvanı: TY-KOM PERSONEL VE SAĞLIK HİZMETL. İNŞAAT TEMİZLİK KIRTASİYE MALZEME SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0883022402600016 Vergi Kimlik Numarası: 8830224026
    Bu ürün Bayrak Ofis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gold mikro puzzle, 99 parça'dan oluşmakta ve tamamlandığında 13 x 9 cm'lik mini bir poster ortaya çıkmaktadır.Canınız sıkıldığında, seyahatte yada sevdiklerinizle eğlenceli bir vakit geçirmek istediğiniz her anda yanınızda. Üstelik tüp şekilli plastik ambalajı sayesinde sevdiklerinize şık bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.Mat selefon kaplaması, pürüzsüz yüzeyi ve birbirine tam birleşen parçaları
  • eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olmakla kalmayıp size kaliteyi hissettirecek.Marka: Gold PuzzleParça sayısı: 99 ParçaBitmiş ölçü: 13 x 9 cm Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!
Geri Bildirim Ver