İlgili Kategoriler
Fiyat
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

1000 Parça Puzzle

" araması için 11727 sonuç listeleniyor

Heyecan Verici 1000 Parça Puzzle Modelleri Trendyol'da!

Boş zamanları değerlendirmek, stres atmak veya arkadaş grupları ile eğlenmek için yapılan birçok aktivite vardır. Bu aktiviteler arasında verimli vakit geçirmek için uygun olanlardan biri de puzzledır. Oyun dilerseniz aile boyu, sevdiklerinizle ya da tek başına yapılabilecek bir etkinliktir. 1000 parça puzzle, az parçalı oyun modellerine nazaran zorlarken eğlendirecek ve sürükleyiciliği sayesinde keyifli vakit geçirmeyi sağlayacaktır. Keşfetmenin heyecanını yaşarken bir yandan da hafıza egzersizi yaptıranbu oyun, çocuklardan yetişkinlere kadar her kitleye hitap eder. Bu oyun ile hem kaliteli vakit geçirip hem de görsel zekayı geliştirebilirsiniz. Birbirinden değişik temalar içeren oyunu, çoklu parçalarıyla çok emek isteyen ve sonucunda başarmanın verdiği hazzı hissettiren rahatlatıcı bir faaliyettir. Alınan zevkin sürekliliğini sağlayan ve işinizi oldukça kolaylaştıracak oyun halısını da denemelisiniz. Üstelik uzun uğraşlar sonucu emekle bitirdiğiniz oyun parçalarını bozmak yerine, duvarınızda bir aksesuar olarak kullanmak mümkündür. Bunun için özel üretilen çerçevelere sahip olarak tamamladığınız ürünü şık bir tablo gibi duvarınıza asabilirsiniz. Bu oyunu yapmanın zevkine varanlar için bir süre sonra aktiviteden ziyade bir tutkuya da dönüşebilir. Uzun kış gecelerinde de oldukça rağbet edilen bu yapbozlar her kitleye hitap edebilecek bir etkinlik olsa da kişinin hobiden daha çok tutkusu haline gelen bir oyun sayılabilir. Doğa, film, ünlü yapıtlar gibi sayısız tema seçeneğinin sunulduğu parçaları seçerken edebiyat veya sanat alanlarına olan ilginize bağlı olarak dikkat çeken parçalara göz atabilirsiniz. Kendiniz için doğru ürüne karar vermek adına ilgi alanlarınızı belirleyebilirsiniz. Trendyol avantajları ile sahip olabileceğiniz en uygun yapbozu bulmak için filtreleme özelliğini kullanabilirsiniz. Müşterilerin beklentileri ve ilgileri doğrultusunda sizlere sunulan 1000 parça yapboz fiyatları uygun olmanın yanı sıra materyale göre değişim gösterebilir. Boş zamanlarınızda dolu dolu vakit geçirmek, eğlenmek için ideal olan yapboz serüvenine siz de katılabilirsiniz. Heyecanlı ve sürükleyici bu etkinlik sayesinde değerli vaktinizi en güzel şekilde geçirebilirsiniz.

Tutkuyla Yapacağınız Puzzle Modelleri

Tutkuyla Yapacağınız Puzzle Modelleri

Her oyunun dijitalleştiği, bireysel veya toplu aktivitelerin de sanal ortamlar üzerinden devam ettiği günümüzde puzzle en iyi seçeneklerden biridir. Her biri birbirinden dikkat çekici 1000 parça puzzle modelleri yakınlarınızın veya sizin kaliteli, sakin ama bir o kadar da heyecan dolu ve sürekleyici anlar yaşamanız için tasarlanır. İdeal zorluk seviyesinde oluşu ile çocuklarınızla da oynayabileceğiniz bu oyun, sizi eğlendirirken tane bütün ilişkisini çocuklara somut bir yolla öğretir. Farklı kategorilere ayrılan temaları ile her zevke hitap eden ürünler bulunur. Batman, star wars, harry potter 1000 parça puzzle gibi kült sinema yapımlarının tutkunlarına hitap eden ürün seçeneği ile sizlere sunulur. Yeşili ve yeşil 1000 parça puzzle manzara sevenlere uygun doğa temalı resimler de bulunur. Hayvanseverlerin ve doğaseverlerin hoşuna gidebilecek 1000 parça puzzle çiçekli, arabalı, kedili ürünleri bulabilirsiniz. Her bireyin ilgi alanı birbirinden farklı konularda olabileceği düşünülerek tasarlanan mükemmel ürünlerin arasında 1000 parça puzzle ünlü tablolar da bulunur. Dinginlik veren, odaklanma gerektirdiği için stres atmanıza da yardımcı olan bu etkinlik ile uğraşırken siz de kendinizi oldukça pozitif hissedebilirsiniz. Hem kendinize hem de dostlarınıza almak için yaratıcılık dolu bu yapbozlardan değişik temaları da tercih edebilirsiniz. Görsel ve estetik açıdan duvarlarınızda şıklığı temsil edebilecek bu ürünün daha özel hali olan eyfel kulesi, düş sokağı puzzle 1000 parça hoş manzaralı seçeneğiyle de size uygun olabilir. Tüm ürünler en kaliteli malzemeler seçilerek üretilir. Son teknoloji dijital baskı yöntemlerinin en kaliteli özel yapboz kartonlarına uygulandığı yapbozların dikey ve yatay olarak iki farklı formu bulunur. Üretici firmanın belirli kriterlerde uygun görmesi ve söz konusu temaların gerçekçi yansıtılabilmesi adına yapbozların tamamlanmış boyutu değişiklik gösterebilir. Çerçeveletmek isteyenler için bu değişikliğin yine belirli standartlar içinde yapılması gerekir. Tamamladığınız puzzle’ı uygun bir çerçeve bulmakta zorlanmadan tablolaştırabilmeniz mümkündür. Yediden yetmişe herkesin kendinden bir tane bulabileceği puzzle çeşitleri Trendyol ayrıcalıkları ile sizlere sunulur. Her biri birbirinden özel temalarla tasarlanan yapbozlar arasında karar vermekte zorluk çekiyorsanız filtreleme özelliği sayesinde kısa sürede seçim yapabilirsiniz. Trendyol sayfasından tüm ürünleri inceleyerek fikir edinmek için müşteri yorumlarından da faydalanabilirsiniz. Aklınızda olan yapboza direkt ulaşmak için arama kutucuğuna örneğin “1000 tane puzzle Osmanlı’’ yazarak aratabilir, ürüne vakit kaybetmeden ulaşabilirsiniz. Yeni hobiler bulmak, zamanı verimli bir şekilde değerlendirmek, hem eğlenip hem de emeğinizi somut bir şekilde görmek için bu ideal bir oyundur.

Kaliteli 1000 Parça Puzzle Tablo Seçenekleri

Kaliteli 1000 Parça Puzzle Tablo Seçenekleri

İlgi ve dikkat gerektiren eşsiz bir uğraş olan yapboz, özellikle yüksek tane sayılı ürünlerde daha çok emek ister. Günler boyu başında uğraştığınız yapbozu yaparken işinizi kolaylaştıracak ürünlerden faydalanabilirsiniz. Birleştirdiğiniz parçalar, yapboz halısı sayesinde dağılmadan kolayca durur. Parçaları halının üstünde birleştirdiğinizde, pratik bir şekilde halıyı rulo yapabilirsiniz. Halihazırda biten kısmı bu biçimde muhafaza edebilir, dilediğiniz gibi her yere taşıyabilirsiniz. İster parçaları yanınıza alarak bir pikniğe, ister kahve içmek için bir arkadaşınıza götürebilirsiniz. Yapboz altlığı özellikle yapboz tutkunları için vazgeçilmez bir gereç olur. İşiniz bittiğinde tekrar ilgilenene kadar yapbozun bozulması, parçaların dağılması, kaybolması gibi risklerden korumuş olursunuz. Kısımları tamamlayıp resmi ortaya çıkardığınızda da emeğinizi koruyabilmeniz için düşünülen kısımlar bulunur. Oyun çerçevesi de edinerek biten resmi tablo niyetine duvarlarınızı süsleyecek bir aksesuar olarak kullanmanız mümkündür. Parçaları çerçevede birbirine ve zemine sabitlemek için yapboz yapıştırıcısı kullanabilirsiniz. Evinizin en güzel köşelerinde tatlı birer emek anısını asabilirsiniz. Puzzlelar hem anlamlı hem de eşsiz bir dekorasyon ürünü olabilir. Resime ilgisi bulunanların bildiği dünyaca ünlü birçok ressamın tablosu da yapboz 1000 parça olarak hazırdır. Bitirdiğinizde salona veya çalışma odanıza şevkle asabileceğiniz Kaplumbağa Terbiyecisi, bu alanda öne çıkan esenlerdendir.1000 parça puzzle Van Gogh eseri olan ve çok sevilen puzzle 1000 parça Yıldızlı Gece seçenekleri de oyun severlerle buluşur. En sevdiğiniz film kahramanlarını veya taraftarı olduğunuz takımın yapbozu ile duvarlarınızı özelleştirebilirsiniz. Yaptığınız tabloları yapıştırıp çerçeveleyerek sevdiklerinize sıra dışı bir hediye hazırlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerin ilgi alanları ve beğenilerini göz önünde bulundurarak, onlara 1000 tane tablo hediye edebilirsiniz. Sıradan birçok hediyenin aksine marjinal ve naif bir seçim yaparak gönülleri kazanabilirsiniz. Tablo boyutu itibariyle de tablo olmaya uygundur. Her ürünün boyutları birbirinden farklılık gösterse de genelde 48x68 ya da 68x48 cm olarak üretilir. Eğlenirken öğrenmek, problem çözme yeteneğini pekiştirmek için harika olan bu etkinlik vazgeçilmeziniz olacaktır. Her fırsatta bir yenisine başlamak isteyeceğiniz oyun ürünlerini Trendyol sayfasından inceleyebilir ve fikir edinebilirsiniz.

1000 Parça Puzzle Etkinlik Önerileri

1000 Parça Puzzle Etkinlik Önerileri

Yetişkinler ve çocuklar tarafından oldukça rağbet gören ve eğlenceli bir oyun 1000’lik seçeneği ile müşterilerin beğenisine sunulur. Yapbozu sadece eğlenmek ve vakit geçirmek için değil, çocuklarınıza eğitim amacıyla da tercih edebilirsiniz. Örneğin resmi bayramlarda çocuğunuzla bitirdiğiniz 1000 parça puzzle Atatürk resmi çıktığında, ona günün anlam ve önemini anlatan hoş ve akılda kalıcı bir etkinlik yaptırmış olursunuz. Çocuğunuzla beraber genel kültürü geliştirmek, ülkemizdeki şehirlerin yerlerini öğretmek için 1000 parça puzzle Türkiye haritasını tamamlayabilirsiniz. Böylelikle bölümler birleştikçe hangi şehirlerin komşu olduğunu, hangi şehirlerin hangi bölgeye ait olduğunu unutulmaz bir şekilde öğretmeniz mümkündür. Birlikte keyifli zaman geçirmek, beraber yeni bilgiler öğrenmek amacıyla kullanacağınız bu oyun sayesinde, onu aynı zamanda araştırma ve keşfetmeye yönlendirebilirsiniz. Bir başka kazanım ise tarihi yapıları öğretmek olabilir. Türkiye’de veya yabancı ülkelerde bulunan ve dünyaca bilinen tarihi yapıları bilmek, genel kültürü geliştirmek, farkındalık sahibi bireyler olmak için pozitif bir adımdır. Eiffel, Pisa Kulesi ve Galata Kulesi 1000’li yapboz sayesinde etkili bir öğrenme gerçekleştirebilirsiniz. Olağanüstü büyüleyici güzellikteki bir doğa olayı olan Kuzey Işıklarını da Kuzey Işıkları 1000’lik puzzle ile anlatabilirsiniz. Sadece miniklere eğitim verme amacıyla değil, kendi zevkleriniz ve beğenileriniz doğrultusunda Atatürk, ülke haritası, tarihi yapılar temalı yapbozlara sahip olabilirsiniz. Sadece ülkerlerin değil 1000 parça puzzle dünya haritası da üretilip satışa sunulur. Uzun uğraşlar sonucu bitirdiğiniz yapbozu ister 1000 parça puzzle çerçevesi kullanarak ölümsüzleştirebilir, isterseniz bozup başka zamanlarda tekrar yapmak için kendi kutusunda saklayabilirsiniz. Ayrıca alışılmışın dışına çıkmayı sevenler için 3D 1000 parça puzzle ürünlerimiz de bulunur. farklı modellerde çok sevilen ürünler arasında yerini tutar. Alıştığınız zaman hobiden tutkuya çevrilebilen bu oyun her yaş için farklı faydaları olan bir aktivitedir. Bu oyunun tutkunları için vakit geçirmekten öte vazgeçilmez bir faaliyet haline geldiği bilinir. Siz de eğlenirken öğretmek, milli değerleri, doğa güzelliklerini anlatmak için tablo edinebilirsiniz. En avantajlı yönleriyle neon 1000 parçalı puzzle sizin için Trendyol'dadır. Dilediğiniz zaman Trendyol üzerinden sipariş oluşturabilir ve satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Her Zevke Hitap Eden 1000 Parça Puzzle

Her Zevke Hitap Eden 1000 Parça Puzzle

Keyifli zamanların baş kahramanı olan yapbozların, yaş grubu farketmeksizin birçok bilinmeyen faydası vardır. Tane sayısı bakımından ideal zorluğa sahip olan 1000’lik ürün, hem problem çözme becerilerini hem de konsantrasyonu geliştirir. Üretkenliği olumlu yönde etkiler, ailenizle veya arkadaşlarınızla beraber oynadığınızda sosyal becerilerin gelişmesine de katkı sağlar. Miniklerle beraber uğraştığınızda ise onların akıl yürütme, odaklanma gücü ve yaratıcı yeteneklerini artırırken, motor becerilerini geliştirir. Her zevke hitap eden birçok ürün tüm yararlarıyla beğenilere sunulur. Taraftarlar için özel olarak tasarlanan yapbozlar onların gönlünü fethedebilir. Fenerbahçe 1000’lik gibi diğer takımların da ürünlerini bulabilirsiniz. Doğayı hisseden, doğal güzellikleri sevenler için uygun olan kurt, çiçek gibi ürünlerle içinizi ferahlatacak, sizi dinlendirecek aktiviteler yapmanız mümkündür. Son zamanlarda kıyafet, çanta, defter, tablo gibi çok geniş bir alanda popüler olan uzay temasını da uzay puzzle ile evinize getirebilirsiniz. Her zaman gizemi ve eşsiz renkteki gezegenleri, yıldızlarıyla merak uyandıran uzay resimli yapbozu bitirdikten sonra havalı bir tablo olarak duvara asabilirsiniz. Denize, denizciliğe ilgisi olanlar puzzle gemi tercih ederek göz doldurucu bir seçim yapabilirler. Klasik veya yeni nesil araç tutkunlarını cezbedecek 1000 parça puzzle araba modelleri ise gözde olmaya adaydır. Size en uygun, özel zevklerinize, ilgi duyduğunuz alanlara yönelik yüzlerce farklı model 1000'lik yapbozu bulabileceğiniz Trendyol sayfalarına göz atabilirsiniz. Beklentilerinizi ve isteklerinizi belirleyerek tercihinizi daha doğru biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte ürünü tamamlayarak keyifli anlar geçirebilir, yaşam kalitenizi artırabilirsiniz.

Size Özel 1000 Parça Puzzle Seçenekleri

Size Özel 1000 Parça Puzzle Seçenekleri

Büyük bir sabır ve emek eşliğinde tamamlanan yapboz sonucunun nasıl olduğu kullananlar için önemlidir. Tarih, sanat, mimari, doğa, kültürel değerler ve daha birçok farklı tema içeren yapboz modelleri arasında kendinize uygun birini bulamadıysanız ya da daha özel bir şeyler istiyorsanız size özel hazırlanan puzzle çeşitleri 1000 parça sahip olmayı düşünebilirsiniz. Kişiye özel 1000’lik ürün imkanı sayesinde aklınızdaki resmi veya temayı yapboz formuna dönüştürebilirsiniz. Kişiye özel yapboz, kendinize ve sevdiklerinize yapabileceğiniz orijinal fikirli bir jest olabilir. Sizin isteğiniz doğrultusunda şekillenen yapbozda anlam ifade eden özel fotoğraflar ve başka görseller tercih edebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi sayesinde renk, boyut, mesaj ve tarz gibi çok yönden her kitleye hitap edebilecek bir ürün mutlaka vardır. Özel üretim olmasa da daha hazır biçimde satılan bireysel ve manevi temalı ürünler için 1000 parça dini puzzle modellerine göz atabilirsiniz. Elde edilecek olan görselin güzelliği ve dikkat çekici olması motivasyonu artırır ve heyecanı taze tutar. Oyunu daha merak uyandırıcı hale getirir. Dolayısı ile seçim yaparken 1000 parça resimli puzzle ürünleri arasında görsel bakımdan en cezbedici olanlara yönelmelisiniz. Toplamda 1000 ayrı bölümü doğru eşleşmelerle bir araya getirmek söylendiği kadar basit olmadığı gibi kendinizi kaptırdığınızda zaman nasıl bittiğini anlamayacak kadar çabuk geçer. Olağanüstü bir dikkat gerektiren oyun sayesinde vaktin nasıl geçtiğini anlamamanız normaldir. Hassas ve kaliteli materyaller ile üretilen yapboz, sonucunda profesyonel ve gerçekçi bir duruşla mutluluk verir. Baskı kalitesindeki yüksek performans sayesinde özel yaşam alanlarınızda muhteşem birer tablo olarak muhafaza edebilirsiniz. Siz de uğraş verip tamamladığınız kişiye özel yapbozu gerekli malzemelerle tablo gibi kullanabilirsiniz. Bu aşamada ihtiyaç duyacağınız tüm malzemeleri Trendyol sayfalarında bulabilirsiniz.

Çeşitli Avantajlarıyla 1000 Parça Puzzle Fiyatları

Çeşitli Avantajlarıyla 1000 Parça Puzzle Fiyatları

Ürün çeşitliliği sayesinde zengin bir yelpazede karşınıza çıkan 1000 parça puzzle fiyatı en çok merak edilen konulardan biridir. Her biri ayrı ayrı özel tema ve tasarımlara sahip yapboz fiyatlarını etkileyen bazı detaylar vardır. Bunlardan ilki ürünün boyutuna ve materyaline bağlı maliyet sayılabilir. Yapboz parça sayısı sabit olsa da 1000’lik yapboz ölçüleri farklı boyutlara sahiptir ve kullanılan materyalin boyutu ve kalitesi değişiklik gösterebilir. Dolayısı ile arada maliyete bağlı fiyat farkı görülme ihtimali de vardır. Bir diğer detay ise kullanılan dijital baskı yöntemi olabilir. Baskı yöntemine bağlı olarak maliyette olabilecek değişimler fiyatlara yansıyabilir. Klasik karton materyalli yapboz yerine üretilen 1000 parça ahşap puzzle fiyatları da sıradan yapboz çeşitlerine göre daha farklı bir fiyatlandırmaya sahiptir. Üründe kullanılan ahşabın, kartona nazaran daha maliyetli bir materyal olması fiyat üzerinde değişikliğe yol açabilir. Materyal, boyut, baskı yöntemi gibi farklı nedenlerin de sebep olabileceği fiyat farkı konusunda en uygun ve en avantajlı ürünlere Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. 2’li 1000’lik ürünün kutu içeriğinde 2 farklı yapboz içermesi sebebiyle tekli 1000’lik ürünlere göre farklı fiyatlandırılması olağan bir durumdur. Fiyatlardaki farklar sizlere 1000 parça puzzle uygun fiyata en verimli ürünleri sunmak adına makul materyaller seçilmesi sonucunda oluşur. Tercih edeceğiniz ürün hangisi olursa olsun amaç az maliyetle yüksek performanslı ürünleri müşterilere ulaştırmaktır. Yapboz fiyatlarında ürünün teması veya rengi belirleyici değildir. Trendyol’un en avantajlı fiyatlarıyla ve 1000 parça puzzle indirimlerinin sizlere sunduğu yapboz modelleri arasında siz de aradığınız ürünü bulabilirsiniz. Dilerseniz daha kolay karar verebilmek ve fikir edinmek için ürünü deneyimleyen müşterilerin yaptığı memnuniyet dolu yorumları inceleyerek seçiminizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

1000 Parça Puzzle Nasıl Yapılır?

1000 parça puzzle öncelikle kendinizi nasıl rahat hissettiğinizi belirlemelisiniz. Bir müzik eşliğinde ya da tamamen sessiz ortam belirleyebilirsiniz. Stratejiyi uygulayabilmek ve parçaların tamamına hakim olmak için alanınızı geniş tutmanızda fayda vardır. Bunun için yardımcı ekipman olarak puzzle halı modellerinden faydalanabilirsiniz. İlk etapta renkleri ve dokuları ayırarak işe başlayabilirsiniz. Bu noktada kenarları oluşturmak da cazip bir stratejidir. Bazı resimlerde belli nesneler vardır. Hem renkler hem de desenler aracılığı ile bu ayrım yapılabilir. Puzzle yaparken molalar vermek de son derece önemlidir. Bu sayede farklı bir alana odaklanarak kafanızı dağıtıp motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz. Birbiriyle uyumlu olan parçalar sizi doğru sonuca ulaştırır.

1000 Parça Puzzle Kaç CM'dir?

1000 parça puzzle standart şekilde 66 cm x 48 cm olarak satılır. 66 x 48 ölçülerinde farklı markaların yüzlerce puzzle modellerinden tercihler yapılabilir. Random kesim modellerde bu ölçülerde farklılıklar olabilir. Bu farklılık; yaklaşık 1 ya da 1,5 cm değişiklik olarak karşınıza çıkar. 1000 parçalık bir puzzle, 25 parça kısa kenar ve 40 parça uzun kenar olarak da ölçülebilir. Bu da toplamda 126 kenar parçası demektir. Ölçüler yalnızca dikdörtgen olmayabilir. Kare gibi farklı geometrik şekillerde 1000'li puzzle da satın alınabilir. Panaromik 1000'li puzzle modeller, bitmiş haliyle 96 cm x 34 cm olarak ölçülür. Her markanın kataloğunda 1000 parça puzzle modelleri mevcuttur.

1000 Parça Puzzle Nereden Alabilirim?

Stres atmak, boş zamanı değerlendirmek ya da eğlenme amaçlı tercih edilen 1000 parça puzzle çeşitleri; birbirinden farklı model ve markalar öncüğünde Trendyol'da yer alır. Bir yandan hafıza egzersizi yapmanız destekleyen puzzle, diğer taraftan da keşfetmenin heyecanı sunar. Sanal oyun ortamlarından uzak kalmak ve zekayı somut geliştirmek isteyenler 1000 parça puzzle çeşitlerinden faydalanabilirler. Doğa manzaralı ya da sinema filmlerinin kesitlerinin resmedildiği modellerin yanı sıra hayvan figürleri, çiçek, sokak ve bilinen köprülerin yer aldığı şehir resimleri dahi vardır. Birbirinden farklı konuların yer aldığı modelleri Trendyol'dan satın alabilirsiniz. Bu noktada ürünleri inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Birbirinden farklı tasarımlarda hazırlanan 1000 parçalı puzzle modellerinden beğendiğiniz seçeneği kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.