Harman Kardon Speaker Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlör

12.627 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.863,51 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.999 TL

Ürün Bilgileri

Harman Kardon Speaker Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mertel Satıcı Ünvanı: BURCU AKDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9290349048
    Bu ürün Mertel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlör

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dinleme Süresi 5-10 Saat
Geri Bildirim Ver

Harman Kardon Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlör

Kablosuz olduğu için oldukça kullanışlı olan Harman Kardon Aura Studio 3, kablo sınırlaması olmaksızın dilediğiniz ses kaynağından müzik çalmanıza olanak sağlar. Hafif ve kompakt tasarımı sayesinde kolayca taşınabilir vesize istediğiniz yerde müzik dinleme özgürlüğü sunar. Minimal bir tasarıma sahip Harman Kardon Aura Studio 3, çantalarda da kolayca taşınabildiği için oldukça işlevseldir. Yüksek Subwoofer özelliği sayesinde dinamik sesin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Bluetooth sürüm: 4.2, Destek: A2DP 1.3, AVRCP 1.6 , Transdüserler: Orta-yüksek aralık, Güç: 2 x 15W RMS + 1 x 100W RMS, Frekans aralığı: 45Hz - 20KHz (-6dB)
  • Sinyal Gürültü Oranı: 15W'da 80dB (Orta-yüksek aralık); 100W'da 80 dB (Subwoofer), Güç kaynağı: 100-240V - 50 / 60Hz, Bluetooth verici gücü: 0 - 9dBm
  • Bluetooth verici frekans aralığı: 2.402 - 2.480GHz, Ağırlık: 3,4 kg
  • </ul

    Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlörün Ses Kalitesi Nasıldır?

    Harman Kardon Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlör

    İkonik görünümü ve yüksek performans ile göz dolduran Harman Kardon Aura Studio 3, kubbeli tasarımı sayesinde sesi 360 derece açı ile odanın tümüne iletilir. Hoparlörü kullanarak kalabalık ortamlarda, arkadaşlarınızla birlikteyken de rahatça müzik dinleyebilirsiniz. Ses performansıyla ön plana çıkan ürün, 360 derecelik açı ile dönerek ortamın tamamına sesi iletir ve hoparlöre uzak mesafelerden bile müzik dinleme imkânı sunar. Harman Kardon Aura Studio 3’ün zarif aydınlatma efekti ile odanızda huzurlu ve sakin bir ortam oluşturur. Siyah rengin asaletini üzerinde taşıyan Harman Kardon Aura Studio 3, minimum yer kaplama özelliği ve zarif şekli ile dekorasyonunuza uyum sağlar. Cihazın ikonik ve zamansız tasarımı ile modunuzu yükseltebilir, dinamik bir görsel deneyim yaşayabilirsiniz.

    Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlörün Garanti Süresi Ne Kadar?

    Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlörün Garanti Süresi Ne Kadar?

    Son derece hassas yapıda olan teknolojik aletler, garanti belgeleri ile birlikte satışa sunulmaktadır. Garanti süresi boyunca cihazın bozulması veya bir hasar görmesi durumunda kullanıcı, satıcı firmanın teknik servisine başvurarak gerekli olan hizmeti alabilir.

    Harman Kardon Aura Studio 3 da kaliteli ve sağlam malzemeden yapılmış olsa da cihazda sert bir darbe sonucu bir hasar meydana gelebilir. Harman Kardon Aura Studio 3 bluetooth hoparlör HK.HKAURAS3BLKEU  de size 2 yıl garanti belgesi ile gönderilecektir. Cihazı aldığınız tarihten itibaren 2 yıl süresince ürün ile alakal herhangi bir teknik arıza yaşadığınızda teknik servise başvurabilirsiniz.

    Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlör Uygun Fiyatlı mıdır?

    Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlör Uygun Fiyatlı mıdır?

    Harman Kardon Aura Studio 3, sahip olduğu teknik özellikler ve tasarımının yanı sıra kullanışlı oluşu ve işlevsel kullanımı ile de dikkat çekmektedir. Yer kaplamayan kompakt ve  minimal tasarımı ile Harman Kardon Aura Studio 3, her yere sığar ve kolayca taşımanıza olanak sağlar. 3,4 kg ağırlığında olan hoparlörü çantanıza atarak seyahatlerde yanınızda götürebilir, hoparlörün keyifli akşamlarınıza eşlik etmesini sağlayabilirsiniz. Zamansız, ikonik tasarımı, 360 derece dönen olağanüstü ses efekti ve işlevsel özellikleri ile rakipleri arasında öne geçmektedir. Tüm bu özellikleri göz önüne alındığında Harman kardon Aura Studio fiyat olarak çok uygun olduğu görülmektedir. Cihazı Trendyol sitesinden çok daha uygun fiyatlar ile satın almanız mümkündür. Dilerseniz sitedeki  Aura Studio 3 Bluetooth Hoparlör yorumlarıyla ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.  Harman Kardon Aura Studio 3’ü  sipariş ederek, Trendyol’un avantajlı dünyasıyla tanışabilir ve cihaza çok daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.