İNOA 7.1 Numara Kumral Küllü 60 ml Saç Boyası

400 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İNOA 7.1 Numara Kumral Küllü 60 ml Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saç Terapisi Satıcı Ünvanı: SANTORA KUAFÖR KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744109259500001 Vergi Kimlik Numarası: 7441092595
    Bu ürün Saç Terapisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boya karışımını yıkanmamış saça uygulayın:Boyayı dip boyası işlemleri için sadece diplere, normal boyama için diplerden başlayarak uçlara doğru tüm saça uygulayın
  • Boyayı saç yapısına göre ortalama 35 dakika bekletin, belirtilen bekleme süresi dolunca durulama suyu berraklaşana kadar ılık ve bol suyla yıkayın
  • Yıkama sonrası boyalı saçlar için geliştirilen ınoa post şampuan ile saçları yıkayıp, durulayın
  • Saç renginin kalıcılığını artırmak için uygun bir saç kremi ile saçı sabitleyin

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Turuncu
  • Özellik Amonyaksız
  • İçerik Oksidansız
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

İnoa 7.1 Numara Kumral Küllü 60 ml Saç Boyası Loreal

Saç boyaları, tercihe göre farklı sebeplerden dolayı saç tellerine uygulanan ürünlerdir. Özel kimyasal içeriğiyle saç liflerine tutunan formüllerdir. Inoa marka ürün, yüksek kalıcılığa sahiptir. Bu sayede yıkandığında, fön çekildiğinde veya kurulama esnasında çıkmaz. Dip boyası işleminde sadece diplere, normal boyamada ise diplerden başlanılıp uç kısımlara doğru uygulanır. Genelde saç rengini değiştirmek, farklı tonlar elde etmek veya beyazlamış olan tellere istenilen rengi vermek için kullanılan ürün, krem formundadır. Bu sayede uygulama sonrası saçlarınıza yumuşaklık hissi verir. Loreal markalı bu boya, yağ bazlı iletim teknolojisiyle yoğun renklendirme sağlarken, saçların zarar görmesini engelleyecek şekilde üretilir. Inoa 7.1 numara kumral küllü 60 ml saç boyası loreal-ın-oa781390246488 kodlu ürünle ışıltılı bir renk tonu sağlayabilirsiniz.

  • Amonyaksız içerik
  • Canlı renk
  • Uzun süren kalıcılık

Inoa 7.1 Numara Kumral Küllü 60 ml Saç Boyası Kullanımı

Inoa 7.1 Numara Kumral Küllü 60 ml Saç Boyası Kullanımı

Müdahale gerektirmeden hızlıca emülsiyon haline gelebilen Inoa 7.1 numara kumral küllü 60 ml saç boyası, keskin ve ışıltılı yoğun bir renk sağlar. Kutu içeriği, boya karışımı için gereken oksidanı içermez. Oksidan, uygulama yapabilmek için gereklidir, ayrıca satın alabilirsiniz. Amonyaksız içeriğiyle telleri canlandıran ve belirginleştiren Inoa 7.1 saç boyası, sadece saç boyama uygulaması için üretilir. Sakal, kirpik, kaş veya başka bir boyama için uygun değildir. Bütün boyama uygulamaları iyi bir sonuç alabilmek adına kuru saça yapılır. Dip boyası yapılacağı zaman sadece diplere, bütün bir işlem gerçekleşeceğinde ise diplerden uçlara doğru olacak şekilde boyanır. Boya, tellerin kalınlık yapısına göre ortalama 40 dakika bekletilir. Önerilen bekleme süresi dolduğunda saçlarınızı yıkama suyu berrak olana kadar ılık ve bol suyla yıkayabilirsiniz.

7.1 Numara Kumral Küllü 60 ml Saç Boyası Loreal Avantajları

7.1 Numara Kumral Küllü 60 ml Saç Boyası Loreal Avantajları

Inoa 7.1 numara kumral küllü 60 ml saç boyası fiyatları, ürünün bütün özellikleri göze alınarak belirlenir. Ürün, %60 yağ oranıyla 6 haftaya kadar yoğun nemlendirme sağlar. Müşterisine zengin renk sonucu avantajı oluşturarak dipten uca bütünlük sağlayan Inoa 7.1 numara kumral küllü 60 ml saç boyası yorumları, ağırlıklı olarak olumlu yöndedir. Yeni Inoa ODS 2 teknolojisine sahiptir. İçerisinde kullanılan yağ bazlı iletim sistemi sayesinde kaliteli, yoğun pigmentli parlak renkler elde edilir. Loreal Inoa deneyimi, ürün içeriğinde amonyak bulunmaması sebebiyle kokusuzdur ve saç derinize bakım yaparak rahatlama sağlar. Boya uygulaması esnasında saç tellerinin zarar görmemesi için alanında uzman olan dermatologlar tarafından test edilir. Siz de canlı, etkileyici, çarpıcı ve ışıltılı bir renk için bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Inoa 7.1 Numara Kumral Küllü 60 ml Saç Boyası Kullananlar

Inoa 7.1 Numara Kumral Küllü 60 ml Saç Boyası Kullananlar

Inoa 7.1 numara kumral küllü 60 ml saç boyası, müşterilerine amonyaksız içeriği ve ODS 2 teknolojisi sayesinde kişiselleştirilmiş bir görünüm sağlar. Ürün, dipten uca renk bütünlüğü oluşturmasının yanı sıra tamamen zararsız bir içeriğe sahiptir. Loreal marka Inoa 7.1 numara kumral küllü 60 ml boya, zengin renk pigmenti, uygulama kolaylığı ve kokusuz içeriğiyle müşterileri tarafından olumlu geri dönüşler alır. Kalıcı özelliği sayesinde tarama, durulama veya yıkama gibi işlemlerde çıkmaz. Işıltılı, oldukça belirgin ve kesin renkler sağlayan özellikleriyle Inoa 7.1 numara kumral küllü 60 ml saç boyası kullananlar, ürünün içeriği sayesinde karşılaşabilecekleri zararlardan korunmuş olur. Uygulama yapıldıktan sonra saç tellerine 6 hafta boyunca yoğun nemlilik sağlayacak şekilde imal edilen bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.