Kaan Cp 26 S3 7 Hp 3+1 D.şanzuman 650x8 Tek Farlı 10.1221

29.900 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kaan Cp 26 S3 7 Hp 3+1 D.şanzuman 650x8 Tek Farlı 10.1221

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZİRVE MOTOR Satıcı Ünvanı: FİGEN GÜRPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4470181636
    Bu ürün ZİRVE MOTOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAAN CP 26 S3 7 HP 3+1 D.ŞANZUMAN 650X8 TEK FARLI MODEL:KAAN 26-S3 GÜÇ:7 HP VİTES: 3 İLERİ 1 GERİ YAKIT:BENZİNLİ TÜM EKİPMANLARIYLA TESLİMAT. TARIM DİYARI/BARTIN Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
  • Beygir Gücü 6-10 hp
  • Vites Tipi 3 ileri 1 geri
  • Çalıştırma Şekli İpli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pulluk Dahil Değil
Geri Bildirim Ver

Kaan Cp 26 S3 7 Hp 3+1 D.şanzuman 650x8 Tek Farlı

Tarım alanında kullanılan makine ve aletler pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır. Genel olarak kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen aletler arasında yer alan çapa makineleri özellikleri, tasarımları ve modelleri ile değişiklik gösterebildiği gibi motor teknolojileri olarak da çeşitliliğe sahiptir. Çapa makineler içten yanmalı motorlara sahip olarak üretilen makineler olarak bilinmektedir. Tasarımlarına göre dört tekerlekli, iki veya üç tekerlekli olarak üretilebilen ürünler aynı zamanda motor özelliklerine göre de benzinli veya dizel motorlara sahip olabilmektedir. Kaan 53-s 7 HP dizel çapa makinesi kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören modeller arasında yer almaktadır. İki tekerlekli olan modeller dizel motorlara sahip olması nedeniyle de dikkat çekmektedir. Benzinli motorlara kıyasla daha az yakıt ile daha fazla mesafe kat edebilmektedir. Öte yandan fiyatları ile de dikkat çeken tek kişilik rahat kullanımları nedeniyle de tarımla uğraşan kişilerin tercihlerindendir.

  • Ergonomik kullanım
  • Dizel motor
  • Değişken fiyatlar

Kaan Tarihçe ve Tarım Makineleri

Kaan Tarihçe ve Tarım Makineleri

1955 tarihinde Türkiye’de kurulan Kaan, üretimlerini çiftçilere özel olarak yapması nedeniyle adından söz ettiren markalardan bir tanesidir. Zaman içerisinde çiftçilerin ihtiyaç duydukları çok sayıda alet, makine ve cihazın üretimini yapan Kaan markası üretimlerine ek olarak satış ve dağıtımları da direkt olarak firma adına yapmaktadır. 65 yıllık deneyim ve AR-GE çalışmaları sayesinde Türkiye’nin büyük üretici ve tedarikçilerinden bir tanesi haline gelmiştir. Üretimlerinde teknolojik gelişmeleri ve ergonomiyi ön planda tutan marka kullanıcılarının kısa sürede en fazla verimi alabilmeleri için motor tekniklerine de özel olarak dikkat etmektedir. Satışlarına Türkiye’ye ek olarak başta Avrupa ülkeleri olmak üzere çok sayıda ülkeye ürün gönderimi yapılabilmektedir. Kaan 26 s dizel şanzımanlı çapa makinası çiftçilerin sıklıkla tercih ettiği gerek tasarımları ile gerekse özellikleri ile dikkat çeken makinelerden bir tanesidir. Kaan 26-s 7 HP benzinli çapa makinesi modellerine de sahip olan marka son dönemlerde dizel motorların üretimlerine yoğunlaşmaktadır.

Kaan Cp 26 S3 7 Hp 3+1 D.Şanzman 650x8 Tek Farlı

Kaan Cp 26 S3 7 Hp 3+1 D.Şanzuman 650x8 Tek Farlı

Kaan cp 26 s3 7 HP 3+1 d.şanzuman 650x8 tek farlı modeller arasında bulunmaktadır. Farı sayesinde güneşin olmadığı gece saatlerinde de rahatlıkla kullanılabilen cihaz tek kişi tarafından kullanılabilmesi nedeniyle de rahatlık sağlamaktadır. Üretimlerinde dizel motorların tercih edilmesi yakıt tasarrufu konusunda önemli avantajlara sahip olurken kullanılan toprağın cinsine ve kullanımına göre 3 vitesli olarak üretilmektedir. Kaan 26 s çapa 4 zamanlı 7 HP büyük şanzıman 3 ileri ve 1 geri vitese sahip olan cihaz çiftçilere ergonomik bir kullanım vadetmektedir. Motor olarak 7 HP güve sahip olan makine kendi içerisinde farklı tasarım ve modellere de ev sahipliği yapmaktadır. Açık bir tasarıma sahip olan motor bu sayede arıza veya sorunlarda rahatlıkla tamir edilerek kullanıma hazır hale getirilebilmektedir.

Kaan Cp 26 S3 7 Hp 3+1 D.Şanzuman 650x8 Tek Farlı Yorumları

Kaan Cp 26 S3 7 Hp 3+1 D.Şanzuman 650x8 Tek Farlı Yorumları

kaan cp 26 s3 7 hp 3+1 d.şanzuman 650x8 tek farlı yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Yapılan yorumlar kendi aralarında değişiklik gösterebilmesine karşın ürünün özeliklerine göre sıklıkla değerlendirme bulunabilir. Yapılan yorumlar genel olarak kullanım, özellikler, tasarım ve diğer teknik detaylar olmak üzere değişiklik gösterirken kullanıcı deneyimleri ve fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Kaan cp 26 s3 7 hp 3+1 d.şanzuman 650x8 tek farlı içeriği makinenin çalışması ve hareket etmesi için gerekli olan tüm ekipmanlara sahip olarak satışa sunulmaktadır. Değişken fiyatlara sahip olan cihaz indirim ve kampanyaları ile de dikkat çekebilmektedir. Trendyol'da yer alan 10.1221 KAAN CP 26 S3 7HP 3+1 kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.