King Krs 360 Sebastian Robot Süpürge

2.305 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

King Krs 360 Sebastian Robot Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cenur Elektronik CEM KARAMAN Satıcı Ünvanı: CEM KARAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3044838530800001 Vergi Kimlik Numarası: 5170257415
    Bu ürün Cenur Elektronik CEM KARAMAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2200 pA güçlü emiş gücü 180 ml su tankı kapasitesi Şarj süresi 5-6 saat Çalışma süresi 120-140 dk. Güçlü lityum batarya 150m² ‘ye kadar erişebilir temizleme 58 dB ultra sessiz çalışma 5.7 cm ultra ince tasarım Gelişmiş haritalama teknolojisi Islak-kuru temizleme Çarpışma ve düşme önleyici sensörler Güçlü tekerlekler yükseklik sensörü Otomatik şarj Türkçe uygulama ve türkçe sesli uyarı KİNGHOME App ile turbo emiş gücü modu Temizlik modları: Kenar, nokta,program Kumanda ile kontrol

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 51 Dba - 60 Dba
  • Güç (Watt) 2200 W
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Kamera (VSLAM + SLAM)
  • Şarjlı Kullanım Süresi 2-3 Saat
  • Çalışma Modu Sayısı 3+
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 2 cm
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
Geri Bildirim Ver

King KRS 360 Sebastian Pembe Robot Süpürge

Akıllı süpürgeler, evinizin hijyenik kalmasına yardımcı olur. Son teknolojiyle tasarlanan King KRS 360 Sebastian pembe robot süpürge, pratik fonksiyonlarıyla ön plana çıkar. Ürün, yapay zeka teknolojisiyle çalışır. Fiziksel herhangi bir temas gerektirmeden üstün bir performans sergileyen bu akıllı süpürge, ayarlanabilir özellikleriyle zamandan tasarruf sağlar. Cihaz, güçlü motoru sayesinde kirleri ve tozları tek hamlede haznesine çeker. 5.7 cm kalınlığıyla koltuk ve yatak altını kolayca temizleyebilen robot süpürge, gelişmiş navigasyonu sayesinde herhangi bir eşyaya çarpmaz. Dayanıklı materyaller kullanılarak üretilen cihaz, sağlam tekerlekleriyle halının üzerinde de kolayca hareket eder. 360 Sebastian robot süpürge, kullanıldığı moda bağlı olarak 50 – 60 dB seviyesinde ses çıkarır. Bu nedenle ürün, günün her saati rahatlıkla kullanılabilir.

  • Motor Gücü: 2200 W
  • Ses Seviyesi: 50 - 60 dB
  • Renk: Pembe

King KRS 360 Sebastian Robot Süpürgenin Özellikleri Neler?

King KRS 360 Sebastian Robot Süpürgenin Özellikleri Neler?

King KRS 360 Sebastian pembe robot süpürge, silme ve süpürme özelliklerine sahiptir. Akıllı cihaz, ıslak ve kuru hijyen işlemlerini her cinsten yüzeye uygular ve 2200 pA emiş gücüyle tozlu zeminleri tek hamlede temizler. Saç teli ve yemek kırıntısı gibi kalıntılara geçit vermeyerek üstün bir performans sergileyen cihaz, 180 ml kapasiteli bir su tankına sahiptir. Elektrikli süpürgeden fazlasını vadeden KRS 360 Sebastian pembe robot süpürge, silme işlemlerinde de oldukça yardımcıdır. Ürün, parmak izi gibi lekeleri tek hamlede kolayca çıkarır. Son derece pratik bir kullanıma sahip olan bu süpürge, Türkçe ses desteği sayesinde yabancı dil bilmeyen kişiler tarafından da kullanılabilir. Ayrıca kilit ve güvenlik fonksiyonları sayesinde çocuklu aileler tarafından da sıkça tercih edilir.

King Sebastian Robot Süpürge Hangi Yüzeylere Uygundur?

King Sebastian Robot Süpürge Hangi Yüzeylere Uygundur?

360 Sebastian robot süpürge, farklı yüzeylere kolaylıkla uyum sağlar. Ürün, 2000 W kapasiteli motor gücüyle pamuklu halılarda bile etkili performans gösterir. King Home uygulaması üzerinden cihazın turbo emiş gücü aktif edilebilir. Bu sayede kıl ve tüy gibi temizlenmesi zor olan maddeler bile kolaylıkla temizlenir. Gelişmiş haritalama özelliği sayesinde tüm evi tarama kapasitesine sahip olan cihaz, halı gibi zeminlere takılmadan çalışmayı sürdürür. Dolayısıyla halıdan fayans zemine inerken ürünün modlarında herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek kalmaz. Ürün, güçlü tekerlekler ve yükseklik sensörü sayesinde banyo eşikleri gibi engelleri kolayca aşarak kesintisiz bir temizlik imkânı sunar. Cihaz, şarj bitince yuvasına girer. Yaklaşık 5-6 saat güç adaptörüne takılı kalarak tam dolum sağlayan robot süpürge, lityum pili sayesinde uzun süreli kullanımlar için uygundur.

King KRS 360 Sebastian Robot Süpürge Her Yere Ulaşır mı?

King KRS 360 Sebastian Robot Süpürge Her Yere Ulaşır mı?

King KRS 360 Sebastian pembe robot süpürge, gelişmiş haritalama teknolojisi sayesinde kusursuza yakın bir temizlik deneyimi sunar. 150 m2'ye kadar erişebildiği yol bulma teknolojisi sayesinde cihaz, tüm evi zorlanmadan süpürür. Kenar ve nokta temizlik programlarıyla zorlu bölgelerde bile maksimum hijyen sağlayan bu teknolojik alet, çarpma ve düşme önleyici sensörlerle sahiptir. Böylece ev eşyaları ve kapıların yerini belirleyerek darbeleri engeller. Bu akıllı süpürge, zahmetsiz ve kesintisiz bir temizlik deneyimi için özel olarak tasarlanır. Ürün, uzaktan kumanda yardımıyla kolayca çalıştırılabileceği gibi mobil uygulama üzerinden de yönetilebilir. Dilerseniz King KRS 360 Sebastian pembe robot süpürge yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.