KORKMAZ Orbit Maxi Çaydanlık Takımı A071

1.600 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Orbit Maxi Çaydanlık Takımı A071

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mega Çarşı Satıcı Ünvanı: MEHMET MAHKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2371156331200015 Vergi Kimlik Numarası: 6100048112
    Bu ürün Mega Çarşı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orbit Maxi Çaydanlık Takımı A071 Kapasite: 2.0 lt , 1.1lt 18/10 Cr-Ni Paslanmaz Çelik. Üç kat kapsül taban. 140mm geniş taban yüzeyi. Estetik özel küre form. Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler. Ergonomik ve el yakmayan siyah renkli bakalit saplar. Yüksek derecede temperlenmiş kırılmaya dayanıklı özel tasarlanmış transparan cam kapaklar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Set 3'lü
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Orbit Maxi Çaydanlık Takımı

Sabah kahvaltıları başta olmak üzere, gün içerisinde herhangi bir vakitte keyifle tüketilen çayın lezzetli olabilmesi için demlenmesi için ihtiyaç duyulan çaydanlığın kaliteli olması gerekir. Bu nedenle çaydanlık takımı seçimi büyük önem taşır. Korkmaz, bu alanda başarısıyla öncü isimlerden biridir. Sürekli olarak kendini yenileyen marka, kalitesinden hiçbir zaman ödün vermez. İhtiyaçlara yönelik farklı boyutlarda tasarımları bünyesinde barındırarak maksimum memnuniyet yaratır. Korkmaz Orbit maxi boy ürün, geniş aileler için oldukça idealdir. Demlik hacmi 1 litre ve alt hacmi ise 2 litre olan bu çaydanlık takımı, sıklıkla misafir ağırlayan kişiler için de kurtarıcı olur. Korkmaz Orbit maxi çaydanlık takımı özellikleri sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Geniş kapasitesi olduğundan tekrar tekrar çay demlemenize gerek kalmaz.

  • Geniş alan kapasitesi
  • Paslanmaz çelik tasarım
  • Dayanıklı ve sağlam yapı

Paslanmaz Çelikten Üretilen Korkmaz Ürünü

Paslanmaz Çelikten Üretilen Korkmaz Ürünü

Üretiminde kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde ürün, oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Sağlam yapısı ile darbelere karşı fazlasıyla dirençlidir. Kolayca kırılmayan ve bozulmayan dokusu ile müşterilerinin beğenisini kazanan ürünlerden biri olmayı başarır. Korkmaz markasının bünyesinde yer alan çaydanlık modelleri, istenilen performansı sergileyerek kullananları büyük ölçüde memnun eder. Paslanmaz çelikten üretildiği için uzun süre ilk günkü estetik görünümünü korur. Bu sayede sürekli olarak yenisini almanıza gerek kalmaz. Bu da tasarruf etmenize imkan tanır. Korkmaz Orbit maxi çaydanlık takımı gelişmiş özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çeker. Sapları bakalitten yapılır ve el yakmayan özelliğe sahiptir. Bu yönüyle konforlu ve pratik müşteri deneyimi sunar. Korkmaz Orbit maxi çaydanlık takımı A071 modeli, herkesin ilgisini çekerek piyasanın önde gelen ürünlerinden biri olur.

Şık Tasarıma Sahip Orbit Çaydanlık Takımları

Şık Tasarıma Sahip Orbit Çaydanlık Takımları

KORKMAZ Orbit ürünleri, üstün kalitesinin yanı sıra şık tasarımı ile adından sıkça söz ettirir. Hoş gözüken çaydanlık takımı, mutfağınızda güzel bir duruşa sahip olur. Ergonomik tasarımı ile çok fazla yer kaplamadan dolabınızın bir köşesinde muhafaza edilebilir özelliktedir. Parlak bir yapısı olduğundan müşteriler tarafından övgü toplar. Parlaklığını kaybetmeden uzun süre kullanım imkanı sunar ve her daim güzel bir duruş sergiler. Demliğin üstünde bulunan kapak, transparan bir şekilde tasarlanır. Kapağı cam malzemeden yapılır ancak kırılmaya karşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede çayınızın demlenip demlenmediğini anlamak için kapağı açmanıza gerek kalmaz. Kapsül tabanı ile eşit ısı iletkenliği sağlayan bir çaydanlık modeli olarak karşınıza çıkar. Kaliteli malzemesi sayesinde çayı içinde uzun süre sıcak tutmayı başarır. Böylece çay keyfinizi yarıda kesmek zorunda kalmazsınız.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Korkmaz Çaydanlık Takımı

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Korkmaz Çaydanlık Takımı

Markaya ve modele göre fiyatlarında değişiklikler görülen çaydanlık takımları, KORKMAZ bünyesinde kaliteli ama uygun fiyatlı olarak beğeninize sunulur. Benzersiz tasarımı ile ön plana çıkan ürün, alanında oldukça başarılı bir marka olan KORKMAZ’ın ayrıcalığını size yaşatır. KORKMAZ Orbit maxi çaydanlık takımı fiyatları, uygunluğu ile müşterilerinden övgü toplar. Her bütçeye uygun fiyatlara sahip olan ürün, geniş bir kitleye hitap eder. Fonksiyonel yapısıyla kullanım kolaylığı sağlayan ve pratik bir deneyim sunan takım, dayanıklı tasarımıyla da beğeni toplar. Uzun süre ilk günkü gibi kullanabileceğiniz ürün, bütçe dostudur. Yeniliğe ayak uyduran markanın bu ürünü, sevilerek kullanılır ve kullananlar tarafından sıklıkla tavsiye edilir. Trendyol’da KORKMAZ Orbit maxi çaydanlık takımı yorumlarını okuyarak diğer müşterilerin ürün değerlendirmelerini görebilir ve kararınızı verebilirsiniz. Dilediğiniz zaman siz de sipariş vererek markanın kalitesinden faydalanabilirsiniz.