Ktools Nostalgıe K344 Pikap Siyah - Bluetooth/dahili Hoparlörlü

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL

Ürün Bilgileri

Ktools Nostalgıe K344 Pikap Siyah - Bluetooth/dahili Hoparlörlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sizi zaman tünelinde yolculuğa çıkaracak ve ses deneyimi yaşatacak olan Nostalgie K344 vazgeçilmeziniz olacak. Cihazlarınızı bluetooth özelliği ile NOSTALGIE K344'e kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Digital seslerden sıkılmış olan insanlar için mükemmel düzeyde ses deneyimi yaşatacak olan bu nostalji plak çalar ile sevmiş olduğunuz sanatçıların plaklarını dinlemenin tadını çıkartın. Fonksiyonel tuşları ile kolaylıkla müziğin sesini kısıp açabilir dinlediğiniz müzikleri ileri geri alabilir ve başlatıp durdurabilirsiniz. 2 adet sağ ve sol yan yüzeyinde bulunan hoparlör ile sesi sizi kendine hayran bırakacak. Arka kısmında bulunan Aux çıkışları sayesinde aux bağlantısı da sağlaya bilirsiniz.. Bluetooth Bağlantısı ile telefonunda bulunan müzikleri rahatlıkla dinleyebilir, arka yüzünde bulunan Rca ses bağlantı sistemine harici hoparlör bağlayarak daha mükemmel bir sese ulaşabilirsiniz. 33/45 devir plakları çalar.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kablosuz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ktools Pikap Nostalgie K344 Siyah Çanta

Müzik dinlemek, kişilerin ruh sağlığını olumlu yönde etkileyen aktiviteler arasında yer alır. Ktools Nostalgie pikap, farklı bir müzik deneyimi yaşamak isteyenler için en iyi alternatiflerden birisidir. Şık tasarımı sayesinde dekoratif amaçlı da kullanılabilir. Ürünün nostaljik görüntüsü, özellikle koleksiyonerler ve eski zamanları seven kişilerin yoğun ilgisini çeker. Teknolojinin gelişmesi, bu tip ürünlerin bağlantı noktalarında da çeşitlilik sağlar. Bu anlamda Ktools Nostalgie pikap, güç kablosu sayesinde harici ses sistemlerine bağlanabilir. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, müzik deneyimini farklı noktalara taşıyabilirsiniz.

  • Ktools Nostalgie pikap, taş plaklar dahil olmak üzere tüm plak türlerini çalar.
  • USB güç kablosuna sahip olan Ktools Nostalgie pikap, powerbank ve priz adaptörüne bağlanarak kullanılır.
  • Ktools Nostalgie pikap, auto-stop özelliği sayesinde plak bittiğinde otomatik olarak durur.

Ktools Nostalgie Pikap Her Plak İçin Uygun Mudur?

Ktools Nostalgie Pikap Her Plak İçin Uygun Mudur?

Ktools Nostalgie pikap, kullanıcıları zaman tünelinde yolculuğa çıkaran ürünlerden bir tanesidir. Mükemmel kalitedeki ses deneyimi ile bir pikaptan beklenen performansın fazlasını karşılar. Dijital sesleri dinlemeye ara veren kişiler için en iyi alternatifler arasındadır. Ktools pikap, taş plaklar dahil olmak üzere mevcut olan 33, 45 ve 78 devirdeki tüm plak türlerini çalar. Bu özelliği sayesinde kullanıcılar, tek bir pikap ile dilemek istedikleri her plağı bir sorunsuz şekilde çalabilir. Böylece ürün, giderleri en aza indirerek bütçenize katkı sunar. Ktools k344 pikap, bluetooth teknolojisine sahiptir. Dilediğiniz cihazı ürüne bağlayarak kaliteli ses deneyimi elde edebilirsiniz. Üzerinde yer alan fonksiyonel tuşlar, müzik sesini yükseltip kısmanıza da yardımcı olur. Aynı zamanda çalınan müziği geri alabilir, başlatabilir ya da kolayca durdurabilirsiniz.

Ktools Nostalgie Pikap Nasıl Kullanılır?

Ktools Nostalgie Pikap Nasıl Kullanılır?

Ktools Nostalgie pikap, kullanımı oldukça kolay bir cihazdır. Öncelikle tercih edeceğiniz plağı, pikapta ayrılan alan üzerine uygun şekilde yerleştiriniz. Sonrasında asansörlü iğne kolunu plak üzerine koyunuz. Çalıştırma butonuna basarak eşsiz müzik keyfine kısa sürede erişebilirsiniz. Ktools Nostalgie pikap, kullanıcıları için en kaliteli ses deneyimini sunar. USB uçlu güç kablosu sayesinde powerbank ya da priz adaptörüne bağlanabilir. Ürünü iki farklı şekilde de kullanabilir, müzik keyfini yaşamaya hemen başlayabilirsiniz. Üzerinde yer alan RCA bağlantı çıkışı, harici ses sistemlerinin bağlanmasını sağlar. Böylece ses seviyelerini daha yüksek noktalara çıkarabilirsiniz. Ürünü günlük olarak ya da sosyal aktivitelerde kolayca kullanabilirsiniz. Ergonomik kullanımı destekleyerek kullanıcıların fazla efor sarf etmesini de engeller.

Ktools Nostalgie Pikap Farklı Renkleri Var mıdır?

Ktools Nostalgie pikap, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeker. Siyah rengi, bulunduğu ortama hava katar. Suni deri kaplı ahşap kasayı kapattığınızda çanta şeklini alır. Özel olarak geliştirilen tutma kolu, ürünü kolayca taşımanıza imkân tanır. 2 x 2 Watt güce sahip stereo hoparlörleri, yüksek ses çıkışını destekler. Aux in girişine sahip ürün, tablet ve telefon gibi cihazların bağlanmasını sağlar. Müzik dinlemeye elverişli olmayan ortamlarda ise kulaklık ile dinlenebilir. 35 x 26 x 11.5 cm ölçülere sahip olan ürün, elde ya da araçla taşımak için uygundur. Ürünü dilediğiniz her yere götürebilir, eşsiz müzik keyfinden faydalanabilirsiniz. Trendyol üzerinden Ktools pikap yorumlarına göz atabilir, ürün hakkındaki tüm detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Hem internet sitesi hem mobil uygulaması ile binlerce ürünü farklı marka ve modelde sunarak çeşitliliği artırır. Kişisel bilgilerinizi uçtan uca şifreleyerek güvenilir alışveriş ortamı yaratır.