LG G5 Batarya

109 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LG G5 Batarya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yedekyedek Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM EKDİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3260391074
    Bu ürün Yedekyedek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LG G5 Pil Batarya: Batarya LG G5 İçin Özel Üretilmiştir. Lityum Malzemeden Üretilen Bataryanızı Şarj Etmek İçin Bitmesini Beklemenize Gerek Yoktur. Pil Ömrü Kullanım Alanına Göre Değişim Gösterir
  • Konuşmada 9 Saate Kadar Kullanım sağlanabilir. Bu Cep Telefonu Bataryası İthalatçı Garantisi Altındadır. Bataryalarımızda Sağlığınıza Zararları Hiçbir Madde Bulunmamaktadır.(EEE Yönetmeliğine uygun üretilmiştir ve RoSH uygunluk belgesine sahiptir.)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Telefon Bataryası Pil LG G5 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Gün içinde sık kullanılan akıllı telefonlar için kaliteli bir bataryaya ihtiyaç duyulur. LG G5 telefon uyumlu olarak kullanılabilen batarya, yüksek kapasiteye sahip olduğu için uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. LG G5 batarya BATARYA53 hem telefonunuzu hem de bataryanızı aynı anda şarj etme imkanı verir. Güvenli bir batarya olmasının yanında sorunsuz bir kullanım imkanı tanır. Çevreci bir tasarıma sahip olan ürünün dayanıklı malzemeden üretilmesi, telefon ömrünü de etkiler. Hızlı şarj özelliği ile her an yanınızda taşıyarak pratik bir kullanım sağlayabilirsiniz. USB kablo tasarımıyla ergonomik olan model, aynı zamanda konfor sunan bir ürün olarak karşınıza çıkar. Yüksek kapasite ve benzersiz güç performansı ile LG batarya, müşterilerin beğenisine sunulur. Ürün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Güçlü performans
  • Yüksek kapasite
  • Kaliteli malzeme

Yüksek Performansa Sahip LG G5 Batarya Özellikleri

Yüksek Performansa Sahip LG G5 Batarya Özellikleri

Lityum malzemeden üretilen batarya, kaliteli yapısı ile müşterilere uzun ömürlü kullanım sağlar. Değiştirilebilir batarya imkanı olması ile ürün, müşterilerin ilk tercihleri arasına girer. LG G5 bataryası ısınmayı önleyerek pil ömrünü uzun kılar. Doğrudan cep telefonu içinde şarj edilebilir. LG G5 telefon bataryası ile sağlıklı bir kullanım sağlamak için ürünü ilk aldığınızda 8-12 saat arasında şarj etmeniz faydalı olur. İlk kullanımda telefonunuz otomatik olarak kapanana kadar kullanım sağladıktan sonra ürünü tam olarak şarj edebilirsiniz. Bu sayede ürün ömrüne katkı sağlamış olabilirsiniz. Sürdürülebilir bir gelecek yaratmaya çalışan LG markasının bu bataryası geri dönüştürülebilir şekilde tasarlanır. Elektrik enerjisini kimyasal enerji olarak depolayan batarya, gerektiği zaman elektrik enerjisi ile kullanım sağlamanıza olanak tanır. Batarya kullanımı bu yüzden önemli bir unsur olarak karşınıza çıkar.

Tüm Gün Kullanım Sağlayan LG G5 Batarya Avantajları

Tüm Gün Kullanım Sağlayan LG G5 Batarya Avantajları

Yeni nesil akıllı telefonların bazılarında hızlı şarj olma özelliği yoktur. Bu bataryadan kaynaklı bir sorun olarak karşınıza çıkar. LG batarya hızlı şarj olma özelliği ile öne çıkar. Taşınabilir cihazlar, bataryalı telefonların olmazsa olmazı olarak görülür. Bu yüzden batarya kullanımı da müşteriler için önemli kurallar barındırır. Ürünün özelliklerinden yararlanmak için kullanıma dikkat edilmesi gerekir. Bunun için piliniz bitmeden ürünü şarj etmememiz ve dolu pile sahip olan telefonunuzu şarjda bekletmemeniz önemlidir. Bu sayede uzun ömürlü bir kullanım sağlayabilirsiniz. Pil ömrünü uzatmak için telefonunuzdaki arka plan uygulamalarını da kaldırabilirsiniz. Bluetooth, Wi-Fi ve konum servislerini kapatarak telefon pilini uzun süre kullanabilirsiniz. LG G5 batarya yorumları kısmından müşteri deneyimlerine göz atabilir, siz de ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan yararlanarak ürünü satın alabilirsiniz.

Bütçenize Uygun LG G5 Batarya Fiyatları ve Yorumları

Bütçenize Uygun LG G5 Batarya Fiyatları ve Yorumları

Lityum malzemeden üretilen LG G5 batarya fiyatlarıyla da müşterileri memnun edebilir. Fiyatlar, ürün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün ömrünü uzatmak için kullanılan malzeme kadar kullanım kurallarına uyulması da oldukça önem arz eder. Pili sıkça ve yüksek voltajda şarj ederseniz ürünün ömrü kısa olur. Pil optimizasyonunu artırmak için kullanılan sistem kadar kullanım şekli de önem kazanır. Telefonunuzu oyun oynadıktan sonra şarj etmemeniz, pil ömrünü artırmaya yönelik bir davranış olur. Siz de ürün hakkında detaylı bilgiyi Trendyol ayrıcalığı ile edinebilirsiniz. Kısa süre içerisinde ürüne sahip olabilirsiniz. LG G5 bataryası kullananların deneyimlerini paylaştıkları yorum kısmından ürün hakkında bilgi edinebilir ve aklınıza takılan soruların cevabına ulaşabilirsiniz. Kullanım sırasında gerekli kurallara uyduğunuz takdirde ürünün ömrü artar. Siz de bu yüksek performanslı ürünü satın alarak rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz.