Life In Kaş Ve Kirpik Yağı 20 Ml

124,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Life In Kaş Ve Kirpik Yağı 20 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BiGelse Satıcı Ünvanı: BÜŞRA GÜLTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4220431718
    Bu ürün BiGelse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Life In Kaş ve Kirpik Yağı 20 ml Daha gür, daha güçlü kaş ve kirpiklere sahip olmak isteyenlerin favori ürünlerinden olan Life In Kaş ve Kirpik Yağı 20 ml, sizin de keyifle kullanacağınız kişisel bakım ürünleri arasında yer almaya aday. Kaş ve kirpiklerin formuna özel dizayn edilen kaş ve kirpik fırçaları ile uygulanması önerilen %100 doğal yağ, her akşam bakım rutinine eklenebiliyor. Yağın soğuk presleme yöntemi ile elde edilmesi avantajlarının artmasını sağlıyor. Kaş güçlendirici, kirpik uzatıcı ve kaş kirpik bakım yağı arayışında olanların beğenisini kazanan Life In Kaş ve Kirpik Yağı 20 ml ile siz de ifadenizdeki pozitif değişimi deneyimleyebilirsiniz. Akşamları cilt bakım rutininize ekleyeceğiniz, kaş ve kirpik bakımınızı yapmanızı sağlayacak yağı düzenli olarak kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver