Limit Yayınları Limit Master Koç Planlama Defteri

100 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
140,13 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Limit Yayınları Limit Master Koç Planlama Defteri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapetkisi Satıcı Ünvanı: KİTAPETKİSİ YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563129215000001 Vergi Kimlik Numarası: 5631292150
    Bu ürün Kitapetkisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LİMİT MASTER KOÇ PLANLAMA DEFTERİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Limit Master Koç Planlama Defteri kitapetkisi3

Öğrenciler için sınava çalışma sürecini kolaylaştıran Master Koç planlama defteri ders takibini kolaylaştırabilir. Konu tekrar ve soru çözmek AYT- TYT sınavları için gerekli olsa da düzenli bir çalışma sistemi sayesinde başarınızı bir üst basamağa taşıyabilirsiniz. Planlı ve disiplinli çalışma dönemi geçirmenize yardımcı olabilir. Planlama defteri, genel olarak yapılacak işleri planlamaya yarayan bir çeşit defterdir. Öğrenciler için olan planlama defteri içerisinde okuma listesi, “Başarıya 365 kala”, haftalık plan ve birçok motivasyon sözleri ile sizi başarıya yaklaştırmada önemli bir adım olabilir. Plan akışınızı yaratma ve kontrol etmenize yardımcı olabilir. Çalışma sürecini kolaylaştıran yapısı sayesinde emin adımlarla sınava hazırlanabilirsiniz. Sınav döneminde yaşanan stresi ve karmaşıklığı en aza indirmek başarınızı olumlu yönde ilerlemesine yardımcı olabilir. Limit Master Koç planlama defteri ile kafa karışıklığını en aza indirebilir ve emin adımlarla kendinizi sınava hazırlayabilirsiniz.

  • Kolay Kullanım
  • İşlevsel Özellikler
  • Motive Edici İçerikler

Master Koç Planlama Defteri Faydaları

Master Koç Planlama Defteri

Çalışma temponuzu ve sisteminizi yaratmak ve uygulamak kimileri için zor olsa da başarıya emin adımlar atmanızı sağlayan bir kaynaktır. Kendi kapasitenize uygun ve sizi geliştirecek şekilde yaratılan planlar netlerinizi yükseltmenize yani başarıya olan adımlarınızı daha da yakınlaştırmak için size motivasyon sağlayabilir. Limit yayınları Master Koç planlama defteri sayesinde sisteminizi kolayca oturtturabilir ve diğer adayların önüne daha hızlı geçebilirsiniz. Eksiklerinizi belirledikten sonra tamamlamak için kendinize uygun bir program yazmak için yardımcı olabilir. Limit Master Koç Planlama Defteri satın al ile kafasında soru işaretleri olan nereden başlayacağını bilmeyen öğrenciler için her şeyi rahatlıkla düzenleyebileceğiniz ve kendinize rahat bir çalışma dönemi hazırlayabilirsiniz. Sorularınızı takip etmenize, düzenli ve sağlıklı bir program ile TYT ve AYT sınavlarına hazırlanabilirsiniz. Düzenli çalışmanız sayesinde yaşanacak zorlukları en aza indirerek daha sakin bir çalışma dönemi geçirmenize yardımcı olabilir.

Limit Yayınları Master Koç Planlama Defteri Özellikleri

Limit Yayınları Master Koç Planlama Defteri

Limit Yayınları Master Koç planlama defteri her dakikası değerli zamanınızı en verimli şekilde geçirmenize yardımcı olabilir. İyi bir planlama defteri sınavlara hazırlanırken işinizi kolaylaştırabilir. Motivasyon cümleleri ile en ihtiyaç duyduğunuz anda size güç verebilir. En doğru planlama yöntemleri ile başarıya ulaşmanıza yardımcı olabilir. Limit Master Koç Planlama Defteri içeriği sayesinde kendinizi emin adımlarla geliştirebilir ve hedefinize başarıyla yaklaşabilirsiniz. Kolay kullanımı ve hafifliği ile her yere taşıyarak planlarınızdan eksik kalmadan boş vakitlerinizi değerlendirebilirsiniz. Verimli şekilde notlar almanızı sağlayabilir, sorularda pratik yapmanıza teşvik edebilir ve içerisinde daha birçok içeriği sayesinde kendinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Detaylı bölümleri ile çeşitlendirilmiş ve zenginleştirilmiştir. Türkçe bölümünde “Okuduğum Kitaplar” bloğuna kendinizi geliştirmenize yarayacak kitapları yazabilir, “Başarıya 365 Kala” bölümünde ise haftanın her gününü verimli bir şekilde gelişmenizi ve ilerlemenizi sağlayabilir.

Limit Yayınları Master Koç Planlama Defteri İçeriği

Limit Yayınları Master Koç Planlama Defteri İçeriği

Limit Master Koç Planlama Defteri yorum ile daha detaylı inceleme için yorumları okuyabilirsiniz. Planlama defteri ile hedefinizi belirledikten sonra disiplinli, planlı ve daha sağlam adımlar ile başarıya git gide yaklaşabilirsiniz. Birbirinden çeşitli fonksiyonları ile bünyesinde barındırdığı takvim özelliği zamanın farkında olmanıza ve kendinizi hazırlamanıza yardımcı olabilir. Okulda, evde ya da kütüphanede en çok ihtiyaç duyulan bu özelliği sayesinde hayatınızı kolaylaştırabilir. Defterin üstüne kalıcı notlar almak ve işaretlemek için kullanabilirsiniz. Bu fonksiyonel deftere Limit Master Koç Planlama Defteri indirim ile daha avantajı fiyatlara satı alabilirsiniz. Düzenli bir program oluşturmak hem öğrendiğiniz konular için hem de çözdüğünüz soruların pekişmesine ve sizi başarıya daha kolay taşımasına yardımcı olabilir. Planlama defterini inceledikten sonra Trendyol'da yer alan bu ürünü sepetinize ekleyerek kolay bir şekilde satın alabilirisiniz.