2
Oyuncu Mouseları kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

logitech G G300s 2.500 DPI Optik Kablolu Oyuncu Mouse - Siyah

1.034,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.139 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL

Ürün Bilgileri

logitech G G300s 2.500 DPI Optik Kablolu Oyuncu Mouse - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ofisjet Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: OFİSJET BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634084687000001 Vergi Kimlik Numarası: 6340846870
    Bu ürün Ofisjet Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Logitech oyuncu mouseları, 9 programlı tuşları sayesinde, herhangi bir oyun komutunu veya çokluk komutları anında yerine getirir.
  • Hem sağ hem de sol elle kullanıma uygun olan Logitech G G300S, düşük sürtünmeli ayakları ile kolay kullanım sağlar.
  • Sürtünmeyi önleyen kablolu oyun mouse, hassas imleç hareketi ve DPI döngüsü ile oyun sırasında farklı ayar seçimleri yapmanızı destekler.
  • Logitech G G300S 2.500 DPI optik kablolu oyuncu mouse, 1000 Hz seçim hızına sahiptir.
  • Güç ve kontrolü mükemmel uyum içerisinde destekleyen Logitech optik oyuncu mouse, bellek profilleri sayesinde bir kez yapılandırdığınız ayarları hatırlar.
  • Logitech G G300S 2.500 DPI standart bir mousetan sekiz kat daha hızlı olması ve 250 km hızda 10 milyon tıklama göstermesi ile en yoğun oynama sürelerine karşı dayanıklılık gösterir.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 10000 - 15000 Dpi
  • Buton Sayısı 9
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Batarya Tipi Pilli
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Logitech G G300S 2.500 DPI Optik Kablolu Oyuncu Mouse - Siyah

Oyuncular tarafından fare çeşitlerine günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulur. Bu ürünün hassasiyetinin ve tutuş kalitesinin yüksek olması, oyuncuların ilgisini çekmesini sağlar. Tasarruflu LED aydınlatma özelliğine sahiptir. Işıltılı oluşu sayesinde keyifli bir kullanım olanağı sunar. Logitech oyuncu mouse ürünü, özellikle e-spor oyuncuları için idealdir. Oyun severler ve profesyonel olarak oyun oynayanlar tarafından sık sık tercih edilir. Oyunlarda iyi oynamanızı, başarılı ve etkili olmanızı sağlar. Logitech G G300S 2.500 DPI optik kablolu oyuncu mouse - siyah kullananlar tarafından da kullanışlı tasarımı ve yüksek hassasiyeti gibi sahip olduğu tüm özellikleri ile büyük beğeni toplar. Tak çalıştır özelliği bulunan bu ürünü herhangi bir kuruluma gerek kalmadan direkt olarak takıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Yüksek mouse azami hassasiyeti
  • ‘Programlanabilir Aydınlatma’ teknolojisi
  • Şık ve estetik tasarım

Şık Logitech G G300S Optik Oyuncu Mouse Özellikleri

Şık Logitech G G300S Optik Oyuncu Mouse Özellikleri

Rahat bir kullanıma sahip olan, ele tam oturarak bilek ve eli yormayan fare çeşitleri her zaman ön plana çıkar. Bu ürün de ideal ölçüleri ve dizaynıyla sizi yormaz. 2500 DPI mouse azami hassasiyeti özelliği sayesinde oyunlardan alacağınız verimi maksimuma çıkarır. Bu sayede aldığınız keyfi artırır. Kablolu bir üründür. 2 metre 10 cm kablo uzunluğuna sahiptir. Farenin ebatları ise 11,5 cm uzunluk, 7,2 cm genişlik ve 7,2 cm yükseklik şeklindedir. Aynı zamanda 37 gr ağırlığı bulunur. Siyah rengiyle etkileyici tasarıma sahiptir. ‘Programlanabilir Aydınlatma’ teknolojisi bulunur. Bu özelliğiyle farenizin kenarlarında bulunan LED aydınlatmaları istediğiniz renkte yapabilirsiniz. Windows platformunu destekler. USB konnektör giriş türüdür. 9 adet tuşu bulunur. Optik mouse algılayıcı tipine sahiptir. Tak çalıştır özelliğiyle pratiktir. Bu özelliklerden etkilendiyseniz Logitech G G300S optik oyuncu mouse ürününü alabilirsiniz.

Kullanışlı Logitech G G300S 2.500 DPI Optik Kablolu Mouse

Kullanışlı Logitech G G300S 2.500 DPI Optik Kablolu Mouse

Sağlamlığı ile yıllarca kullanılabilen, tasarımı ile bileğinizi ve elinizi yormadan rahatça kullanabileceğiniz bir mouse arıyor olabilirsiniz. Uzun ömürlü oluşu sayesinde yıllar boyunca kullanılabilme imkanı sunan bu ürün, bu sayede sizi sürekli mouse değiştirme ve para harcama derdinden kurtarır. Paranızın cebinizde kalmasını sağlayarak ev ekonomisine katkı sağlar. Kullanışlı tasarımı sayesinde parmaklarınızı ve avuç içinizi kusursuz bir şekilde kavrayarak konforlu ve rahat bir şekilde kullanma imkanı sunar. Bu sayede bileğiniz ve eliniz ağrımadan, uzun süreler boyunca sevdiğiniz oyunları mouse yardımıyla oynayabilirsiniz. Uzun kablo uzunluğu sayesinde farenizi uzaktan da kontrol edebilirsiniz. Siz de bilgisayar oyunlarında etkili olabilmek için hassasiyeti yüksek ve rahat bir kullanım imkanı sunan fare arıyorsanız Logitech G G300S 2.500 DPI optik kablolu oyuncu mouse - siyah ürününü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Logitech G G300S Optik Oyuncu Mouse Fiyatları

Avantajlı Logitech G G300S Optik Oyuncu Mouse Fiyatları

Logitech G G300S 2.500 DPI optik kablolu oyuncu mouse - siyah fiyatının belirlenmesinde ürünün sahip olduğu tüm özellikleri ile tüm üretim maliyetleri göz önünde bulundurulur. Belirlenen uygun fiyatının yanı sıra son derece kaliteli özellikleri ile beğenileri üstünde toplayan bu ürün, dayanıklılığı ve uzun ömürlü oluşu sayesinde sık sık tercih edilir. Bütçenizi korumanızı sağlayan ekonomik bir üründür. Ergonomik ve fonksiyonel tasarımı ile rahat kullanım imkanı sunar. ‘Programlanabilir Aydınlatma’ gibi teknolojik özellikleri ile öne çıkan Logitech G G300S 2.500 DPI optik kablolu oyuncu mouse - siyah yorumlarına bakıp ürünün müşterilerinin tecrübelerinden faydalanmak için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri bölümüne göz atabilirsiniz. Aynı zamanda siz de uygun ve avantajlı fiyat imkanı ile teknolojiyi kullanışlı özelliklerle bir araya getiren bu kaliteli ürüne sahip olabilirsiniz.