luxurianthome Kefo 100 Adet Nargile Kalem Sipsi + Folyo

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

luxurianthome Kefo 100 Adet Nargile Kalem Sipsi + Folyo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: luxurianthome Satıcı Ünvanı: ADEM AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1974801235000011 Vergi Kimlik Numarası: 1110442923
    Bu ürün luxurianthome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kefo 100 Adet Nargile Kalem Sipsi + Folyo
Geri Bildirim Ver

Luxurianthome fhg10 100 Adet Kefo Nargile Kalemi Sipsi ve Folyo

Luxurianthome Kefo 100 adet nargile kalem sipsi ve folyo seti, kaliteli bir içim deneyimi için yardımcı parçalardan oluşur. Setin içinde her biri ayrı şekilde paketlenmiş sipsi ve her lüleye uyum sağlayan ısıya dayanıklı folyolar vardır. Folyolar, tütünün yanmasını geciktirip daha lezzetli bir içim deneyimi sağlarken sipsiler de daha hijyenik bir tüketim imkânı verir. Kefo 100 adet nargile kalem sipsi ve folyo, kaliteli ve sağlam parçalarıyla bütün nargile severlerin yoğun ilgisiyle karşılaşır. Ürünler, nargile konusunda ürettiği parçalarla nam salmış Kefo markası tarafından tasarlanır. Böylece nargilesi olan bireysel kullanıcılar ve işletmeciler, bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.

  • Set İçeriği: Sipsi ve folyo
  • Ürün Adedi: 100 adet
  • Sipsi Türü: Kalem

Kefo 100 Adet Nargile Kalem Sipsi Folyonun Özellikleri Nelerdir?

Kefo 100 Adet Nargile Kalem Sipsi Folyonun Özellikleri Nelerdir?

Luxurianthome Kefo 100 adet nargile kalem sipsi ve folyo, kendi alanında önemli yardımcı ürünleri bünyesinde barındıran bir settir. Paket içerisinde toplamda 100 adet sipsi bulunur. Sipsiler; pembe, turuncu, sarı, yeşil, beyaz ve kırmızı gibi renklere sahiptir. Set içi ürünlere nargile lülesinin üzerini sarmanız için folyo da dâhildir. Kaliteli folyoyu lüle üzerine koyup delerek közler için gereken alanı son derece kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Folyonun dayanıklılığı sayesinde lüle içerisine yerleştirdiğiniz tütünler uzun süre boyunca içilebilir kıvamda olur. Kefo, kullanıcılara güvenli bir içim deneyimi vadeder. Bu set nargile tüketmeyi seven birçok kişi için oldukça işlevsel bir niteliktedir.

Kefo 100 Adet Nargile Kalem Sipsi Folyo Sağlığa Uygun mudur?

Kefo 100 Adet Nargile Kalem Sipsi Folyo Sağlığa Uygun Mudur?

Luxurianthome Kefo 100 adet nargile kalem sipsi ve folyo setinin üretiminde kullanıcı sağlığı göz önünde bulundurulur. Tarafınıza gönderilen sipsilerin her biri ayrı ayrı paketlenerek kendine özel ambalajında gönderilir. Bu sayede kullan at şeklinde yararlanabileceğiniz aparatlar aracılığıyla nargilenizi gönül rahatlığı içerisinde tüketebilirsiniz. Luxurianthome Kefo 100 adet nargile kalem sipsi, insan sağlığına uygun olabilmesi için büyük bir titizlik ve özenle üretilip paketlenir. Böylece bir içim sonra diğer aparatı kullanarak uzun bir süre boyunca sipsi ihtiyacınızı ortadan kaldırabilirsiniz. Kalem şeklindeki sipsiler, her nargilenin ucuna uygundur. Ürünlerin yapımında kullanılan malzemeler nedeniyle sipsiler, sıcağa dayanıklı olmayabilir. Bu nedenle kullanım sırasında sipsiyi közlerden uzak tutmanız tavsiye edilir. Luxurianthome Kefo 100 adet nargile folyo ise ısıya karşı son derece dayanıklı olacak şekilde üretilir.

Kefo 100 Adet Nargile Kalem Sipsi Folyo Nitelikli midir?

Kefo 100 Adet Nargile Kalem Sipsi Folyo Nitelikli Midir?

Luxurianthome Kefo 100 adet nargile kalem sipsi ve folyo seti, kullanıcısına oldukça kaliteli bir içim vadeder. Ürünler, sağlığınıza zarar vermeyecek materyallerle imal edilir. Isıya dayanıklı folyolar, içim kalitesinin artmasına yardımcı olur. Kefo folyolar sayesinde lüleye özen ve dikkatle yerleştirdiğiniz tütünler, yanıp tadını bozmadan gönül rahatlığıyla içilebilir. Tüm bu nitelikleriyle Luxurianthome Kefo 100 adet nargile kalem sipsi ve folyo seti, oldukça başarılı ve güvenilir parçalardan oluşur. Böylece set nargile içmeyi seven birçok kişi tarafından tercih edilir. Ürünün donanımlı özellikleri sayesinde nargileyi sevenler, keyifli ve sağlıklı bir nargile deneyimi yaşayabilirler. Aparatlar, kullanıcıya sağladığı avantajlar sayesinde adından sıkça söz ettirmeyi başarır. Nargile tüketiminiz için kaliteli sipsi ve folyo seti arayışındaysanız bu ürünü Türkiye’nin lider çevrim içi alışveriş platformlarından biri olan Trendyol'da birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Satın alma işlemi öncesinde Luxurianthome Kefo 100 adet nargile kalem sipsi ve folyo yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden de faydalanabilmeniz mümkündür.